Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
49 minutes ago, sakis han said:

Πω ρε παιδια , ποσο κωλοφαρδος ειμαι...το Σαββατο εδωσα την 4080s στα 1000 ευρω🤑

όταν θα πέσει η τιμής της τότε θα σαι..... τώρα είσαι απλά χωρίς κάρτα.

• Haha 7
Δημοσ.

Το μοναδικό που συμβαίνει αυτές τις ημέρες με τις 5000 είναι οτι εγώ π.χ. που έχω την 3070 και έλεγα να πάρω την 4070 super τελικά περιμένω να πάρω την 5070... αυτή είναι η αλλαγή 😅.

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, nekrik είπε

Το lossless scaling δεν έχει καμία σχέση με το multi frame generation. Δεν χρησιμοποιεί καν motion vectors και είναι απλό frame interpolation με τρέλα artifacts. Η λύση της nvidia χρησιμοποιεί AI inferences όπως neural processing , optical flow acceleration κλπ μη λέμε ότι θέλουμε 

Η ιδέα είναι η ίδια και έχει εφαρμοστεί. Multi frame είναι και αυτό, αλλά ναι, σε σκέτη software μορφή που δουλεύει με κάθε κάρτα. Προφανώς οι λύσεις της Nvidia χρησιμοποιούν hardware, αλλά δεν παύουν να είναι software features που αξιοποιούν κομμάτι του hardware. Αυτό θα φανεί στα παιχνίδια που δεν υποστηρίζουν τα νέα αυτά features, όπου η 5070 για παράδειγμα δεν θα είναι ούτε καν στα επίπεδα της 4080, όχι να πιάνει 4090 που διαφημίζει η Nvidia.

• Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, sakis han είπε

Πω ρε παιδια , ποσο κωλοφαρδος ειμαι...το Σαββατο εδωσα την 4080s στα 1000 ευρω🤑

Μπράβο. Κάτσε να δεις πόσο κωλόφαρδος θα είσαι όταν δεν θα βρίσκεις 5080 κάτω από 1.400€ και 5070 ti κάτω από χιλιάρικο ενώ ο αγοραστής της κάρτας θα παίζει αραχτός τις παιχνιδάρες του. 😙

• Like 5
  • Thanks 1
  • Confused 1
  • Haha 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μηδέν στοιχεία πέρα από τις τιμές, τα νούμερα όταν έχουν DLSS on είναι για τα σκουπίδια, όταν βγουν και γίνουν κανονικά benchmarks ΧΩΡΙΣ DLSS θα ξέρουμε τις πραγματικές επιδόσεις των καρτών

Επεξ/σία από Hacker?pcs
  • Like 8
Δημοσ.

Όπως φαίνεται εδώ το latency αυξάνεται απειροελάχιστα. Αυτο που μένει να δουμε ειναι τα artifacts. Προσωπικά χρησιμοποιώ το FG όποτε ειναι διαθέσιμο καθως δεν αντιλαμβάνομαι latency και επίσης η κάρτα καιει λιγότερο.

Όλα καλά θα ειναι μέχρι να σου σκάσει παιχνίδι που δεν υποστηρίζει Frame Generation βέβαια. Ένας π.χ. που έχει 4070s ή 4080 μάλλον κάνει downgrade με το να πάει σε 5070 απλή.

Αυτο που δεν έχω καταλάβει ειναι τα neural materials οπως τα δείχνει στο trailer εδώ. Είναι κάτι που ο developer χρησιμοποιεί οταν φτιαχνει το παιχνίδι του; ή είναι κάτι σαν το DLSS που θα το ενεργοποιείς;

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, whiteman7 είπε

Σύμφωνα με την εταιρεία, η οικονομικότερη RTX 5070 επιτυγχάνει επιδόσεις αντίστοιχες με την κορυφαία RTX 4090 της προηγούμενης γενιάς, στο ένα τρίτο της τιμής

Οποιος πουλήσει την 4090 στις τιμες που πουλιουνται τωρα...του βγαζω το καπέλο

Οποιος αγοράσει 4090 τώρα .... περαστικά του !!!

Με frame generation 720p lowest settings μπορεί να έχει επιδόσεις 4090 , και η 7800ΧΤ με fsr 3 competitive lowest settings υποθετικά μπορεί να βγάζει παρόμοια frames άμα σου αρέσουν τα PS1 γραφικά 😂.

• Like 2
Δημοσ.

Καλά εγώ με 7900XTX λέω να αράξω κάποια χρονάκια.. Δύσκολο να αλλάζω τώρα και νομίζω ότι για κάποιους με κάρτες σαν εμένα η 4080 super κλπ δεν θα άλλαζαν.. Αλλά αναλόγως και τι την θες πάντα εννοείται. Πάντως πολύ δυνατές καλή φάση..

• Like 3
Δημοσ.

5090 με 3000€ μπορει...στα 2000€ ουτε στη δευτερα παρουσια...

ΙΣΩΣ μετα απο 2 χρονακια απο την κυκλοφορια να παιξουν αυτες οι τιμες...

• Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, mclein² said:

5090 με 3000€ μπορει...στα 2000€ ουτε στη δευτερα παρουσια...

ΙΣΩΣ μετα απο 2 χρονακια απο την κυκλοφορια να παιξουν αυτες οι τιμες...

Στην ΕΕ μόνο Founders Edition κι αγορά με τιμολόγιο για τέτοια τιμή.

Πλέον με την πτώση του ευρώ και το ΦΠΑ, δεν βλέπουμε 1:1 τιμές δολλαρίου ευρώ.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Thresh είπε

Φεβρουάριο.

Τόσο γρήγορα μια χαρά θα περιμένω τότε έλεγα να πάρω 7900 αλλά στα ίδια πλέον η 5070 και με διπλάσια απόδοση 

7 λεπτά πριν, Thresh είπε

Τα 1999 που λένε είναι τιμή msrp αν δεν κάνω λάθος οπότε αν βάλεις φπα και ένα λογικό κέρδος όχι το κλέψιμο που κάνουν συνήθως Ελλάδα πάει χαλαρά στα 2500

Επεξ/σία από Exodia The Forbidden One
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kirileman είπε

Μάλλον ήρθε η ώρα να αντικαταστήσω την 970. 😁

Μέσα στο μυαλό μου είσαι! Άντε, να πάμε σε 1070 να γουστάρουμε! 😆

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Asus 4080 Super... κανενας λογος αναβαθμισης! 

Αναμονη για EVGA 6070ti super XXX... Ανταλλαγη με οικοπεδακι στην Ερετρια.

Επεξ/σία από Azerothakis
  • Like 2
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Thresh είπε

Καιρό έξω από το παιχνίδι, οπότε παρντον μι. Ξέρουμε που παίζουν FE για όταν βγουν με τιμολόγιο; Αγοράζουμε εγχώρια ή απ' έξω;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, brightblade είπε

Ο αγοραστής ζει ακόμα; Μπορείς να το ελέγξεις;

Λες?...δεν με πηρε ακομα τηλ. και ανησυχω.

1 ώρα πριν, Zus είπε

Μπράβο. Κάτσε να δεις πόσο κωλόφαρδος θα είσαι όταν δεν θα βρίσκεις 5080 κάτω από 1.400€ και 5070 ti κάτω από χιλιάρικο ενώ ο αγοραστής της κάρτας θα παίζει αραχτός τις παιχνιδάρες του. 😙

Δεν πειραζει αν θελω να παιξω εχω καλυτερα πραγματα😉

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...