Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάλι, έχω 4090 και 7800x3D και μπορώ να πω ότι από την αγορά της μέχρι σήμερα δεν την έχω χαρεί λόγω έλλειψης αξιόλογων, για μένα, τίτλων, που να αξιοποιούν το σύστημα μου. 

Καθόμουν ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ να παίξω πολλές φορές, ενώ πραγματικά προτιμούσα κανένα HOMM2/3, Dungeon Keeper ή Binding of Isaac. Νοσταλγούσα και MTG: Arena, αλλά κι αυτό χάλασε πολύ τα τελευταία χρόνια.

Ελλείψει τίτλων, δεν έχει νόημα να έχουμε τέτοιο hardware, πόσο μάλλον να αναβαθμίσουμε.

Τα μόνα παιχνίδια που χάρηκα πραγματικά από την αγορά της, το Δεκέμβριο του '22 ως σήμερα (ανάστροφα) ήταν τα:

Soul Reaver 1&2: Remastered (25/24 ετών)

Silent Hill 2 Remake (24 ετών)

Diablo II: Resurected (24 ετών)

Resident Evil 4 (19 ετών)

Alan Wake 2

Lords of the Fallen

Hogwarts Legacy

Elden Ring

Τα μισά ήταν 20ετίας και τα δύο εκ των οχτώ έχουν γελοίες απαιτήσεις.

8 τίτλοι μέσα σε 2 χρόνια, δικαιολογούν τόσα χρήματα;

Άραγε θα φτιάξει η κατάσταση για να έχει νόημα το να κατέχουμε high end hardware;

Δημοσ.
23 hours ago, Agony said:

Μου κανει τεραστια εντυπωση πως εβαλε ενα παιχνιδι η NVIDIA διχως ψευτικα FPS με ghosting Latency κτλ κτλ , σε προώθηση της νεας γενιας.   Ειναι σαν καποιος να υπογραφει δανειο και το Far Cry 6 ειναι τα ψιλα γραμματα ... 

Μην σου κάνει εντύπωση.

Μην ξεχνάς ότι έχουν περισσότερους (?) και σίγουρα βελτιωμένους RT cores οι καινούργιες, οπότε αυτό το + ~20-30% δεν για σύγκριση...

Αν έπρεπε να στοιχηματίσω, το raw performance uplift είναι χαμηλότερο, κάτι φουλ απογοητευτικό.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Teddy77 είπε

Μην σου κάνει εντύπωση.

Μην ξεχνάς ότι έχουν περισσότερους (?) και σίγουρα βελτιωμένους RT cores οι καινούργιες, οπότε αυτό το + ~20-30% δεν για σύγκριση...

Αν έπρεπε να στοιχηματίσω, το raw performance uplift είναι χαμηλότερο, κάτι φουλ απογοητευτικό.

image.png.95fb1a769699a7444b423cb65cad5dd3.png

Αυτό είναι το μόνο επίσημο στοιχείο που έχουν δώσει που δεν έχει μέσα dlss και άρα FG άρα είναι raster. Εγώ έβαλα τις κουκίδες 25%, 50% και 75%. Μιλάμε για 25% αύξηση μόνο. Θα πάει άπατη η νέα γενιά, οι 4090 μεταχειρισμένες θα πάρουν και αξία όταν βγουν τα επίσημα αποτελέσματα από τους youtubers...

Επεξ/σία από Sondo214
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Sondo214 είπε

image.png.95fb1a769699a7444b423cb65cad5dd3.png

Αυτό είναι το μόνο επίσημο στοιχείο που έχουν δώσει που δεν έχει μέσα dlss και άρα FG άρα είναι raster. Εγώ έβαλα τις κουκίδες 25%, 50% και 75%. Μιλάμε για 25% αύξηση μόνο. Θα πάει άπατη η νέα γενιά, οι 4090 μεταχειρισμένες θα πάρουν και αξία όταν βγουν τα επίσημα αποτελέσματα από τους youtubers...

27% είναι στο επίσημο γράφημα που έβαλες για την 5090 στο fc6 ενώ 43% είναι στο plague tale. Μυρίζομαι έντονο cpu BN στο fc6 ανέκαθεν η Dunia engine είχε cpu BN οπότε σίγουρα θα είναι παραπάνω η 5090. Σε 5080 και 5070ti έχουμε 35% boost στο fc6 στο ίδιο γράφημα δηλαδή και στην 5000 η διαφορά είναι αρκετά μεγαλύτερη από 4090 στα χαρακτηριστικά. Θα δούμε τα reviews προφανώς αλλά δεν είναι τόσο χάλια τα πράγματα. Η 5090 είναι κυρίως halo προϊόν όχι τόσο για gamers ειδικά στην τιμή που βγήκε. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...