Dkrs23 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Κατόπιν παραγγελίας από εξωτερικό, στις 02-01-2025, ο έμπορος ακύρωσε την παραγγελία μου και έκανε επιστροφή χρημάτων (η παραγγελία πληρώθηκε συνδέοντας την χρωστική μου και φαντάζομαι ότι εκεί θα επέστρεψε τα χρήματα ο έμπορος μέσω της Paypal). Σήμερα μου εμφάνισε στην εφαρμογή ότι έγινε η επιστροφή χρημάτων στην χρεωστική μου στις 7 η ώρα. Ωστόσο στην εφαρμογή της τράπεζας όπου ανοίκει η χρεωστική μου δεν υπάρχουν τα χρήματα. Γνωρίζει κάποιος κάτι; Γιατί έγινε αυτό και πότε θα πιστωθούν τα χρήματα περίπου; Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου από Dkrs23
Λύση SabotazNic Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Λύση Δημοσ. 6 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Dkrs23 είπε πότε θα πιστωθούν τα χρήματα περίπου; Επομενη εργασιμη (συνηθως) και εως 5 εργασιμες Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου από SabotazNic 1
Dkrs23 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 11 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Επομενη εργασιμη (συνηθως) και εως 5 εργασιμες Άρα να περιμένω να φανούν στον λογαριασμό μου, από αύριο έως και την επόμενη εβδομάδα σωστά; Κρατείται κάποιο ποσό ή επιστρέφεται ατόφιο όλο το ποσό;
SabotazNic Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 15 λεπτά πριν, Dkrs23 είπε Άρα να περιμένω να φανούν στον λογαριασμό μου, από αύριο έως και την επόμενη εβδομάδα σωστά; σωστα 15 λεπτά πριν, Dkrs23 είπε Κρατείται κάποιο ποσό ή επιστρέφεται ατόφιο όλο το ποσό; Ολο το ποσο επιστρεφεται
Dkrs23 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Σε ευχαριστώ πάρα πολυ! Δεν μπορούσα να βρω πουθενά άκρη! Να είσαι καλά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα