Diavolos666 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Quote Η πώληση νέων υπολογιστών αποφέρει σημαντικά έσοδα τόσο στην εταιρεία όσο και στους συνεργάτες της, σε αντίθεση με τις δωρεάν αναβαθμίσεις λειτουργικού συστήματος. Χαίρω πολύ, αλλά δεν παίζει να πετάξει ο κόσμος τα παλιότερα μηχανήματά του και να αγοράσει καινούργια για να βάλει windows 11. Ο μόνος λόγος που η Microsoft κάνει ότι θέλει είναι ότι απλώς δεν υπάρχει κανένα άλλο λειτουργικό που να αξίζει για desktop. Δεν έχουν ανταγωνισμό, το linux τα έχουμε πει τι ζόρια τραβάει και το macOS είναι για το οικοσύστημα της Apple που κανένας που δεν ενδιαφέρεται δεν θα αγγίξει. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου από Diavolos666 1
Iiatropoulos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Το 2025 είναι η χρονιά που το Linux και το MacOS θα πάρουν τα πάνω τους γιατί η Μικρομαλακή δεν ξέρει από που της βαραίνει
Shinji ikari Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Win 11 debloated μια χαρά τρέχει με 2GB Ram, το tpm το απενεργοποιείς από το bios, ιό δεν έχω δει εδώ και 15 χρόνια, αφού παντού υπάρχει 2FA, με social engineering, security exploits και αδύναμα συνθήματα κλέβουν όλοι.
Shinji ikari Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 24 minutes ago, cpc464 said: Δε χρειάζεται microsoft account για το recovery key.
menthol1979 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Να υποθεσω ολοι εσεις που εχετε σχολιασει το Rufus δεν το εχετε μαθει ακομα ε; 🙃 Δεν είναι φοβερό που ο κόσμος έχει ΟΛΟ τον κόσμο στα χέρια του και ένα ρημάδι search δεν μπορεί να κάνει; Μου θυμίζει τους γονείς στα μαμαδογκρούπ των παιδιών που τους λες κατεβάστε την τάδε εργασία/φυλλάδιο απο ΕΚΕΙ (500 βέλη) και φρικάρουν αλλά όταν πάνε για καφέ να οι 500 φωτογραφίες σε 10 σόσιαλ. 1
paokkerkir Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Καλά. Windows 10 IoT LTSC και security updates μέχρι το 2032.
cpc464 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 38 minutes ago, Shinji ikari said: Δε χρειάζεται microsoft account για το recovery key. Εμένα μου έφεραν pc με πρόβλημα στην μητρική (bricked bios) και recovery δεν γινόταν,δεν ξέρω γιατί ενεργοποίησαν το bitlocker αλλα κωδικό δεν είχαν, ευτυχώς δεν είχε τιποτα σημαντικό στον δίσκο.
Shinji ikari Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 7 minutes ago, cpc464 said: κωδικό δεν είχαν Αυτό είναι άλλο θέμα. Ένας τύπος που ξέρω, κάθε φορά που τον πετάει έξω το Facebook, φτιάχνει καινούργιο. Φαίνεται πως οι πολύ μεγάλοι και οι πολύ μικροί, είναι άσχετοι με τα πάντα. 1
cpc464 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 34 minutes ago, Shinji ikari said: Αυτό είναι άλλο θέμα. Ένας τύπος που ξέρω, κάθε φορά που τον πετάει έξω το Facebook, φτιάχνει καινούργιο. Φαίνεται πως οι πολύ μεγάλοι και οι πολύ μικροί, είναι άσχετοι με τα πάντα. Μόνο που εδώ δεν είναι ένα χαζό password στυλ @Τhrilosomadara123,είναι ενας κωδικός σαν αυτό της ενεργοποίησης που εγγυημένα το 90% των χρηστών χωρίς ms account δεν θα τον έχει κρατήσει η χάσει. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου από cpc464
varantony Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Αυτή η πιπίλα, ότι υπάρχει το rufus και το rufus και το rufus... ok υπάρχει, όλοι εσείς οι ψαγμένοι φτιαχτήκατε... surprise, το 95% των χρηστών δεν το ξέρουν ή δεν θέλουν να το μάθουν και σίγουρα δεν θέλουν μετά από κάθε major update να ξαναμπαίνουν στη διαδικασία να ξανακάνουν λειτουργικό το pc τους
ydravlikos77 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Όπως είπε και ο LLLEFTERIS γατακια υπάρχει και το RUFUS- Opencore για όσους δεν μπορούν να ρίχνουν 1000-1800€ για να υποστηρίζουν τα καινούργια λογισμικαγια βγάζουν ο καθένας $$$$$$ στην Αμερική. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου από ydravlikos77
Shinji ikari Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 1 hour ago, cpc464 said: είναι ενας κωδικός σαν αυτό της ενεργοποίησης που εγγυημένα το 90% των χρηστών χωρίς ms account δεν θα τον έχει κρατήσει η χάσει. Δε λέω όχι, απλά είπα πως δε χρειάζεται. Έτσι μέσα στο κουτί θέλουν τον κόσμο άλλωστε, όταν λέω στους ανθρώπους ότι δεν έχω λογαριασμό και δεν κατεβάζω από το store, απλά δεν το κατανοούν. Απλά ζήλεψε η microsoft τις μεθόδους της google και θέλει να κλειδώσει και αυτή ψυχολογικά το PC, φυσικά θα τα καταφέρει με τους περισσότερους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα