Ducatista Δημοσ. Τετάρτη στις 03:09 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 03:09 μμ (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, s1mplement είπε Το αποτελεσμά του δείχνει με λεπτομερεια το δακτυλύδι, δεν "λαμπει" το δακτυλιδι γιατι οι πηγές του φωτος είναι soft boxes, δεν είναι direct light που θα είχες αν χρησιμοποιούσες κινητο με flash. Το βιντεο το έκανε για να αναδείξει το προιόν με λεπτομέρεια. Εσύ μπορεί να θές να το παρουσιάσεις κάπως αλλιώς, να χρησιμοποιήσεις άλλου τυπου φωτισμό, να κάνεις και επεξεργασία βίντεο για να φανουν περισσότερο τα χρώματα. Ίσως να έβρισκες τι τυπου βιντεο θες να φτιαξεις με παραδειγματα αποτελεσματων και να ρωτησεις τι εξοπλισμο πρεπει να πάρεις και τι διαδικασίες να ακολουθήσεις. Απλα "Θελω να τραβαω βιντεο γενικα και αοριστα" δεν βοηθαει. Ίσως καλύτερα να βρεις έναν επαγγελματια που μπορει να σου κάνει coaching για να μάθεις αν σου αρέσουν τα αποτελεσματά του. Αν δεν έχεις περιορισμο στο budget και ξέρεις τι θες αυτός είναι ο γρηγορότερος τρόπος να μπεις στο "production" κατα τη γνώμη μου Ναι έχεις δίκιο ότι πρέπει να ξέρω τι ζητάω αλλά το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να δείξω βίντεο γιατί δεν ξέρω πως να το εξηγήσω σε κάποιον γιαυτο και το θέλω να τραβάω βίντεο! Ίσως να πάω στον φωτογράφο μου και να του το πω αν και δεν νομίζω να του αρέσει η ιδέα να βγαζω μόνος μου τα βιντεο Επεξ/σία Τετάρτη στις 03:10 μμ από Ducatista
s1mplement Δημοσ. Τετάρτη στις 03:20 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:20 μμ (επεξεργασμένο) Το είδα το βιντεάκι του διαμαντιού και δεν βλέπω κάτι δύσκολο στο να κάνεις το ίδιο. Soft boxes/light box για να είναι επαρκως φωτισμένο, τρίποδο, περιστρεφώμενη πλατφορμα και κάμερα με φακό. Βάζεις ολα στις θέσεις τους, ρυθμίζεις τη κάμερα (δεν έχει πάρα πολλές ρυθμίσες, πχ ISO, τον φακό να τον εστιάσεις shutter speed και τέτοια, αν πειραματιστείς να βρείς καταλληλους συνδυασμούς) και τραβας βιντεάκια. Απλά να επιλέξεις καταλληλη κάμερα και φακο και τρίποδο που να βολεύει, φωτισμος νομιζώ είναι πιο εύκολο να βρεις. Στο βιντεο για jewellery video making ειχε αυτη καμερα και φακο https://www.amazon.de/Sony-Spiegellose-Vollformat-Kamera-Schneller-5-Achsen-Bildstabilisierung/dp/B07B4L1PQ8 https://www.amazon.de/-/en/Sony-SEL90M28G-Mount-Frame-Telephoto/dp/B00ULLSWSU Είμαι σίγουρος ότι γινεται να βρείς φθηνότερες λύσεις εδώ δεν μπορώ να σε συμβολεύσω καλά γιατι δεν είμαι επαγγελματίας και δεν ασχολούμε Επεξ/σία Τετάρτη στις 03:21 μμ από s1mplement
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα