menel34 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Προσφορά -50% στο nba league pass. 45€ για το απλό και 59 για το premium με τη χρήση του κωδικού FLASHSALE2025 The official site of the NBA for the latest NBA Scores, Stats & News. | NBA.com 2
madboy Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Καλή η τιμή αυτή αλλά κάθε χρόνο και χειρότερα βλέπω οτι το παει το Nba με τις εκπτώσεις στις συνδρομές τους. Πριν 2-3 χρόνια η προσφορά ξεκινούσε Black Friday, πέρυσι τα Χριστούγεννα και φέτος τον Ιανουάριο. Αντε και του χρόνου το Πάσχα. 😀 Επίσης να τονίσω οτι πέρυσι αν ήσουν και συνδρομητής Cosmote μπορούσες να προσθέσεις και το 50% κουπόνι και έβγαινε η συνδρομή στα 20 ευρώ. Φέτος απλά σου λένε οτι μόνο ενα εκπτωτικό κωδικό μπορείς να χρησιμοποιήσεις. Για μένα μηνιαία συνδρομή με τα δωράκια της. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου από madboy
tsamo2 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Εμένα πάλι, δε λειτουργεί ούτε η κανονική προσφορά. Μου λέει συνέχεια να τσεκάρω τον τρόπο πληρωμής μου. Μάλλον δεν ήταν γραφτό.
madboy Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 1 minute ago, tsamo2 said: Εμένα πάλι, δε λειτουργεί ούτε η κανονική προσφορά. Μου λέει συνέχεια να τσεκάρω τον τρόπο πληρωμής μου. Μάλλον δεν ήταν γραφτό. Δημιούργησε νέο λογαριασμό ή άλλαξε τρόπο πληρωμής
tsamo2 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 1 minute ago, madboy said: Δημιούργησε νέο λογαριασμό ή άλλαξε τρόπο πληρωμής Τα έκανα και τα δύο αλλά και πάλι τίποτα. Άλλαξα 3 τρόπους πληρωμής και 3 λογαριασμούς. Απλά δε θέλει μάλλον, λολ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα