Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, dhm21911 είπε

Δεν γίνεται Αμερική να δίνουν για συσκευή 3ετιας 500 ευρώ και στην Ελλάδα εως 150. Είναι πραγματικά αστείο ότι για ένα κινητό που έδωσες 1399 ευρώ να σου λένε μέχρι 150 ευρώ επιστροφή. Καλύτερα να το κρατήσω σπίτι μου για backup.

Εμ βαλτο στις αγγελιες του Ινσομνια για να πιασει Αμερικανικη τιμη .

Παζαρια θα διαγραφονται !

λεμε τωρα ...

Δεν θελει κοπο , θελει τροπο για να το μοσχοπουλησεις.

Επεξ/σία από nepomuk
  • Like 1
  • Haha 2
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, nepomuk είπε

Εμ βαλτο στις αγγελιες του Ινσομνια για να πιασει Αμερικανικη τιμη .

Παζαρια θα διαγραφονται !

λεμε τωρα ...

Δεν θελει κοπο , θελει τροπο για να το μοσχοπουλησεις.

Θα έπρεπε η Samsung να έχει ίση αντιμετώπιση παγκοσμίως. Μόνο κερδισμένοι θα έβγαιναν γιατί εγώ προσωπικά θα αγόραζα κάθε χρόνο το καινούριο μοντέλο αν μου έδιναν τις αντίστοιχες ανταλλαγές που δίνουν σε άλλες χώρες.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, stivaks72 είπε

Ευκαιρία για αγορά μεταχείρο s24u σε τιμή χώμα. 

Θα ήθελες να τα δώσουμε σε τιμή χώμα :)

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, andreas-d said:

Πέρσι εκτός από το διπλάσιο χώρο αποθήκευσης εγώ πήρα και το galaxy watch 6 δώρο και το συνολικό ποσό για το  galaxy s24 ultra 512gb ήταν 1059€, περιμένω φέτος να δώσω το s24 ultra ανταλλαγή στην samsung και να πάμε για το καινούργιο 

Είναι σε καλή κατάσταση η συσκευή? Έχω την απορία του αν χαίρεστε πραγματικά τις συσκευές όσοι αλλάζετε κάθε χρόνο, θυμάμαι και πρόσεχα πάντα ιδιαίτερα τις συσκευές μου όταν άλλαζα κάθε χρόνο αλλά δεν τις ευχαριστιομουν πραγματικά με το να έχω το στρες του μην πέσει κάτω κλπ. 😄

15 minutes ago, stivaks72 said:

Ευκαιρία για αγορά μεταχείρο s24u σε τιμή χώμα. 

Το 23 είναι λουκούμι για φέτος, έχει και καλύτερο ζουμ! 

Επεξ/σία από JcD
  • Like 2
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, N3M3SiS είπε

Θα ήθελες να τα δώσουμε σε τιμή χώμα :)

"Να τα δώσουμε";

Τί, είστε κανένα σκοτεινό καρτέλ και συναντιέστε σε σκοτεινά καταγώγια για να ορίσετε κοινή τιμή;

Κοίτα τί θα γίνει εδώ μέσα σε κάνα μήνα όταν ξαναμμένα fanboys θα βάζουν σωρηδόν αγγελίες για να πιάσουν στα χέρια τους το νέο πουλέν της Sammy πρώτοι. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, andreas-d είπε

Πέρσι εκτός από το διπλάσιο χώρο αποθήκευσης εγώ πήρα και το galaxy watch 6 δώρο και το συνολικό ποσό για το  galaxy s24 ultra 512gb ήταν 1059€, περιμένω φέτος να δώσω το s24 ultra ανταλλαγή στην samsung και να πάμε για το καινούργιο 

Καλημέρα. Την ανταλλαγή πως ακριβώς την κάνεις με την Samsung? Αν θέλεις δώσε μου πληροφορίες γιατί με ενδιαφέρει. Ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, harris231 είπε

Αυτό από που προκύπτει; Γενικά επειδή έχω το 24άρι το απλό με exynos, να ψαχτώ να το πουλήσω και να πάρω το 25 που έχει snapdragon ή να παραμείνω ως είμαι με το 24; Πάντως σε γενικές γραμμές με ανοιχτά δεδομένα συνεχώς στο 5G πλοήγηση περίπου 2.5 με 3 ώρες και χρήση συνεχώς bluetooth, το SOT μου είναι 6,5 ώρες και το βράδυ στη φόρτιση μπαίνει με 14-19% έως το 80%. Εβγαλε καλοκαίρι σε παρμπριζ αυτοκινήτου για πλοήγηση χωρίς να πει κιχ και οι θερμοκρασίες που είδα ήταν μέχρι περίπου 55 με 60 βαθμούς χωρίς να βγάλει μήνυμα overheating.

Γενικα ο κανονας στα μικρα ειναι οτι σκιπαρεις τις χρονιες με exynos και αγοραζεις οταν βγουν με snap η αλλαζεις αν για διαφορους λογους πηγες αναγκαστικα σε exynos...

Επεξ/σία από ScorpioX777
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είδα τα specs στο διαδίκτυο, θυμίζει S24... τι θα γίνει θα βγάζουν νέα μοντέλα και το μόνο νέο θα είναι το όνομα?

Επεξ/σία από Diavolos666
Δημοσ.

Το θετικο ειναι οτι πλεον εχουν Snapdragon. Το αρνητικο ειναι οτι τα S4/S24+ στην ουσια ειναι τα ιδια κινητα. Καμια διαφορα σε καμερα, φορτιση κτλ.

Βασικα οι καμερες νομιζω οτι ειναι ακριβως ιδιες απο το S23... Τραγικο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, dhm21911 είπε

Που την βρήκες αυτή την προσφορά και πως πήρες με 1059 ένα κινητό που έκανε 1399; Αν θυμάμαι καλά. Επίσης πως το δίνεις απευθείας στην Samsung ; Δεν υπάρχει απευθείας ανταλλαγή με την μαμά εταιρεία στην Ελλάδα. 

Κάτοικος Γερμανίας online προπαραγγελία από την Samsung.de είχα δώσει και το galaxy s6 trade in  για 250€ ανταλλαγή, φέτος η θα δώσω το s24 ultra για 700 +150 bonus η θα δώσω ένα xiaomi 11T για 250+150 bonus και θα πάρω το s25 ultra.  Και σίγουρα δώρο πάλι κανα galaxy watch 7 προτιμώ buds θα δούμε λίγες ημέρες έμειναν..

Γίνεται και από το samsung Shop App. Με 10% έκπτωση..

inbound5035105076073061309.jpg

Επεξ/σία από andreas-d
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Vasilisxd είπε

Θα δώσει τίποτα άραγε για αυτούς που κάνουν προπαραγγελία ? 

Πέρυσι θυμάται κανείς εάν έδωσαν κάτι στις μεγάλες αλυσίδες για το Ultra ? 

Καλησπέρα.Η Samsung δίνει κάτι και έδωσε διπλασιασμό του αποθηκευτικού χώρου,δηλαδή πλήρωνες πχ για 128gb κι έπαιρνες 256gb κι αν θυμάμαι καλά είχε και επιπλέον ποσό για επιστροφή του παλιού σου κινητού.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, andreas-d είπε

Κάτοικος Γερμανίας online προπαραγγελία από την Samsung.de είχα δώσει και το galaxy s6 trade in  για 250€ ανταλλαγή, φέτος η θα δώσω το s24 ultra για 700 +150 bonus η θα δώσω ένα xiaomi 11T για 250+150 bonus και θα πάρω το s25 ultra.  Και σίγουρα δώρο πάλι κανα galaxy watch 7 προτιμώ buds θα δούμε λίγες ημέρες έμειναν..

Γίνεται και από το samsung Shop App. Με 10% έκπτωση..

inbound5035105076073061309.jpg

Ε πες Γερμανία να καταλάβω. Εδώ Ελλάδα τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύουν και δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο. Έως 150 ευρώ δίνουν για s21 ultra και εσυ μου λες για s6 χαχα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, syma x5c-1 είπε

Καλησπέρα.Η Samsung δίνει κάτι και έδωσε διπλασιασμό του αποθηκευτικού χώρου,δηλαδή πλήρωνες πχ για 128gb κι έπαιρνες 256gb κι αν θυμάμαι καλά είχε και επιπλέον ποσό για επιστροφή του παλιού σου κινητού.

Ναι έδινε και +100€ για επιστροφή ακόμα και χαλασμένο να τους έδινες.

Πάντως πέρα του καλύτερου chipset που βελτιώθηκε αρκετά βέβαια η αλήθεια είναι δεν φαίνεται από διαρροές να αξίζει μετάβαση απο s24 series.

Του χρόνου ίσως που θα πάνε και αυτοί σε silicon-carbon batteries με 6000+mAh.

Επεξ/σία από Jts

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...