bhtae Δημοσ. Δευτέρα στις 10:26 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:26 μμ Γεια σας. Κάηκε η Κάρτα γραφικών μου VEGA 64 και η motherboard ASUS ROG STRIX Z370 F GAMING . Σκέφτομαι να πάρω μια κάρτα γραφικών rx 4070 super και μια μητρική. Η μητρική θα ήθελα να έχει θέση για σκληρό δίσκο M2 θέση 4 θέσεις ddr4 και win 11 ready Αν μπορείτε να μου πείτε πια μητρική να πάρω. CPU INTEL I7 8700K MOBO ASUS ROG STRIX Z370 F GAMING RAM DDR4 32GB KIT 4x8GB PC 3200 G.Skill Ripjaws GPU AMD VEGA 64 (LIQ) HD SSD SAMSUNG 850 EVO 512GB MONITOR LG 32GK650F 2560x1440 PS EVGA 800 Watt
fmarkos Δημοσ. Δευτέρα στις 10:33 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:33 μμ Είσαι σίγουρος ότι είναι η μητρική καμένη και πως δεν έχει καεί επεξεργαστής και μνήμες; Πως κάηκε η μητρική και η κάρτα γραφικών; Για Socket 1151 θα πρέπει να ψάξεις σε μεταχειρισμένο. 1
bhtae Δημοσ. Δευτέρα στις 11:50 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 11:50 μμ Μόλις τώρα, fmarkos είπε Είσαι σίγουρος ότι είναι η μητρική καμένη και πως δεν έχει καεί επεξεργαστής και μνήμες; Πως κάηκε η μητρική και η κάρτα γραφικών; Για Socket 1151 θα πρέπει να ψάξεις σε μεταχειρισμένο. Δεν άνoιγε ο υπολογιστής με την VEGA 64. Την αντικατέστησα με μια AMD R9 280x και άνοιγε ο υπολογιστής αλλά κόλλαγε μετά από μερικές ώρες και αναγκαζόμουν να κάνω εγκατάσταση τα win 10 ξανά. Χρησιμοποίησα το KASPERSKY rescue disk μήπως και διορθώσω τον υπολογιστή. Οταν ξεκινούσε ο υπολογιστης με το KASPERSKY rescue disk έβγαινε ενα μηνυμα ότι ο υπολογιστης μου εχει μπει σε sleep mode . Αυτο έγινε 3-4 φορές. Στη συνέχεια άλλαξα PCI θέση στην κάρτα γραφικών R9 280x και φαίνεται ότι ο υπολογιστής είναι σταθερός. Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω ότι χάλασε και η Μητρική κάρτα.
benign Δημοσ. Τρίτη στις 12:30 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:30 πμ Φιλε μου,απο αυτα που γραφεις,καταλαβαινω οτι δεν ξερεις πολυ καλα.Καλυτερα πηγαινε τον υπολογιστη σε εναν τεχνικο στην γειτονια σου να σου βρει τι φταιει. 3
ougxar Δημοσ. Τρίτη στις 10:47 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:47 μμ επισης 4070 super με αυτον τον cpu θα πηγαινει χαμενη σε αρκετα games 2
Sheogorath Δημοσ. Τρίτη στις 11:15 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:15 μμ 22 ώρες πριν, benign είπε Φιλε μου,απο αυτα που γραφεις,καταλαβαινω οτι δεν ξερεις πολυ καλα.Καλυτερα πηγαινε τον υπολογιστη σε εναν τεχνικο στην γειτονια σου να σου βρει τι φταιει. Να συμπληρώσω όμως να μην δεχτεί αμάσητα ότι του πει. 3
bhtae Δημοσ. Τετάρτη στις 02:34 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 02:34 μμ 15 ώρες πριν, ougxar είπε επισης 4070 super με αυτον τον cpu θα πηγαινει χαμενη σε αρκετα games Θα το ψάξω αυτό που λες . Ευχαριστώ 8 λεπτά πριν, bhtae είπε Θα το ψάξω αυτό που λες . Ευχαριστώ Έχεις δίκιο. Ποιές GPU είναι κατάλληλες για τον i7 8700.
@topos Δημοσ. Παρασκευή στις 01:35 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:35 μμ Εάν είναι όντως καμμένη η μητρική Spoiler (θέλει διερευνηση το παραπάνω όπως είπαν και οι αλλοι-προσωπικα θα έλεγα να κοιτάξεις και το psu σου) θα έλεγα μήπως σκεφτοσουν για να αλλάξεις είτε σε b1700 ddr4, η σε am4 με κάποιον budget cpu του ~100ευρου. Θα κρατούσες τις μνήμες σου και θα κουμπωνες πάνω ότι έχεις. Και λογικά θα ήσουν ~x2 σε ότι αφορά τον cpu (+ πιθανότατα να έπιανε και κανένα 40αρη ο 8700k στα μεταχειρισμένα.) 1
bhtae Δημοσ. πριν από 10 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 10 ώρες Στις 10/1/2025 στις 1:35 ΜΜ, @topos είπε Εάν είναι όντως καμμένη η μητρική Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου (θέλει διερευνηση το παραπάνω όπως είπαν και οι αλλοι-προσωπικα θα έλεγα να κοιτάξεις και το psu σου) θα έλεγα μήπως σκεφτοσουν για να αλλάξεις είτε σε b1700 ddr4, η σε am4 με κάποιον budget cpu του ~100ευρου. Θα κρατούσες τις μνήμες σου και θα κουμπωνες πάνω ότι έχεις. Και λογικά θα ήσουν ~x2 σε ότι αφορά τον cpu (+ πιθανότατα να έπιανε και κανένα 40αρη ο 8700k στα μεταχειρισμένα.) Αυτό σκεφτόμουν. Να πάρω Καινούργια μητρική , επεξεργαστή και κάρτα γραφικών Αν έχετε κάποια πρόταση για μητρική και επεξεργαστή ώστε να συνεργάζονται καλά με κάρτα γραφικών 4070 super. Στις 10/1/2025 στις 2:19 ΜΜ, micos000 είπε Από θερμοκρασίες πως πας; Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με θερμοκρασίες. Η κάρτα γραφικών είχε υδρόψυξη. Στα παιχνίδια δεν άκουγα καν τον ανεμιστήρα. (60 βαθμούς έφτανε) (World War Z full settings). Επεξεργαστής (35-45 βαθμούς ) Σκληροί δίσκοι (35-40)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα