Sta Δημοσ. Τετάρτη στις 04:10 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 04:10 μμ Στη δική μου περίπτωση η θέρμανση "καλύπτεται" από το υπόλοιπο κτήριο συνολικά. Οι καταναλώσεις μου είναι ψυγείο, φώτα και υπολογιστής. Εκτός αν τραβήξω καμία γραμμή (μονοφασικό) από τον κάτω όροφο και τέλος, βέβαια αυτό είναι παράνομο.
insoholic Δημοσ. Τετάρτη στις 04:57 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:57 μμ 3 hours ago, BigBlack said: Εννοείται, αν ο δήμος αρπάζει ή έχεις πολύ μεγάλο σπίτι δεν την γλυτώνεις. Μιλάω για μέσες καταστάσεις και πάντα μέχρι στιγμής. Ακούγονται διάφορα για μεγάλες αυξήσεις γενικά στα δημοτικά τέλη. Ιδια τμ σπίτι στην αθηνα πλήρωνα τα μισά τελη και στην επαρχία σε ενα Δήμο πληρώνω τα 25ε/μήνα 2
BigBlack Δημοσ. Τετάρτη στις 05:24 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:24 μμ 22 minutes ago, insoholic said: Ιδια τμ σπίτι στην αθηνα πλήρωνα τα μισά τελη και στην επαρχία σε ενα Δήμο πληρώνω τα 25ε/μήνα Ωραία! Κοίτα, κι εμένα εκεί που έχω φτηνά τα δημοτικά τέλη, αυξήσανε κατακόρυφα τα τέλη ύδρευσης, πάγιο και φόροι 15 ευρώ το μήνα. Από κάπου θα μας τα αρπάζουν, δεν την γλυτώνουμε. 2
xsterg Δημοσ. Τετάρτη στις 06:04 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:04 μμ 14 ώρες πριν, kage είπε Βαλε μετρητη κ βαλτο στο κοινοχρηστο ή σε κανα γειτονα ή απευθειας απο το ρολοι σου..αλλιως ενα φωτοβολταικο με ups..η γκαραζοπορτα δεν καιει ρευμα..αφου εχεις ρολοι γιατι δεν κοιτας καταναλωση γ κανα μηνα? Αν κ λογικα χρεωνεσαι τα παντα για τα 23τ.μ δεν γινεται φιλε μου. ο εργολαβος το ειχε μαζι με αλλα δυο γκαραζ στο κοινοχρηστο της οικοδομης. ειχαν λυσσαξει μερικοι απο την οικοδομη εκει μεσα και ειχαν κανει φασαρια στον πατερα μου. ετσι πριν απο 14 χρονια περιπου μου ειπε να κανω οτι κινησεις απαιτουνται για χωριστο ρολοι δεη για να μην τον πρηζουν. εαν το γκαραζ ηταν στην ιδια οικοδομη με το σπιτι μου θα τραβαγα μια παροχη απο το δικο μου σπιτι. δυστυχως ειναι σε ξεχωριστη οικοδομη. ειχαν λυσσαξει καποιοι οτι δηθεν ειχαν υψηλους λογαριασμους δεη κοινοχρηστων. η φαση ειναι οτι και μετα την αποσυνδεση μου απο αυτους οτι πληρωνουν τα ιδια και παραπανω. 5 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Εγώ σε μια κλειστή αυτη την στιγμή γκαρσονιέρα που εχω πληρώνω 7-8€ η γκαρσονιερα εχει περιπου την ιδια επιφαεια με το γκαραζ μου. πως γινεται αυτο? ακομη και παλια πριν απο 5-10 ετη το χαμηλοτερο ηταν 16€.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα