Manectric Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδιά! Έχω desktop pc με 3 ανεμιστηράκια στο μπροστινό μέρος. Το ένα από αυτά (το κάτω-κάτω), μερικές φορές όταν ανοίγω τον υπολογιστή, κάνει πολύ έντονο θόρυβο, και φαίνεται να γυρίζει με διαφορετικό ρυθμό από τα άλλα 2. Εάν κάνω 1-2 επανεκκινήσεις συνήθως διορθώνεται το πρόβλημα. Γενικά εάν ανοίξω το pc και δεν μου παρουσιάζει πρόβλημα, είναι εντάξει για όσες ώρες και εάν τον αφήσω ανοιχτό, ενώ εάν το ανοίξω και μου κάνει αυτό το θέμα, κάνω επανεκκινήσεις μέχρι να διορθωθεί (γιατί είναι και έντονος ο θόρυβος). Στο κατάστημα που το πήγα δεν μου βρήκαν κάτι (ή δεν κατάλαβαν γιατί ήταν ok όταν τον άνοιξαν), έκαναν έναν καθαρισμό στα ανεμιστηράκια αλλά δεν άλλαξε κάτι. Μήπως γνωρίζετε τι μπορεί να συμβαίνει ή μήπως να αντικαταστήσω τα ανεμιστηράκια για παν ενδεχόμενο; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου από Manectric
Sheogorath Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 6 λεπτά πριν, Manectric είπε Γεια σας παιδιά! Έχω desktop pc με 3 ανεμιστηράκια στο μπροστινό μέρος. Το ένα από αυτά (το κάτω-κάτω), μερικές φορές όταν ανοίγω τον υπολογιστή, κάνει πολύ έντονο θόρυβο, και φαίνεται να γυρίζει με διαφορετικό ρυθμό από τα άλλα 2. Εάν κάνω 1-2 επανεκκινήσεις συνήθως διορθώνεται το πρόβλημα. Γενικά εάν ανοίξω το pc και δεν μου παρουσιάζει πρόβλημα, είναι εντάξει για όσες ώρες και εάν τον αφήσω ανοιχτό, ενώ εάν το ανοίξω και μου κάνει αυτό το θέμα, κάνω επανεκκινήσεις μέχρι να διορθωθεί (γιατί είναι και έντονος ο θόρυβος). Στο κατάστημα που το πήγα δεν μου βρήκαν κάτι (ή δεν κατάλαβαν γιατί ήταν ok όταν τον άνοιξαν), έκαναν έναν καθαρισμό στα ανεμιστηράκια αλλά δεν άλλαξε κάτι. Μήπως γνωρίζετε τι μπορεί να συμβαίνει ή μήπως να αντικαταστήσω τα ανεμιστηράκια για παν ενδεχόμενο; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Καλησπέρα, βγάλσιμο το ανεμιστηράκι, ανοιγμα απο πίσω το αυτοκόλλητο, καθράσιμα με μπατονέτα και μια σταγόνα λεπτό λάδι ραπτομηχανής/σιλικόνης. 1
Manectric Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 48 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Καλησπέρα, βγάλσιμο το ανεμιστηράκι, ανοιγμα απο πίσω το αυτοκόλλητο, καθράσιμα με μπατονέτα και μια σταγόνα λεπτό λάδι ραπτομηχανής/σιλικόνης. Πώς βγαίνει το ανεμιστηράκι; Σόρρυ δεν είμαι σχετικός...
Sheogorath Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 6 λεπτά πριν, Manectric είπε Πώς βγαίνει το ανεμιστηράκι; Σόρρυ δεν είμαι σχετικός... 4 βίδες έχει και προσοχή το καλώδιο που είναι κουμπωμένο. 1
poulinos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου On 07/01/2025 at 12:49, Manectric said: Γεια σας παιδιά! Έχω desktop pc με 3 ανεμιστηράκια στο μπροστινό μέρος. Το ένα από αυτά (το κάτω-κάτω), μερικές φορές όταν ανοίγω τον υπολογιστή, κάνει πολύ έντονο θόρυβο, και φαίνεται να γυρίζει με διαφορετικό ρυθμό από τα άλλα 2. Εάν κάνω 1-2 επανεκκινήσεις συνήθως διορθώνεται το πρόβλημα. Γενικά εάν ανοίξω το pc και δεν μου παρουσιάζει πρόβλημα, είναι εντάξει για όσες ώρες και εάν τον αφήσω ανοιχτό, ενώ εάν το ανοίξω και μου κάνει αυτό το θέμα, κάνω επανεκκινήσεις μέχρι να διορθωθεί (γιατί είναι και έντονος ο θόρυβος). Στο κατάστημα που το πήγα δεν μου βρήκαν κάτι (ή δεν κατάλαβαν γιατί ήταν ok όταν τον άνοιξαν), έκαναν έναν καθαρισμό στα ανεμιστηράκια αλλά δεν άλλαξε κάτι. Μήπως γνωρίζετε τι μπορεί να συμβαίνει ή μήπως να αντικαταστήσω τα ανεμιστηράκια για παν ενδεχόμενο; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. το κοστος στα ανεμιστηρακια ειναι σχετικα φτηνο.αν εχει εγγυηση καλως αν οχι πεταμα και new 1
poulinos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 9 minutes ago, Pstathece said: Σωστοοςςςςςςς εδώ που τα λέμε 😅😅 αν ειναι κανα απλο βρισκεις με 5 6 ευρω.αν ειναι καλο ,και δυσκολο να χαλασει αλλα παιζει και εγγυηση 1
achilles_g_ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 16 ώρες πριν, poulinos είπε το κοστος στα ανεμιστηρακια ειναι σχετικα φτηνο.αν εχει εγγυηση καλως αν οχι πεταμα και new Το δικό μου setup τα ανεμιστηράκια γύριζαν σαν τρελά από το power on μέχρι να μπουν τα Windows. Μετά από ώρες ξενύχτι και ψάξιμο επρεπε να δηλωθούν στο icue ως 3 pin και έκτοτε λειτουργεί όπως πρέπει. https://www.google.com/search?q=corsair+ll+full+speed+on+boot&client=tablet-android-samsung-rvo1&sca_esv=c24ef50bf02c270d&source=android-browser&sxsrf=ADLYWIK-geaQungaF7KFU2Z-LNALmxgBrA%3A1736671172659&ei=xH-DZ7zvJ7GJxc8P56uQ-Ac&oq=corsair+ll+full+speed+on+boot&gs_lp=EhNtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1zZXJwIh1jb3JzYWlyIGxsIGZ1bGwgc3BlZWQgb24gYm9vdDIFECEYoAEyBRAhGKABMgUQIRigATIFEAAY7wUyCBAAGIAEGKIEMgUQABjvBTIFEAAY7wVIlCFQogZYqxxwAXgBkAEAmAGMAqABnxGqAQYwLjEzLjG4AQPIAQD4AQGYAgugAtYNwgIKEAAYsAMY1gQYR8ICBBAjGCfCAgcQIRigARgKwgIFECEYnwXCAgQQIRgVmAMAiAYBkAYIkgcFMS45LjGgB6VW&sclient=mobile-gws-wiz-serp
poulinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 3 hours ago, achilles_g_ said: Το δικό μου setup τα ανεμιστηράκια γύριζαν σαν τρελά από το power on μέχρι να μπουν τα Windows. Μετά από ώρες ξενύχτι και ψάξιμο επρεπε να δηλωθούν στο icue ως 3 pin και έκτοτε λειτουργεί όπως πρέπει. https://www.google.com/search?q=corsair+ll+full+speed+on+boot&client=tablet-android-samsung-rvo1&sca_esv=c24ef50bf02c270d&source=android-browser&sxsrf=ADLYWIK-geaQungaF7KFU2Z-LNALmxgBrA%3A1736671172659&ei=xH-DZ7zvJ7GJxc8P56uQ-Ac&oq=corsair+ll+full+speed+on+boot&gs_lp=EhNtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1zZXJwIh1jb3JzYWlyIGxsIGZ1bGwgc3BlZWQgb24gYm9vdDIFECEYoAEyBRAhGKABMgUQIRigATIFEAAY7wUyCBAAGIAEGKIEMgUQABjvBTIFEAAY7wVIlCFQogZYqxxwAXgBkAEAmAGMAqABnxGqAQYwLjEzLjG4AQPIAQD4AQGYAgugAtYNwgIKEAAYsAMY1gQYR8ICBBAjGCfCAgcQIRigARgKwgIFECEYnwXCAgQQIRgVmAMAiAYBkAYIkgcFMS45LjGgB6VW&sclient=mobile-gws-wiz-serp α.ριξε και bios update τυπικα. β.και μεσα στο bios ρυθμιζεις παρα πολλα. σε αναλογο build ξεκινανε full για 2-3 secs και μολις φορτωσει bios πανε σε αυτα που εχω ορισει οποτε ηρεμει ο θορυβος
achilles_g_ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 20 λεπτά πριν, poulinos είπε α.ριξε και bios update τυπικα. β.και μεσα στο bios ρυθμιζεις παρα πολλα. σε αναλογο build ξεκινανε full για 2-3 secs και μολις φορτωσει bios πανε σε αυτα που εχω ορισει οποτε ηρεμει ο θορυβος Eχω το τελευταίο! Μετά από αυτό κελαηδάει! Έσκασα βέβαια μέχρι να το βρω. Ετοιμαζόμουν για format.
poulinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 1 hour ago, achilles_g_ said: Eχω το τελευταίο! Μετά από αυτό κελαηδάει! Έσκασα βέβαια μέχρι να το βρω. Ετοιμαζόμουν για format. ναι θελει προσοχη.αλλο 2 pin (σπανια θα βρεις) αλλο 3 pin αλλο 4 pin ευτυχως προλαβες το format
achilles_g_ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 21 λεπτά πριν, poulinos είπε ναι θελει προσοχη.αλλο 2 pin (σπανια θα βρεις) αλλο 3 pin αλλο 4 pin ευτυχως προλαβες το format Η πλάκα είναι ότι τα ll της corsair είναι 4 pin και πρέπει να δηλωθούν 3.
poulinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 41 minutes ago, achilles_g_ said: Η πλάκα είναι ότι τα ll της corsair είναι 4 pin και πρέπει να δηλωθούν 3. αυτο δεν το ξερα.κατι argb και rgb που εβαλα επαιξαν οκ. af και rs σειρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα