Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην κοινότητα ο μικρός μου αδερφός μου ζήτησε υπολογιστή για fortnite minecraft roblox και κανα call of duty στην χειρότερη

το budget ειναι τα 400 ευρω και εβαλα:

AMD Ryzen 5 5600G

ASRock B450 Pro4 R2.0

Thermaltake TR2 S 600W Μαύρο Τροφοδοτικό Υπολογιστή Full Wired 80 Plus Standard

G.Skill Ripjaws V 16GB DDR4 RAM με 2 Modules (2x8GB)

Crucial BX500 SSD 500GB 2.5'' SATA III

Crucial P3 SSD 500GB M.2 NVMe PCI Express 3.0

Darkflash DK300M Gaming Midi Tower

Θα ήθελα να μου πείτε αν ταιριάζει η μητρική με τον επεξεργαστή και τις μνήμες και αν είναι καλές οι άλλες επιλογές μου.

Σας ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά 

Δημοσ.

Δεν χωράει η μητρική σε αυτό το κουτί. Έχεις επιλέξει μικρό m-atx case και κανονική atx μητρική. Γενικά το κουτί δεν έχει κάτι ιδιαίτερο πέραν του σχεδιασμού του στο μπροστινό μέρος. Είτε αλλάζεις κουτί είτε μας σε m-atx μητρική.

Το τροφοδοτικό είναι ψιλοτίμιο αλλά θα προτιμούσα τουλάχιστον ένα κατηγορίας 80+ bronze. Παίζουν κάτι be quit 550w κοντά στο 50ρικο. Δεν ξέρω πόσο και από που το βρίσκεις το συγκεκριμένο. Καλό θα ήταν να έλεγες τιμές για να υπάρχει και σύγκριση

Οι μνήμες είναι μια χαρά εφόσον μιλάμε για τις κλασσικές cl16. Gaming με ενσωματωμένα και 16gb είναι αρκετά οριακά θα έλεγα. Αν χωράει στο budget καλό θα ήταν να πας κατευθείαν σε 32gb (2x16gb)

Δεν καταλαβαίνω το λόγω ύπαρξης δύο αποθηκευτικών μέσων. Λόγω τιμής ή κάτι άλλο; Γιατί όχι nvme 1tb;

Γενικά ο 5600g ακόμη και το fortnite ψιλο-οριακά θα το παίξει. Cod Θα έλεγα οτι δε θα παίξει...έχε το στα υπόψιν... Θέματα ασυμβατότητας δεν δείχνει να έχεις

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...