Shinji ikari Δημοσ. Τετάρτη στις 01:19 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:19 μμ 1 minute ago, Lucifer said: Πιστεύετε ότι θέλετε, πάτε και στην Αϊτή να σας φάνε, δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν σκοτωθεί για την πολιτική ορθότητα. 1
Lucifer Δημοσ. Τετάρτη στις 01:20 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:20 μμ (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, Shinji ikari είπε Με ξέρεις να κάνω ορθογραφικά λάθη; Δεν πήγαινε/αναφερόταν σε σένα αυτό, δεν είσαι καν quote στο post νομίζω; edit, μπήκε όπου να 'ναι το post έτσι όπως γράφαμε, αλλά κατάλαβες Όσον αφορά την πολιτική ορθότητα τώρα νταξ, καταλαβαίνω που το πας αλλά θέλω να πιστεύω πως ο τρόπος που γράφω πιο πολύ φλερτάρει με το μπαν παρά με την ΠΟ. 33 λεπτά πριν, billdanos είπε Αλλά το καλύτερο που είπε πριν λίγες ώρες είναι ... Προτείνω να κλειδωθεί προσωρινά το θρεντ γιατί το υλικό τις τελευταίες ώρες δείχνει να βρίσκεται σε δημιουργικό οργασμό και δεν ξέρω αν μπορούμε να αντέξουμε τόση φινέτσα και υψηλό IQ Επεξ/σία Τετάρτη στις 01:23 μμ από Lucifer 1
ScorpioX777 Δημοσ. Τετάρτη στις 01:31 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:31 μμ 6 λεπτά πριν, Lucifer είπε Δεν πήγαινε/αναφερόταν σε σένα αυτό, δεν είσαι καν quote στο post νομίζω; edit, μπήκε όπου να 'ναι το post έτσι όπως γράφαμε, αλλά κατάλαβες Φανταζομαι θα ξερεις οτι ειναι μεσημερι...
Lucifer Δημοσ. Τετάρτη στις 01:35 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:35 μμ 2 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε Φανταζομαι θα ξερεις οτι ειναι μεσημερι... Ωραίος, baby steps. Επιβεβαιώνω.
Moderators Kercyn Δημοσ. Τετάρτη στις 01:38 μμ Moderators Δημοσ. Τετάρτη στις 01:38 μμ 50 λεπτά πριν, billdanos είπε Ο Τραμπ θεωρώ πως είναι κατάχαζος (ειδικά τώρα στην ηλικία που βρίσκεται). Ο Μασκ με ανησυχεί πολύ περισσότερο, γιατί έχει πολλαπλάσια οικονομική δύναμη από τον Τραμπ και θεωρεί πως μπορεί να "βάλει χέρι" σε ολόκληρο τον πλανήτη, ενώ δεν έχει εκλεγεί σε κανένα σχετικό αξίωμα... Θα με ενδιέφερε να μάθω γιατί θεωρείς τον Τραμπ κατάχαζο. Μη μου πεις "είναι χαζός γιατί λέει χαζομάρες". Προφανώς και λέει, αυτή είναι η δουλειά του και αυτές οι χαζομάρες, οι λαϊκισμοί και τα παπατζιλίκια τον έβαλαν εκεί που είναι. Εκ του αποτελέσματος όμως, πώς ακριβώς είναι χαζός; Για τον Μασκ δεν κατάλαβα αν τον θεωρείς χαζό ή όχι.
ScorpioX777 Δημοσ. Τετάρτη στις 01:41 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:41 μμ 5 λεπτά πριν, Lucifer είπε Ωραίος, baby steps. Επιβεβαιώνω. Βουνισιο?
Lucifer Δημοσ. Τετάρτη στις 01:45 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:45 μμ Μόλις τώρα, ScorpioX777 είπε Βουνισιο? Εδώ σε έχασα ακόμα περισσότερο. Περίμενα ότι θα έχτιζες το συσχετισμό ενός quote που δεν απευθυνόταν σε σένα με την εντυπωσιακή διαπίστωσή σου ότι είναι μεσημέρι προς κάποια αποκάλυψη. Δεν έχω καταλάβει όμως. 1
Karnov Δημοσ. Τετάρτη στις 02:06 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:06 μμ Άντε να πω και κάτι ευχάριστο: "Ο έγκριτος λιαντινολόγος Αλικάκος και οι ανεπάγγελτοι φακτ τσέκερς είναι οι φύλακες του πολιτισμού και της δημοκρατίας." 1
magicnumbers Δημοσ. Τετάρτη στις 02:23 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:23 μμ Εγω να ρωτησω πως καπελωθηκαμε μια σελιδα ως το σεριφη του διαστηματος; Πως απεκτησαν αυτη την εξουσια;
Super Moderators billdanos Δημοσ. Τετάρτη στις 02:25 μμ Super Moderators Δημοσ. Τετάρτη στις 02:25 μμ 17 minutes ago, Karnov said: Άντε να πω και κάτι ευχάριστο: "Ο έγκριτος λιαντινολόγος Αλικάκος και οι ανεπάγγελτοι φακτ τσέκερς είναι οι φύλακες του πολιτισμού και της δημοκρατίας." Κοίτα, η αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένη ομάδα έχει ρίξει κατά καιρούς πολύ καλές "φάπες" σε ψεκο-ιστορίες! Επίσης δεν αφαιρούσαν αυτοί τα συγκεκριμένα μηνύματα αλλά το ίδιο το FB. 1
Ukforthemoment Δημοσ. Τετάρτη στις 02:50 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:50 μμ 10 λεπτά πριν, magicnumbers είπε Εγω να ρωτησω πως καπελωθηκαμε μια σελιδα ως το σεριφη του διαστηματος; Πως απεκτησαν αυτη την εξουσια; Δεν είναι υποχρεωτικό να την βλέπεις.Κάποιοι μας αρέσει να ψάχνουμε λίγο παραπάνω μια είδηση κλπ. Και δεν είναι οι μόνοι που κάνουν κάτι τέτοιο. Πόσες φορές δεν είχα ψάξει στο snoops ή με το tinyeye μια είδηση ή ανάρτηση ή ποστ ή φωτό σε φόρουμ; Επίσης υπάρχει το https://www.bbc.co.uk/news/reality_check
Karnov Δημοσ. Τετάρτη στις 03:09 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:09 μμ (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, magicnumbers είπε Εγω να ρωτησω πως καπελωθηκαμε μια σελιδα ως το σεριφη του διαστηματος; Πως απεκτησαν αυτη την εξουσια; Εντελώς δημοκρατικά. Με το έτσι θέλω. Να δούμε και να θυμηθούνε και οι νεότεροι, τον τρόπο με τον οποίο εργάζονται τα φασιστικά/λενινιστικά καθεστώτα. Το ραδιόφωνο της προπαγάνδας Τον Μάρτιο του 1933 ο Γκέμπελς τους έλεγε: «Δεν κρύβουμε το γεγονός ότι το ραδιόφωνο ανήκει σε εμάς, σε κανέναν άλλον. Και θα θέσουμε το ραδιόφωνο στην υπηρεσία της δικής μας ιδέας. Καμία άλλη ιδέα δεν έχει θέση εδώ». Επεξ/σία Τετάρτη στις 03:21 μμ από Karnov 1 1
fast8 Δημοσ. Τετάρτη στις 03:18 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:18 μμ (επεξεργασμένο) 3 hours ago, Lucifer said: Ε βρε μπροκολόκο μου, ξεκίνησες να μου λες ότι συνήθως γράφω "σα να είμαι φτιαγμένος" και κάτι για πρεζάκια στην Ομόνοια. Τι να υποθέσω, ότι μιλάω με άνθρωπο επιπέδου; Εγώ τουλάχιστον προσπαθώ να σε προσβάλλω με έναν πιο ψυχαγωγικό τρόπο. Και μπράβο του που το θυμάται, αλλά έχει σημασία η θέση ενός ανθρώπου που εκφράζει δημόσιο λόγο. Για παράδειγμα, αν εγώ βγω και πω "παιδιά ντεντέκτιβ δεν είμαι αλλά νομίζω ο fast8 είναι ανθέλληνας και θέλει το κακό μας" δε θα γίνει απολύτως τίποτα γιατί θα με αγνοήσουν όλοι. Αν βγει και το πει αυτό Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, έχεις μισή ώρα μέχρι να ξεκινήσει το πογκρόμ. "Λούσιφερ υπερβάλλεις" θα σκεφτείς να πεις, "fast8 έγινε ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό το πράγμα με το ντου στο Καπιτώλιο" θα σου πω. Ο ίδιος μαλάκας ήτανε. Κι εμένα μου φαίνεται να χρησιμοποιείς το φρουτοζελέ Γιώτης σαν υποκατάστατο εγκεφάλου, αλλά δεν ξέρω πόσο βάση πρέπει να δίνουμε στις εντυπώσεις μας εις βάρος των γεγονότων. Δεν ξέρεις πού μεταβολίζεται το φάρμακο. Μιλάς όμως. Δεν ξέρεις τι σημαίνει πραγματικά το ρήμα "μεταβολίζεται". Μιλάς όμως. Δεν ξέρεις τι αλληλεπίδραση και παρενέργειες έχει σε συνδυασμό με υπάρχουσα αγωγή. Μιλάς όμως. Δεν σκέφτηκες καν ότι η προσέγγιση "κακό δεν κάνει, ίσα-ίσα μπορεί να προστατεύει" σε συνθήκες πανδημίας είναι δεδομένο ότι θα εκτοξεύσει τη μεταδοτικότητα λόγω επανάπαυσης. ΜΙΑ ΛΑΒΙΔΑ, Η ΑΓΙΑ ΛΑΒΙΔΑ είναι το επίπεδο του μέσου ανθρώπου, όταν το έχει πει ο ίδιος ο πρόεδρας δε θα ξέρει κάτι;;; Κατ' αρχάς δε φωνάζω. Λινκ βάζω, το ομολογώ, είμαι απ' αυτές. Και σίγουρα δεν υποτιμώ τη νοημοσύνη σου, σου υπόσχομαι πως κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό. Εγώ απάντησα σε αυτό (κατά το οποίο, παρεμπιπτόντως, φωνάζεις εσύ): Που είναι, φυσικά, ακριβώς αυτό που συνέβη. Και σου έχω και μια έκπληξη, δεν έχεις σχολιάσει καν ότι πρόεδρος χώρας "ρωτούσε" αν θα βοηθούσε να κάνουμε ένεση με απολυμαντικές ουσίες γιατί ακόμα νομίζεις ότι το τρολάρισμα που του κάνουν οι αντιπολιτευόμενοι στόκοι αφορά τη χλωροκίνη. Εκνευρίζεσαι όταν σε ειρωνεύομαι για την τυραννία των συλλαβών ενώ δεν έχεις καταλάβει ότι το "lol shoot up sum bleach" δεν αφορά τη χλωροκίνη. Μιλάς όμως. Ανοησίες. Μια χαρά εξήγησα τι είπε ο Trump, εσύ προτιμάς το δικό σου διήγημα. Το μεγάλο λάθος του Trump είναι ότι πήγε να διοίκηση μια χώρα σαν να είναι επιχείρηση. Αυτό κάνει ένας επικεφαλής, δίνει ιδέες, ακούει απόψεις, κάνει ερωτήσεις, όσο χαζές και να φαίνονται. Έτσι γίνανε πάμπλουτοι Musk και Trump, κατανοώντας αντικείμενα και παίρνοντας αντικειμενικές αποφάσεις. Ναι θα κάνουν και ηλίθιες ερωτήσεις ή προτάσεις κατά την διαδικασία της ενημέρωσης και της απόκτησης γνώσης. Το ότι κάποιοι εδώ μέσα υποστηρίζουν πως κάποιος μπορεί να γίνει πετυχημένος σε τόσα διαφορετικά πράγματα και να είναι χαζός, το βρίσκω αστείο. 3 hours ago, Lucifer said: Αυτό λέγεται περιγεννητική ασφυξία και το παθαίνουν κάποια μωρά όταν για διάφορους λόγους (με πιο ευρέως γνωστό κάποια μορφή περιτύλιξης λώρου) δεν φτάνει αρκετό οξυγόνο στον εγκέφαλο. Δε φταίει κανείς, ούτε μπορεί να γίνει κάτι. Εσύ αν διάβαζες αυτό γραμμένο από κάποιον τι θα συμπέραινες; Ότι είναι έξυπνος, πνευματώδης και ψυχαγωγικός; Δύο συμπεράσματα μπορείς να βγάλεις α) Αυτός είναι ψυχικά ασθενής και θέλει παρακολούθηση και χάπια ή β) χαζολογάει. Διαλέγεις και παίρνεις. Δεν υπάρχει περίπτωση να το δει κάποιος και να του αφήσει θετική άποψη. Όλα αυτά και τα «έλα βρε μπρόκολο μου» , «χρησιμοποιείς φρουτοζελέ Γιώτης» και άλλα χαζά δείχνουν αδυναμία λόγου με επιχειρήματα. Αν ήσουνα σε δημόσιο debate θα σε πετούσαν έξω ως troll ή άσχετο ή ανισόρροπο. 3 hours ago, Lucifer said: Για όσους όντως ενδιαφέρονται, οι θυσίες στο βουντού συνήθως είναι πτηνά ή κατσίκια. Όπως η γαλοπούλα τα χριστούγεννα και το αρνί το πάσχα. Μετά το περιστατικό, τα προκατειλημμένα μέσα κάνανε fact checking όπως το θέλανε. Τι λέγανε οι ίδιοι οι Αϊτινοί χρόνια πριν το περιστατικό; Στο HaitianReport όχι στο DW: Υπάρχει η πρακτική να θυσιάζουν ζώα και να πίνουν το αίμα τους, κυρίως στις 24 Δεκέμβρη, αλλά συγκεκριμένα την πρακτική με τις γάτες την ακολουθεί μέρος του πληθυσμού, όχι το σύνολο των πιστών (So the practice of eating cats is just as old as Haiti herself). Αυτά λέγανε οι Αϊτινοί πριν το περιστατικό, όχι οι πολιτικά καθοδηγούμενοι που ψάχνουν πολιτικό κέρδος. Και για ακόμα μια φορά. Εγώ έθεσα άλλο θέμα, εσύ θέλησες να απαντήσεις σε ότι είχες στο μυαλό σου. Ότι θυμάται χαίρεται ο καθένας. Επεξ/σία Τετάρτη στις 03:49 μμ από fast8 3
Lucifer Δημοσ. Τετάρτη στις 03:46 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:46 μμ Λοιπόν ένα, εντάξει εγώ έχω καλυφθεί, δε νιώθω ότι είναι σήμερα η ευλογημένη μέρα που αξιολόγησα κάτι λάθος. Δεν απάντησες τίποτα για φάρμακα κτλ, δε μπορείς και γι' αυτό προσπαθείς να εφεύρεις ένα "θέμα συζήτησης" λες και σε βάλαμε τσολιά να μας καθορίσεις την ατζέντα του meeting. Πάμε παρακάτω, αίμα γάτας και πουρέ παρθένας και μου εξήγησες τι είπε ο Τραμπ που τον ξέρεις από τόσοδά και όλα καλά. Υποσημείωση, και σε παρακαλώ μη τσαντιστείς: 23 λεπτά πριν, fast8 είπε Όλα αυτά και τα «έλα βρε μπρόκολο μου» Μπρο κο λό κο. Αργκό που λένε τα πιτσιρίκια. Πάλι έχασες μια συλλαβή. Με συμπόνοια πια στο λέω.
fast8 Δημοσ. Τετάρτη στις 03:52 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:52 μμ 4 minutes ago, Lucifer said: Λοιπόν ένα, εντάξει εγώ έχω καλυφθεί, δε νιώθω ότι είναι σήμερα η ευλογημένη μέρα που αξιολόγησα κάτι λάθος. Δεν απάντησες τίποτα για φάρμακα κτλ, δε μπορείς και γι' αυτό προσπαθείς να εφεύρεις ένα "θέμα συζήτησης" λες και σε βάλαμε τσολιά να μας καθορίσεις την ατζέντα του meeting. Πάμε παρακάτω, αίμα γάτας και πουρέ παρθένας και μου εξήγησες τι είπε ο Τραμπ που τον ξέρεις από τόσοδά και όλα καλά. Υποσημείωση, και σε παρακαλώ μη τσαντιστείς: Μπρο κο λό κο. Αργκό που λένε τα πιτσιρίκια. Πάλι έχασες μια συλλαβή. Με συμπόνοια πια στο λέω. Και εγώ με συμπόνοια. Ζήτα επαγγελματική βοήθεια. Δεν μπορώ να κάνω πολλά για εσένα απο εδώ που είμαι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις