Diavolos666 Δημοσ. Τρίτη στις 10:04 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:04 μμ (επεξεργασμένο) 14 hours ago, SeaLion said: Έχω δει άπειρα memes με την δική σου αισθητική, οπότε δεν πείθεις ακριβώς. Στο fb ειδικά έχω μπει σε «ψεκασμένες» ομάδες για να δω τι γίνεται σε αυτή την πλευρά του κόσμου και η φρίκη συνεχίζεται ακάθεκτη ακόμα και σήμερα. Επίσης έχω φάει μπλοκ στο Χ επειδή έκραξα Musk - άκομψα ομολογουμένως. Οπότε; Σαν άλλα snowflakes νομίζετε πως κάνετε πόστς έξυπνα και σας κυνηγά η πολιτική ορθότητα αλλά απλά είστε τραγικά προβλέψιμοι. Γύρισε ο τροχός τάχα μου, ενώ απλά κατεβαίνει το IQ κι ασχολούμαστε με μπούρδες τύπου αν ο Tate είναι καλός υποψήφιος για πρωθυπουργός στο ΗΒ. Μα δεν θέλω καν να σε πείσω, τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους, αλλά και να μην μιλούσαν ποσώς με ενδιαφέρει πλέον. Δεν χρειάζεται καν να συνυπάρξουμε μαζί, συνυπάρχουμε και εξαποστάσεως χωρίς να ενοχλούμε ο ένας τον άλλον. Εγώ υπάρχω και στο κενό, δεν χρειάζεται να πείσω κανέναν ούτε να φιμώσω κάποιον, η αριστερά ήταν αυτή που αν υπήρχε πολυφωνία δεν μπορούσε να υπάρξει και φαίνεται τώρα. Η αλήθεια δεν ενδιαφέρεται για το πόσο ψέμα υπάρχει γύρω της, λάμπει και από μόνη της, το ψέμα για να υπάρξει όμως έχει ανάγκη να φιμώνει την αλήθεια. Η ορθή άποψη δεν νοιάζεται για τις κακές απόψεις... η κακή άποψη για να υπάρξει οφείλει να φιμώνει όλες τις άλλες απόψεις για να μην της χαλάνε το αφήγημα. Δεν ξέρω τι έγραψες για τον Μασκ και έφαγες ban αλλά την "δική μου αισθητική" δεν την έχεις δει, μην κάνεις τόσο βασική επίθεση στο πρόσωπο του συνομιλητή, είναι πολύ κακή τακτική. Επίσης αυτός ο Tate είναι ένας από τους μεγαλύτερους τρόμπες που έχουν υπάρξει, τον ακολουθούν οι unfuckables, μην προσπαθήσεις να μου τον κοτσάρεις, δεν είναι μόνο 2 οι μεριές και επειδή δεν ανήκει στην δική σου μεριά πρέπει ντε και καλά να είναι στην δική μου. Επεξ/σία χθες στις 12:35 μμ από Diavolos666 2
Lucifer Δημοσ. Τρίτη στις 10:12 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:12 μμ 1 ώρα πριν, billdanos είπε Και για να το γενικεύσω: ποιος λογικός άνθρωπος ενημερώνεται αποκλειστικά από τα social media? 140 χαρακτήρες είναι το buffer τους αλλά εσύ τους είπες να παραλείψουν τη χλωρίνη. Αυτή η αγάπη σου για όλα τα πλάσματα θα σε φάει. 1 2 3
Karnov Δημοσ. Τρίτη στις 11:12 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:12 μμ Χαράς ευαγγέλια! Η Χούντα πέφτει παγκόσμια. Θέλω να δω ανθρώπους στη φυλακή όμως. Και έξω και εδώ μέσα. Και τον ζούκερμπεργκ φυσικά. Τα χρόνια που ζήσαμε, ήταν δύσκολα. Το να ανεχόμαστε αμόρφωτους υπαλλήλους/ πράκτορες με πτυχίο επιπέδου Softex, να φιμώνουν παντού επιστήμονες ή μη - και γενικά οποιαδήποτε αντίθετη άποψη- ήταν τεράστια άσκηση υπομονής για όλους μας. Συγχαρητήρια σε όλους. Αναμένω το επόμενο επεισόδιο. 5
darkmatinee Δημοσ. Τρίτη στις 11:15 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:15 μμ Εν τω μεταξύ αυτά που λέει ο τύπος είναι επικίνδυνα... Οι κάτοικοι της Καλιφόρνια είναι προκατειλημμένοι ενώ του Τέξας όχι. Ζητάς να περιορίσει τη ψεκα στην Ελλάδα; Θα δεχθείς εμπορικό πόλεμο...
fast8 Δημοσ. χθες στις 12:49 πμ Δημοσ. χθες στις 12:49 πμ (επεξεργασμένο) 4 hours ago, SeaLion said: Τι αριστεροί και δεξιοί ρε παιδιά, την παλεύετε; Κάνει ο άλλος το fact checking -επώνυμα-, τα οργανώνει και στα παρουσιάζει αναλυτικά αντί να ψάχνεις εσύ αν ισχύει η κάθε βλακεία που γράφει ένα ανθυποσάιτ ή ανώνυμη περσόνα και έχετε και παράπονο; Κοίταξε ποιό είναι το πρόβλημα, ότι κάνουν fact checking για πολιτικούς λόγους στην μια πλευρά και τα στραβά μάτια στην άλλη. 3 hours ago, Lucifer said: 140 χαρακτήρες είναι το buffer τους αλλά εσύ τους είπες να παραλείψουν τη χλωρίνη. Αυτή η αγάπη σου για όλα τα πλάσματα θα σε φάει. Δεν θέλω να σχολιάσω το ίδιο το μήνυμα σου, όπως τις περισσότερς φορές γράφεις σαν να είσαι φτιαγμένος, αλλά παίρνω την ευκαιρία να μιλησω για το κομμάτι με την χλωρίνη για να δούμε πως κυκλοφορεί μονόπλευρη πληροφορία στα social. Πριν απο λίγα χρόνια στην πρώτη θητεία του Trump είχε γίνει πρώτο θέμα στις ειδήσεις ότι δηλητηριάστηκε ένα ζευγάρι γιατί άκουσε τον πρόεδρο Trump για την ιδέα του για φάρμακα κατά του covid και ήπιαν σπιτικά καθαριστικά τύπου χλωρίνης. 5 χρόνια μετά οι περισσότεροι φιλοδημοκρατικοί, όχι απλά το πιστεύουν, αλλά συχνά τους αρέσει να το αναφέρουν ξανά και ξανά και λένε πόσο χαζοί είναι οι οπαδοί του Trump. Αντίθετα απο την άλλη πλευρά μάθανε ότι το ζευγάρι ήταν ξεκάθαρα δημοκρατικοί με ιστορικό υποστήριξης προς το κόμμα. O άντρας ήταν εξαιρετικά έξυπνος και πολύ ψαγμένος για να κάνει κάτι τέτοιο, ήταν μηχανολόγος μηχανικός που σχεδίαζε συστήματα για μεγάλες Αμερικανικές εταιρείες, οπότε ήξερε πολύ καλά αν θα έπρεπε να πιεί καθαριστικό ή όχι. Οπότε η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα κατα της συζήγου για ανθρωποκτονία ειδικά μετα απο αναφορές ότι είχαν επιτεθεί και στο παρελθόν ο ένας στον άλλον. Hταν απλά μια ιστορία ανδροκτονίας (είδες τι έκανα εδώ;). Και συνεχίζουμε μέχρι και σήμερα να ακούμε για το πόσο χαζοί είναι οι οπαδοί του Trump που πίνουν χλωρίνη και τα λοιπά. Που είναι οι fact checkers 5 χρόνια τώρα; Κανένα social ποτέ δεν έσβησε μήνυμα για αυτή την ιστορία όπου κατηγορούσαν τον Trump, μάλιστα ήταν και παραμένουν σίγουροι ότι κάνανε εξαιρετική δουλειά κατα της παραπληροφόρησης. Επεξ/σία χθες στις 01:55 πμ από fast8 10
SeaLion Δημοσ. χθες στις 12:52 πμ Δημοσ. χθες στις 12:52 πμ 2 ώρες πριν, Diavolos666 είπε Εγώ υπάρχω και στο κενό Alien φάση;
Diavolos666 Δημοσ. χθες στις 12:55 πμ Δημοσ. χθες στις 12:55 πμ 2 minutes ago, SeaLion said: Alien φάση; Απ' το υπερπέραν.
SeaLion Δημοσ. χθες στις 12:56 πμ Δημοσ. χθες στις 12:56 πμ 1 ώρα πριν, Karnov είπε Τα χρόνια που ζήσαμε, ήταν δύσκολα. 2
fast8 Δημοσ. χθες στις 12:59 πμ Δημοσ. χθες στις 12:59 πμ (επεξεργασμένο) 1 hour ago, darkmatinee said: Εν τω μεταξύ αυτά που λέει ο τύπος είναι επικίνδυνα... Οι κάτοικοι της Καλιφόρνια είναι προκατειλημμένοι ενώ του Τέξας όχι. Ζητάς να περιορίσει τη ψεκα στην Ελλάδα; Θα δεχθείς εμπορικό πόλεμο... Φίλε οι εταιρείες πληροφορικής είναι γύρω απο το San Francisco. Εκεί οι Δημοκρατικοί πήρανε 85% !!!! Δεν τους λες μη προκατειλημμένους. Έτσι αποφάσισε να πάει το τμήμα στο Τέξας, αλλά που; Το hi-tech hub του Τεξας είναι το Austin οπου ψήφισαν 71% Δημοκρατικούς !!!. Οπότε χαλάρωσε, φεύγει απο τους εξαιρετικά προκατειλημμένους και πάει στους απλά προκατειλημμένους. Οι Τεξανοί θεωρούν το Austin wokeφωλιά και εκεί πάνε οι Καλιφορνέζοι όταν μετακομίζουν Τέξας. Είναι απλά μια πρόφαση για να απολύσει την ομάδα της Καλιφόρνια και να προσλάβει λιγότερο ακτιβιστές αυτή την φορά, αλλά δεν θα αλλάξουν πολλά. Επεξ/σία χθες στις 01:08 πμ από fast8 1
SeaLion Δημοσ. χθες στις 12:59 πμ Δημοσ. χθες στις 12:59 πμ 2 ώρες πριν, Diavolos666 είπε την "δική μου αισθητική" δεν την έχεις δει μόνος σου αυτο-κατηγοριοποίηθηκες σαν "ρωσικό bot που βάζει memes Χίλαρι Κλίντον" οπότε ναι, νιώθω σα να χω δει κάτι τέτοιο 🤷
Diavolos666 Δημοσ. χθες στις 01:01 πμ Δημοσ. χθες στις 01:01 πμ (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, SeaLion said: μόνος σου αυτο-κατηγοριοποίηθηκες σαν "ρωσικό bot που βάζει memes Χίλαρι Κλίντον" οπότε ναι, νιώθω σα να χω δει κάτι τέτοιο 🤷 Ρωσικά bot μας χαρακτήρισαν οι ψεκασμένοι της αριστεράς, memes για Χίλαρι Κλίντον έφτιαχνα, αν εσύ δεν έχεις αίσθημα του χιούμορ και σε ενοχλούν όλα μη μας αποκαλείς snowflakes. Εγώ δεν θα θιγόμουν ούτε θα έκανα ban σε κάποιον που έκανε meme τον Τραμπ. Γιατί και για τον Τραμπ κάναμε memes και δεν τους ενόχλησαν καθόλου. Επεξ/σία χθες στις 01:03 πμ από Diavolos666 2
SeaLion Δημοσ. χθες στις 01:04 πμ Δημοσ. χθες στις 01:04 πμ Μόλις τώρα, Diavolos666 είπε Ρωσικά bot μας χαρακτήρισαν οι ψεκασμένοι της αριστεράς, memes για Χίλαρι Κλίντον έφτιαχνα, αν εσύ δεν έχεις καλή αισθητική και σε ενοχλούν όλα μη μας αποκαλείς snowflakes. Σόρρυ, δεν ήξερα πως είσαι τόσο ευαίσθητος, περίμενα πιο σκληρόπετσο τον διάολο. 1
Lucifer Δημοσ. χθες στις 02:14 πμ Δημοσ. χθες στις 02:14 πμ 1 ώρα πριν, fast8 είπε Δεν θέλω να σχολιάσω το ίδιο το μήνυμα σου, όπως τις περισσότερς φορές γράφεις σαν να είσαι φτιαγμένος, αλλά παίρνω την ευκαιρία να μιλησω για το κομμάτι με την χλωρίνη για να δούμε πως κυκλοφορεί μονόπλευρη πληροφορία στα social. Πριν απο λίγα χρόνια στην πρώτη θητεία του Trump είχε γίνει πρώτο θέμα στις ειδήσεις ότι δηλητηριάστηκε ένα ζευγάρι γιατί άκουσε τον πρόεδρο Trump για την ιδέα του για φάρμακα κατά του covid και ήπιαν σπιτικά καθαριστικά τύπου χλωρίνης. 5 χρόνια μετά οι περισσότεροι φιλοδημοκρατικοί, όχι απλά το πιστεύουν, αλλά συχνά τους αρέσει να το αναφέρουν ξανά και ξανά και λένε πόσο χαζοί είναι οι οπαδοί του Trump. Αντίθετα απο την άλλη πλευρά μάθανε ότι το ζευγάρι ήταν ξεκάθαρα δημοκρατικοί με ιστορικό υποστήριξης προς το κόμμα. O άντρας ήταν εξαιρετικά έξυπνος και πολύ ψαγμένος για να κάνει κάτι τέτοιο, ήταν μηχανολόγος μηχανικός που σχεδίαζε συστήματα για μεγάλες Αμερικανικές εταιρείες, οπότε ήξερε πολύ καλά αν θα έπρεπε να πιεί καθαριστικό ή όχι. Οπότε η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα κατα της συζήγου για ανθρωποκτονία ειδικά μετα απο αναφορές ότι είχαν επιτεθεί και στο παρελθόν ο ένας στον άλλον. Hταν απλά μια ιστορία ανδροκτονίας (είδες τι έκανα εδώ;). Και συνεχίζουμε μέχρι και σήμερα να ακούμε για το πόσο χαζοί είναι οι οπαδοί του Trump που πίνουν χλωρίνη και τα λοιπά. Που είναι οι fact checkers 5 χρόνια τώρα; Κανένα social ποτέ δεν έσβησε μήνυμα για αυτή την ιστορία όπου κατηγορούσαν τον Trump, μάλιστα ήταν και παραμένουν σίγουροι ότι κάνανε εξαιρετική δουλειά κατα της παραπληροφόρησης. Δεν έχω υπ' όψιν μου την φήμη που αναφέρεις. Ξέρω ότι ο Trump προσπάθησε κάποια στιγμή να διαμορφώσει κάτι που έμοιαζε με ερώτηση και ήταν αυτό: THE PRESIDENT: Thank you very much. So I asked Bill a question that probably some of you are thinking of, if you're totally into that world, which I find to be very interesting. So, supposing we hit the body with a tremendous — whether it's ultraviolet or just very powerful light — and I think you said that that hasn't been checked, but you're going to test it. And then I said, supposing you brought the light inside the body, which you can do either through the skin or in some other way, and I think you said you're going to test that too. It sounds interesting. ACTING UNDER SECRETARY BRYAN: We'll get to the right folks who could. THE PRESIDENT: Right. And then I see the disinfectant, where it knocks it out in a minute. One minute. And is there a way we can do something like that, by injection inside or almost a cleaning. Because you see it gets in the lungs and it does a tremendous number on the lungs. So it would be interesting to check that. So, that, you're going to have to use medical doctors with. But it sounds — it sounds interesting to me. Μπορείς να το ακούσεις μόνος σου εδώ. Ταυτόχρονα, υποστήριζε πως η χλωροκίνη (που καταλαβαίνω γιατί σε μπερδεύει καθώς οι συλλαβές είναι περίπλοκη έννοια), που είναι φάρμακο κατά της ελονοσίας, είναι αποτελεσματική για την καταπολέμηση του COVID-19 ακόμα και όταν άνθρωποι που ήταν είτε γιατροί, είτε ερευνητές, είτε σύμβουλοί του, είτε και τα τρία του έλεγαν ότι λέει μαλακίες και προσπαθούσαν να μαζέψουν τα fake news ενός ακόμα ανενημέρωτου μαλάκα που το έπαιζε γιατρός στην πλάτη ανθρώπων, Δημοκρατικών ή Ρεπουμπλικάνων, με τους οποίους μάλλον έχετε κοινό εξελικτικό πρόγονο το μπρόκολο. Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι είναι πλεονασμός να μου λες ότι υπάρχουν καθυστερημένοι και στα δύο στρατόπεδα -για να μαντρωθείτε αμφότεροι έχουν φτιαχτεί. 1 1
fast8 Δημοσ. χθες στις 03:02 πμ Δημοσ. χθες στις 03:02 πμ (επεξεργασμένο) Καταρχήν εγώ έδωσα ένα παράδειγμα φημολογίας που παραμένει χωρίς έλεγχο στα social, μονόπλευρο fact checking. Εσύ μας δείχνεις το περιεχόμενο της ομιλίας του Trump, άσχετο με το περιστατικό της ανδροκτονίας που αναφέρω. 1 hour ago, Lucifer said: you said that that hasn't been checked, but you're going to test it. And then I said, supposing you brought the light inside the body, which you can do either through the skin or in some other way, and I think you said you're going to test that too. It sounds interesting. THE PRESIDENT: Right. And then I see the disinfectant, where it knocks it out in a minute. One minute. And is there a way we can do something like that, by injection inside or almost a cleaning. Because you see it gets in the lungs and it does a tremendous number on the lungs. So it would be interesting to check that. So, that, you're going to have to use medical doctors with. But it sounds — it sounds interesting to me. O Trump προσπαθεί να δώσει ελπίδα και μιλάει για το τελευταίο πράγμα με το οποίο πειραματίζονταν οι επιστήμονες εκείνη την εποχή. Ναι ήταν ανώριμο, αλλά ως πρακτικός άνθρωπος πρόσφερε ιδέες και έδινε ελπίδες σε όσους λέγανε πως δεν κινείται τίποτα. Αλλά οι φανατήλες Δημοκρατικοί με μυαλό αμοιβάδας και κακοπροαίρετο τρόπο θέλησαν να σπείρουν το αφήγημα ότι έδινε συμβουλές για να λάβει ο άλλος δια στόματος τις ουσίες. Συμπεριφέρονται σαν να ήταν επίσημη ανακοίνωση θεραπείας !!! Πουθενά δεν έγινε αυτό και όποιος το βλέπει στο κείμενο που παρέθεσες, έχει πρόβλημα αντίληψης και κατανόησης, ή απλά γουστάρει να ζει στον κόσμο του. 1 hour ago, Lucifer said: Ταυτόχρονα, υποστήριζε πως η χλωροκίνη (που καταλαβαίνω γιατί σε μπερδεύει καθώς οι συλλαβές είναι περίπλοκη έννοια), Για κάνε μια σβούρα γύρω απο τον εαυτό σου που θα μου πεις ότι καταλαβαίνεις γιατί με μπερδεύει. Μπράβο έκανες ένα copy-paste που δεν καταλαβαίνουν οι υπόλοιποι που διαβάζουν το post, αισθάνεσαι καλύτερα τώρα; Μην σου κάνω quote ξανά το πρώτο μήνυμα σου, όπου έχεις λιγότερη λογική συνοχή στον λόγο σου απο πρεζονι στην Ομόνοια, θα μας κάνεις και μάθημα. Μετά βάζεις link απο το abcnews που μόλις πλήρωσε 16εκ. αποζημίωση στον Trump για διασπορά ψευδών ειδήσεων. Τα άρθρα τους για τον Trump ήταν πάντα άθλια και προκατειλημμένα και απο εκείνη την εποχή γράφανε υπερβολές και ψέματα. Την "αλήθεια" με ιδεολογικό μασάζ. Ομως εσύ, μια ιδιοφυΐα που ξέρει να κάνει copy-paste την λέξη χλωροκίνη (και θεώρησες ότι δεν μπορώ να το κάνω εγώ), έκανες πάλι γκάφα κατανόησης και λογικής. Εγώ ανέφερα το περιστατικό όπου μια γυναίκα δηλητήριασε τον άντρα της με τον οποίο ήταν σε διαδικασία διαζυγίου και τα έριξε στον Trump. Είπε κατα λέξη και το αναπαρήγαγαν τα μέσα και οι fact checkers το άφησαν, ότι το κάνανε γιατί είναι οπαδοί του Trump και πίστεψαν ότι ήταν η θεραπεία. Εγώ είπα ότι αυτή η ιστορία παραμένει λάθος για χρόνια στα social χωρίς fact checking. Αυτά που λες εσύ είναι περισσότερο απο άσχετα. Κανένας δεν είπε ότι ο Trump δεν έκανε ανώριμες δηλώσεις για τις θεραπείες. Αχρηστη και εκτός θέματος η λογοδιάροια σου γιατί απαντάς σε θέμα που κανείς δεν έθεσε. 1 hour ago, Lucifer said: με τους οποίους μάλλον έχετε κοινό εξελικτικό πρόγονο το μπρόκολο. Ωραίος ρε φίλε, εύκολες προσβολές και εξυπνάδες. Μιλάς λες και είσαι άλλο είδος περισσότερο εξελιγμένος απο εμάς. Η ποιότητα της επιχειρηματολογίας σου, δεν δικαιολογεί την αυτοπεποίθηση σου και το πως αντιμετωπίζεις τους άλλους και γενικά δεν συμβαδίζει με την ιδέα που έχεις για τον εαυτό σου . Επιπλέον το μήνυμα μου δεν ήταν ούτε απάντηση σε εσένα, ούτε περίμενα απάντηση απο εσένα, απλά ήταν μια πρόφαση για να πω την ιστορία πάνω στο fact checking. Ούτε αυτό όμως το κατάλαβες. Επεξ/σία χθες στις 03:57 πμ από fast8 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις