Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 hours ago, Shinji ikari said:

Στις ΗΠΑ και τα δύο κόμματα είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Μιλημένοι είναι όλοι να ασχολείται ο κόσμος με βλακίες για να μη γίνει κάτι επί της ουσίας, κανένα πραγματικό πρόβλημα δε θα λύσει ο Ντόναλντ και θα το δεις. Μπορείς να μας δείξεις αληθινά αριστερά καθεστώτα που άσκησαν ποτέ τέτοιες πρακτικές;

Ο αστερίξ που είναι; 

Κούβα / ΒΚ όπου το κόμμα του λαού αποφασίζει πότε θα φας και κρέας και τι κούρεμα θα έχεις. Και μετά κάτι τελειωμένες χώρες στην αφρική και η βενεζουέλα που έχει πιο πολύ πετρέλαιο από τους άραβες και ψωμολυσσάνε λόγο βλακώδους ιδεοληψίας.

Μετά έχεις ένα ολόκληρο σπέκτρουμ πολιτικά-οικονομικά-κοινωνικά αναλφάβητων στον πολιτισμένο κόσμο που με την ανοχή που τους δείχνει το εκάστοτε σύνταγμα του κράτους δικαίου στο οποίο παρασιτούν, πιάνονται με όλα τα θέματα και όλους τους θεσμούς και για ότι τους "πονάει", γκρινιάζουν-βανδαλίζουν και η λύση είναι ως δια μαγείας πάντα τα σοβιέτ. 

Τους βαρεθήκαμε.

Οι χειρότεροι είναι οι δυνητικά κρατικοδίαιτοι και οι τσαμπατζήδες που συνηγορούν για ισότητα για να τρώνε στην πλάτη των παραγωγικών ανθρώπων. Σου λέει δεν είμαι παράσιτο. Αριστερός είμαι... 

ποια είναι η διαφορά;

Αυτά που έγραψα πριν θα τα ακούσεις από διάφορους αριστερίζοντες, αναρχοαπλυσιαρίζοντες, ζαίους, ανταρσύες κ.ο.κ. Ακούγονται αστεία αλλά τα πιστεύουν. Ρίξτε λεφτά στο κράτος για να γίνουμε πλούσιοι δηλ. συνδέεις το πολύπριζο με τον εαυτό του και παράγεται ρεύμα.

Όταν κυβερνήσουν είναι όμως είναι χιτλερίσκοι. Ε με το FB / twitter έκαμαν την κάβλα τους 10 χρόνια.

Επεξ/σία από oKoBoko
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, oKoBoko είπε

Οι χειρότεροι είναι οι δυνητικά κρατικοδίαιτοι και οι τσαμπατζήδες

ζεις με επιδοτούμενο ρεύμα

• Like 1
Δημοσ.
13 minutes ago, oKoBoko said:

Οι χειρότεροι είναι οι δυνητικά κρατικοδίαιτοι και οι τσαμπατζήδες που συνηγορούν για ισότητα για να τρώνε στην πλάτη των παραγωγικών ανθρώπων. Σου λέει δεν είμαι παράσιτο.

Ξέρεις ποιος είναι ένας απ τους μεγαλύτερους κρατικοδίαιτους τσαμπατζήδες στον κόσμο; Hint, δε τον λες και αριστερό.

Δημοσ.
17 minutes ago, Lucifer said:

ζεις με επιδοτούμενο ρεύμα

Μετάφρασις. Δεν μπορούμε να έχουμε echo-chambers στα σοσιαλ και πονάει.

Σύντροφε, ιδιωτικό να είναι μια ζωή και κάποτε θα έχουμε και φιλελεύθερη κυβέρνηση που δεν θα μοιράζει σοσιαλιστικά επιδόματα. Υπομονη.

• Like 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, angmar είπε

Ξέρεις ποιος είναι ένας απ τους μεγαλύτερους κρατικοδίαιτους τσαμπατζήδες στον κόσμο; Hint, δε τον λες και αριστερό.

Σιγουρα θα ειναι Ελληνας...:P

• Haha 1
Δημοσ.
51 minutes ago, oKoBoko said:

Κούβα / ΒΚ όπου το κόμμα του λαού αποφασίζει πότε θα φας και κρέας και τι κούρεμα θα έχεις. Και μετά κάτι τελειωμένες χώρες στην αφρική και η βενεζουέλα που έχει πιο πολύ πετρέλαιο από τους άραβες και ψωμολυσσάνε λόγο βλακώδους ιδεοληψίας

Ίσως δεν ήμουν σαφής, είπες κάποια πράγματα που γίνονται στις ΗΠΑ και σου ζήτησα να δώσεις παραδείγματα για το που έγιναν ποτέ τα ίδια πράγματα σε αληθινά αριστερά καθεστώτα.

• Super Moderators
Δημοσ.
36 minutes ago, alexiosdimitriadis said:

Πολλοί moderators μαζεύτηκατε στο νήμα, δεν έχετε κάποιο chat να τα λέτε μεταξύ σας; 

IMG_0418.jpeg

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 minutes ago, billdanos said:

IMG_0418.jpeg

Kαλή προσπάθεια, αλλά στα memes θέλετε λίγη δουλειά ακόμα.

Όμως, αν ήμουν moderator θα το έσβηνα γιατί θεωρώ πως χαλνάει τον χαρακτήρα του insomnia.

Επεξ/σία από alexiosdimitriadis
Δημοσ.
32 minutes ago, Shinji ikari said:

Ίσως δεν ήμουν σαφής, είπες κάποια πράγματα που γίνονται στις ΗΠΑ και σου ζήτησα να δώσεις παραδείγματα για το που έγιναν ποτέ τα ίδια πράγματα σε αληθινά αριστερά καθεστώτα.

Όταν λες αριστερό και καθεστώς μαζί δεν σου φτάνει; 

Δημοσ.
7 minutes ago, oKoBoko said:

Όταν λες αριστερό και καθεστώς μαζί δεν σου φτάνει; 

Αστο, μην κουράζεσαι, καμία σχέση και καμιά ομοιότητα δεν έχουν οι ακροδεξιοί φιλελεύθεροι των ΗΠΑ με αριστερούς. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν είναι υποχρεωτικό να την βλέπεις.Κάποιοι μας αρέσει να ψάχνουμε λίγο παραπάνω μια είδηση κλπ.

Ούτε καν ασχολούμαι αλλά έβλεπα δημοσιεύσεις κ ειδήσεις στο φβ να κατεβαίνουν στο πιτς φυτίλι κατόπιν ελεγχουν από "ανεξάρτητους" ελεγκτές ειδήσεων όπου ήταν κ αυτή η σελίδα μέρος. Ποιος τους κάλεσε να ελέγξουν κ τι;

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
49 minutes ago, alexiosdimitriadis said:

Kαλή προσπάθεια, αλλά στα memes θέλετε λίγη δουλειά ακόμα.

Όμως, αν ήμουν moderator θα το έσβηνα γιατί θεωρώ πως χαλνάει τον χαρακτήρα του insomnia.

Ναι, ειδικά αν διαβάσεις όσα έχουν γραφτεί εδώ μέσα, η Άσπα θα σε πειράξει… 😛 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...