Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στην ομαδα. Θελω να ρωτησω, μολις ανοιξα λογαριασμο στην Πειραιως (μεσω της εφαρμογης) και μου ειπαν οτι θα σταλει στην διευθηνση κατοικιας η καρτα. Ποσες μερες περιπου θα μου σταλει η καρτα και αν θα εφανηστει στο app της Πειραιως (δεν την εφανηζει καθολου την χρεωστικη) 

Δημοσ.

Για να εμφανιστεί πρέπει πρώτα να ενεργοποιηθεί, με βάση τις οδηγίες που θα έχει στο φάκελο όταν την παραλάβεις.

Μια με δύο εβδομάδες το πολύ κάνει να έρθει.

• Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, Charismo said:

Για να εμφανιστεί πρέπει πρώτα να ενεργοποιηθεί, με βάση τις οδηγίες που θα έχει στο φάκελο όταν την παραλάβεις.

Μια με δύο εβδομάδες το πολύ κάνει να έρθει.

Νομίζω ότι στην alpha είχε εμφανιστεί στο app (και την είχα βάλει στο wallet) πριν να μου έρθει η φυσική κάρτα... 

Σίγουρα είχε εμφανιστεί, δε θυμάμαι 100% αν μπορούσα να τη χρησιμοποιώ μέσω google pay όμως.. (έχει περάσει και ένας χρόνος) 

Δημοσ.
Just now, christos4 said:

Νομίζω ότι στην alpha είχε εμφανιστεί στο app (και την είχα βάλει στο wallet) πριν να μου έρθει η φυσική κάρτα... 

Σίγουρα είχε εμφανιστεί, δε θυμάμαι 100% αν μπορούσα να τη χρησιμοποιώ μέσω google pay όμως.. (έχει περάσει και ένας χρόνος) 

Και στη Eurobank γίνεται αυτό και μάλιστα μπορείς να την ενεργοποιήσεις και μέσω app, όχι μόνο μέσω ΑΤΜ.

Στην Πειραιώς δεν είμαι σίγουρος.

Δημοσ.

Αν τη στέλνει με απλό ταχυδρομείο, άνετα 2-3 εβδομάδες, ακομα και Αθήνα. Τόσο έκανε νέα κάρτα της Alpha να έρθει (ωστόσο τη χρησιμοποιούσα κανονικά). Στην Πειραιώς μέχρι το καλοκαίρι που παρέλαβα κάρτα, δε μπορούσες να τη χρησιμοποιείς αν δεν είχες πάρει το πλαστικό

• Like 1
Δημοσ.

Οι τράπεζες κινούν γρήγορα τις διαδικασίες. Η όποια καθυστέρηση χρεώνεται στο ταχυδρομείο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...