Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά!

Χρειάζομαι τη βοήθεια σας για να οργανώσω το χάος με τις φωτογραφίες που έχω στη συσκευή και το google λογαριασμό μου.

Οι απορίες μου είναι οι εξής!    1) Σε ποιο φάκελο της συσκευής αποθηκεύονται οι φωτογραφίες της κάμερας;

2) Ο συγχρονισμός, με αντίγραφα ασφαλείας, γίνεται στο λογαριασμό μου στο google drive. Σωστά;;;

3) Ο λογαριασμός μου στο google drive γέμισε και μου λέει να αγοράσω extra χώρο, πράγμα που δεν το θέλω. Αλλά δεν ξέρω πως να διαγράψω τον φάκελο photos από το drive. Πως γίνεται και 

4) Γίνεται, όταν κάνω δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, να εξαιρώ τις φωτογραφίες και τα βίντεο;;;

4) Αγόρασα μία microsd κάρτα 128gb για το card slot της συσκευής. Γίνεται να ορίσω την κάρτα σαν προεπιλεγμένο χώρο αποθήκευσης των φωτογραφιών της κάμερας και πως;;;

Συγγνώμη αν σας κούρασα με απορίες αρχαρίου, αλλά πραγματικά δεν το έχω καθόλου. Και φυσικά ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον φίλο ασχοληθεί και απαντήσει. Να είστε όλοι καλά!  

Δημοσ.

Εγώ δίνω 20 ευρώ τον χρόνο  Google photos για 100gb και είμαι οριακά καλυμμένος..

Εννοείται που κ που μεταφέρω τα βίντεο  στον σκληρό δίσκο..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να ορίσεις πάντως την κάρτα μνήμης σαν προεπιλεγμένο χώρο αποθήκευσης των φωτογραφιών πρέπει να υπάρχει επιλογή στις ρυθμίσεις .

Αλλιως πάς σε εφαρμογή.

Επεξ/σία από Fotia
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλημέρα! Οι φωτογραφίες αποθηκεύονται στον φάκελο DCIM. Εφόσον έχεις κάρτα μνήμης αυτόματα αποθηκεύονται εκεί σε  φάκελο με το ίδιο όνομα (DCIM).

Μπορείς να ορίσεις  να μην  γίνονται αντίγραφα ασφαλείας απο τις φωτογραφίες σου και να υπάρχουν αποθηκευμένα στην κάρτα μνήμης αλλά επειδή η Καρρά μνήμης δεν κρατάει για πάντα.... Μπορείς να κάνεις αντίγραφα φωτογραφιών στον υπολογιστή..

• Thanks 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, eft είπε

Καλημέρα! Οι φωτογραφίες αποθηκεύονται στον φάκελο DCIM. Εφόσον έχεις κάρτα μνήμης αυτόματα αποθηκεύονται εκεί σε  φάκελο με το ίδιο όνομα (DCIM).

Μπορείς να ορίσεις  να μην  γίνονται αντίγραφα ασφαλείας απο τις φωτογραφίες σου και να υπάρχουν αποθηκευμένα στην κάρτα μνήμης αλλά επειδή η Καρρά μνήμης δεν κρατάει για πάντα.... Μπορείς να κάνεις αντίγραφα φωτογραφιών στον υπολογιστή..

Φτιάχνω δηλαδή έναν φάκελο DCIM με έναν υποφάκελλο camera στη κάρτα μνήμης και πάνε κατευθείαν εκεί; Δεν χρειάζεται κάποια άλλη ρύθμιση; Π.χ. κάρτα μνήμης....προεπιλογή αποθήκευσης;

Σε ευχαριστώ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...