syma x5c-1 Δημοσ. Τρίτη στις 03:16 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:16 μμ 1 ώρα πριν, Jts είπε Ναι έδινε και +100€ για επιστροφή ακόμα και χαλασμένο να τους έδινες. Πάντως πέρα του καλύτερου chipset που βελτιώθηκε αρκετά βέβαια η αλήθεια είναι δεν φαίνεται από διαρροές να αξίζει μετάβαση απο s24 series. Του χρόνου ίσως που θα πάνε και αυτοί σε silicon-carbon batteries με 6000+mAh. Πάντως στο s22 με snapdragon καμία σχέση σε θερμοκρασία με exynos.Η μπαταρία πάντως δέν είναι καλή,μετά απο 2 χρόνια χρήσης δε βγάζει ούτε μια μέρα ολόκληρη αν χρησιμοποιήσεις camera και bluetooth,οπότε θα περιμένω κι εγώ τις νέες μπαταρίες.
amakry2 Δημοσ. Τρίτη στις 05:39 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:39 μμ 7 ώρες πριν, dhm21911 είπε Που την βρήκες αυτή την προσφορά και πως πήρες με 1059 ένα κινητό που έκανε 1399; Αν θυμάμαι καλά. Επίσης πως το δίνεις απευθείας στην Samsung ; Δεν υπάρχει απευθείας ανταλλαγή με την μαμά εταιρεία στην Ελλάδα. Πάντα την προπαραγγελια θα την κάνεις από την samsung όχι από τις μεγάλες αλυσίδες. Περιμένω πως και πως να διώξω το fold5 από επάνω μου . Πιστεύω 650 θα τα πιάσει trade
kax54638 Δημοσ. Τρίτη στις 06:12 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:12 μμ Πέρυσι έδιναν δωρεάν διπλασιασμό του χώρου αποθήκευσης, +100 ευρώ σε επιστροφή κινητού μέσω Pandas (μπορούσες να στείλεις ένα οποιοδήποτε κινητό με 0 αξία και θα σου έβαζαν 100 ευρώ) και έπαιζαν και κουπόνια για - 20%. Οπότε ουσιαστηκά πήρα s24 ultra 512bg με 1099 ευρώ τελική.
dhm21911 Δημοσ. Τρίτη στις 07:52 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:52 μμ (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, amakry2 είπε Πάντα την προπαραγγελια θα την κάνεις από την samsung όχι από τις μεγάλες αλυσίδες. Περιμένω πως και πως να διώξω το fold5 από επάνω μου . Πιστεύω 650 θα τα πιάσει trade Μα και απο αυτους να αγορασεις οταν θα πας να κανεις το trade ειναι ακριβως η ιδια διαδικασια , σε στελνουν σε εταιρεια τριτου που αγοραζει το κινητο σου για στραγαλια. Επεξ/σία Τρίτη στις 07:54 μμ από dhm21911
Moderators stormrain Δημοσ. Τρίτη στις 09:08 μμ Moderators Δημοσ. Τρίτη στις 09:08 μμ 3 ώρες πριν, amakry2 είπε Πάντα την προπαραγγελια θα την κάνεις από την samsung όχι από τις μεγάλες αλυσίδες. Περιμένω πως και πως να διώξω το fold5 από επάνω μου . Πιστεύω 650 θα τα πιάσει trade Προσωπικα θα εβαζα το Fold σε αγγελια και (αν ισχυει ο,τι και περυσι) θα εδινα ενα σαραβαλιασμενο (που στο λενε και οι ιδιοι οτι μπορει να μην ειναι λειτουργικο, και να εχει μηδενικη αξια) για να μου αφαιρεσουν 100 ευρω. Λογικα θα παιζουν και 10% με 15% εκπτωτικοι κωδικοι (αν δεν δωσουν επισημως 20%) και μπονους η διπλη χωρητικοτητα. Αυτα για καποιον που το θελει day 1. Εγω παντως θα περιμενω, πηρα ψιλοπροσφατα το 24U και δεν βλεπω (θα μου πεις, τι να δεις, αφου δεν κυκλοφορησε 😛) λογο για update εκτος αν δουμε τιποτα τρελο, που και παλι...
CyanBlue Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Οι πρώτοι που αγοράζουν ένα προϊόν μόλις διατεθεί στην αγορά, είναι και αυτοί που θα "λουστούν" τις παιδικές ασθένειές του (πόσο μάλλον για ένα προϊόν premium). Παθών - μαθών στο παρελθόν, έμαθα να περιμένω και δεν αναφέρομαι στο συγκεκριμένο κινητό, γενικώς μιλάω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα