Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Κάηκε η Κάρτα γραφικών μου VEGA 64 και η motherboard ASUS ROG STRIX Z370 F GAMING .

Σκέφτομαι να πάρω μια κάρτα γραφικών rx 4070 super και μια μητρική.

Η μητρική θα ήθελα να έχει θέση για σκληρό δίσκο M2 θέση 4 θέσεις ddr4 και win 11 ready

Αν μπορείτε να μου πείτε πια μητρική να πάρω.

CPU                INTEL I7 8700K

MOBO            ASUS ROG STRIX Z370 F GAMING

RAM               DDR4 32GB KIT 4x8GB PC 3200 G.Skill Ripjaws

GPU                AMD VEGA 64 (LIQ)

HD                  SSD SAMSUNG 850 EVO 512GB

MONITOR      LG 32GK650F  2560x1440

PS                   EVGA 800 Watt

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος ότι είναι η μητρική καμένη και πως δεν έχει καεί επεξεργαστής και μνήμες; Πως κάηκε η μητρική και η κάρτα γραφικών; Για Socket 1151 θα πρέπει να ψάξεις σε μεταχειρισμένο. 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, fmarkos είπε

Είσαι σίγουρος ότι είναι η μητρική καμένη και πως δεν έχει καεί επεξεργαστής και μνήμες; Πως κάηκε η μητρική και η κάρτα γραφικών; Για Socket 1151 θα πρέπει να ψάξεις σε μεταχειρισμένο. 

Δεν άνoιγε ο υπολογιστής με την VEGA 64. Την αντικατέστησα με μια AMD R9 280x και άνοιγε ο υπολογιστής αλλά κόλλαγε μετά από μερικές ώρες και αναγκαζόμουν να κάνω εγκατάσταση τα win 10 ξανά. Χρησιμοποίησα το KASPERSKY rescue disk μήπως και διορθώσω τον υπολογιστή. Οταν ξεκινούσε ο υπολογιστης με το KASPERSKY rescue disk έβγαινε ενα μηνυμα ότι ο υπολογιστης μου εχει μπει σε sleep mode . Αυτο έγινε 3-4 φορές. Στη συνέχεια άλλαξα PCI θέση στην κάρτα γραφικών R9 280x και φαίνεται ότι ο υπολογιστής είναι σταθερός. Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω ότι χάλασε και η Μητρική κάρτα.

Δημοσ.

Φιλε μου,απο αυτα που γραφεις,καταλαβαινω οτι δεν ξερεις πολυ καλα.Καλυτερα πηγαινε τον υπολογιστη σε εναν τεχνικο στην γειτονια σου να σου βρει τι φταιει.

• Like 3
Δημοσ.
22 ώρες πριν, benign είπε

Φιλε μου,απο αυτα που γραφεις,καταλαβαινω οτι δεν ξερεις πολυ καλα.Καλυτερα πηγαινε τον υπολογιστη σε εναν τεχνικο στην γειτονια σου να σου βρει τι φταιει.

Να συμπληρώσω όμως να μην δεχτεί αμάσητα ότι του πει.

• Like 3
Δημοσ.
15 ώρες πριν, ougxar είπε

επισης 4070 super με αυτον τον cpu θα πηγαινει χαμενη σε αρκετα games

Θα το ψάξω αυτό που λες . Ευχαριστώ

8 λεπτά πριν, bhtae είπε

Θα το ψάξω αυτό που λες . Ευχαριστώ

Έχεις δίκιο. Ποιές GPU είναι κατάλληλες για τον i7 8700.

Δημοσ.

Εάν είναι όντως καμμένη η μητρική

Spoiler

(θέλει διερευνηση το παραπάνω όπως είπαν και οι αλλοι-προσωπικα θα έλεγα να κοιτάξεις και το psu σου)

θα έλεγα μήπως σκεφτοσουν για να αλλάξεις είτε σε b1700 ddr4, η σε am4 με κάποιον budget cpu του ~100ευρου.

Θα κρατούσες τις μνήμες σου και θα κουμπωνες πάνω ότι έχεις.

Και λογικά θα ήσουν ~x2 σε ότι αφορά τον cpu (+ πιθανότατα να έπιανε και κανένα 40αρη ο 8700k στα μεταχειρισμένα.)

• Like 1
Δημοσ.
Στις 10/1/2025 στις 1:35 ΜΜ, @topos είπε

Εάν είναι όντως καμμένη η μητρική

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

(θέλει διερευνηση το παραπάνω όπως είπαν και οι αλλοι-προσωπικα θα έλεγα να κοιτάξεις και το psu σου)

θα έλεγα μήπως σκεφτοσουν για να αλλάξεις είτε σε b1700 ddr4, η σε am4 με κάποιον budget cpu του ~100ευρου.

Θα κρατούσες τις μνήμες σου και θα κουμπωνες πάνω ότι έχεις.

Και λογικά θα ήσουν ~x2 σε ότι αφορά τον cpu (+ πιθανότατα να έπιανε και κανένα 40αρη ο 8700k στα μεταχειρισμένα.)

Αυτό σκεφτόμουν. Να πάρω Καινούργια μητρική , επεξεργαστή και κάρτα γραφικών 

Αν έχετε κάποια πρόταση για  μητρική και επεξεργαστή ώστε να συνεργάζονται καλά με κάρτα γραφικών 4070 super. 

Στις 10/1/2025 στις 2:19 ΜΜ, micos000 είπε

Από θερμοκρασίες πως πας;

Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με θερμοκρασίες. 

Η κάρτα γραφικών είχε υδρόψυξη. Στα παιχνίδια δεν άκουγα καν τον ανεμιστήρα. (60 βαθμούς έφτανε)  (World War Z full settings).

Επεξεργαστής (35-45 βαθμούς )

Σκληροί δίσκοι (35-40) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...