BrokenGearbox Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, πριν λίγες μέρες μου έβγαλε μήνυμα στο αμάξι ότι είχε τελειώσει η μπαταρία για το κλειδί. Την άλλαξα και έκανα και τον επαναπρογραμματισμό που λέει μέσα στο εγχειρίδιο, το κλειδί λειτουργεί κανονικά. Συνεχίζει όμως και μου βγάζει το μύνημα ότι δεν έχει μπαταρία, Plip Battery Spent. Έχει κάποιος λύση; Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου από BrokenGearbox
meletis_m Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 3 λεπτά πριν, BrokenGearbox είπε Καλησπέρα, πριν λίγες μέρες μου έβγαλε μήνυμα στο αμάξι ότι είχε τελειώσει η μπαταρία για το κλειδί. Την άλλαξα και έκανα και τον επαναπρογραμματισμό που λέει μέσα στο εγχειρίδιο, το κλειδί λειτουργεί κανονικά. Συνεχίζει όμως και μου βγάζει το μύνημα ότι δεν έχει μπαταρία, Plip Battery Spent. Έχει κάποιος λύση; Η μπαταρία του κλειδιού είναι όντως καλή σε Volt . Πολλές φορές είναι ξεχασμένες στα ράφια. Εκτός εάν θέλει reset με κάποιο διαγνωστικό . Κανονικά έπρεπε να παιζει
BrokenGearbox Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δεν έχω πολύμετρο, λες να πάρω καμιά άλλη μπαταρία;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα