Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλή χρονιά με υγεία. Έχω ένα στικάκι KINGSTON μοντέλο DTR30G2 64gb το οποίο ξαφνικά πέθανε.. Δεν αναβοσβήνει η μπλε λυχνία του και δεν μπορώ με κάποιο τρόπο να το επαναφέρω για να αντιγράψω τουλάχιστον τα αρχεία που έχει μέσα. Έχω δοκιμάσει διάφορα προγράμματα αλλά δεν γίνεται κάτι γιατί ο υπολογιστής δεν το βλέπει καν. Δεν ξέρω αν με κάποιο τρόπο κουνήσω, στραβώσω από κάτω τα πινάκια μήπως κάποιο από αυτά έχει θέμα. Τι προτείνετε?

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, mpampis81 είπε

Καλή χρονιά με υγεία. Έχω ένα στικάκι KINGSTON μοντέλο DTR30G2 64gb το οποίο ξαφνικά πέθανε.. Δεν αναβοσβήνει η μπλε λυχνία του και δεν μπορώ με κάποιο τρόπο να το επαναφέρω για να αντιγράψω τουλάχιστον τα αρχεία που έχει μέσα. Έχω δοκιμάσει διάφορα προγράμματα αλλά δεν γίνεται κάτι γιατί ο υπολογιστής δεν το βλέπει καν. Δεν ξέρω αν με κάποιο τρόπο κουνήσω, στραβώσω από κάτω τα πινάκια μήπως κάποιο από αυτά έχει θέμα. Τι προτείνετε?

Καλησπέρα, βάλε το σε ένα ziplock bag, μια σακουλα τροφίμων, κάτι, κι βάλε το κατάψυξη κανα τρίωρο. Όπως είναι παγωμένο, θα το βάλεις στον υπολογιστή και θα τραβήξεις τα σημαντικά αρχεία. Μόλις ζεσταθεί θα το ξαναχάσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...