Innersense Δημοσ. Τετάρτη στις 10:27 πμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 10:27 πμ (επεξεργασμένο) Μα γι αυτό γράφουμε πάντα πριν προχωρήσουμε σε κάτι για να πάρουμε καμία γνώμη. Περιμένουμε μια εβδομάδα, δε γράφει κανένας τίποτα και μόλις προσχωρήσεις εμφανίζεται τσουπ κάποιος, "ξέρεις υπήρχε και αυτό!" Παρόλα αυτά, μήπως είσαι σε ιδιόκτητο δίκτυο Nova? Γιατί εγώ δεν είμαι σίγουρος. Επεξ/σία Τετάρτη στις 10:47 πμ από Innersense
Super Moderators Thresh Δημοσ. Τετάρτη στις 01:14 μμ Super Moderators Δημοσ. Τετάρτη στις 01:14 μμ 23 hours ago, Innersense said: - Αρχική τιμή 61.9€/μήνα, τιμή προσφοράς 35.56€/μήνα, τιμή μετά την πάροδο του 24μηνου 61.9€/μήνα - χμμ καλά θα πάει αυτό, πάλι θα τρέχουμε σε αναζήτηση λοιπόν. Για τους επόμενους 24μήνες πάντως θα δίνω fixed 27,22€/μήνα. Πρώτη φορά βλέπεις σε συμβόλαιο να χρεώνουν παραπάνω μετά το 24μηνο όταν γυρνάς ουσιαστικά σε "αορίστου" χρόνου? 3 hours ago, Innersense said: Τι λες τωρα ρε φίλε, έλεος... Γιατί τα μαθαίνω πάντα αυτά τόσο αργά... 3 hours ago, eft said: 😀 Σε όλους συμβαινει αυτό!!! Δεν συμβαίνει σε όλους. Αν είσαι σε περιοχή υποδομής Nova κι ο Innersense σε περιοχή πχ Cosmote, είναι λογικό να σου κάνει καλύτερες τιμές η Nova γιατί δεν πληρώνει "νοίκι" υποδομή σε άλλο πάροχο.
Innersense Δημοσ. Τετάρτη στις 02:14 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 02:14 μμ 52 minutes ago, Thresh said: Πρώτη φορά βλέπεις σε συμβόλαιο να χρεώνουν παραπάνω μετά το 24μηνο όταν γυρνάς ουσιαστικά σε "αορίστου" χρόνου? Φυσικά και το γνωρίζω. Θεώρησα όμως ότι η αρχική τιμή ήταν τα 35.56€/μήνα όπως φαινόταν στο αρχικό μου post αφού δεν αναγραφόταν κάτι άλλο. Δεν αναφερόταν πουθενά, παρά μόνο στο συμβόλαιο που υπέγραψα ότι η αρχική τιμή είναι 61.9€/μήνα και τα 35.56€/μήνα είναι προσφορά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. Τετάρτη στις 02:36 μμ Super Moderators Δημοσ. Τετάρτη στις 02:36 μμ 20 minutes ago, Innersense said: Φυσικά και το γνωρίζω. Θεώρησα όμως ότι η αρχική τιμή ήταν τα 35.56€/μήνα όπως φαινόταν στο αρχικό μου post αφού δεν αναγραφόταν κάτι άλλο. Δεν αναφερόταν πουθενά, παρά μόνο στο συμβόλαιο που υπέγραψα ότι η αρχική τιμή είναι 61.9€/μήνα και τα 35.56€/μήνα είναι προσφορά. Σκέψου ότι στην 1Gbps (Cosmote) πάει 85.90 μετά τους 24 μήνες. 😛 1
eft Δημοσ. Πέμπτη στις 08:27 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:27 πμ 21 ώρες πριν, Innersense είπε Μα γι αυτό γράφουμε πάντα πριν προχωρήσουμε σε κάτι για να πάρουμε καμία γνώμη. Περιμένουμε μια εβδομάδα, δε γράφει κανένας τίποτα και μόλις προσχωρήσεις εμφανίζεται τσουπ κάποιος, "ξέρεις υπήρχε και αυτό!" Παρόλα αυτά, μήπως είσαι σε ιδιόκτητο δίκτυο Nova? Γιατί εγώ δεν είμαι σίγουρος. Καλημέρα. Ναι είμαι σε ιδιόκτητο δίκτυο Nova 1
Innersense Δημοσ. Πέμπτη στις 08:34 πμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 08:34 πμ 6 minutes ago, eft said: Καλημέρα. Ναι είμαι σε ιδιόκτητο δίκτυο Nova Μάλιστα, mystery solved! Τυχερός, εξαιρετική τιμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα