oldnew Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 6 hours ago, tony_boy said: Θέλω τα φώτα σας. Είμαι στην φάση να πάρω λάπτοπ για δουλειά. Θέλω να τρέχει Windows κ να έχει αυτονομία πάνω από 10 ώρες. Σκέφτομαι για Acer swift 14 με lunar lake. Υπάρχει κάτι άλλο σε επεξεργαστή που να δω; Έχει κάτι η AMD με αντίστοιχες αυτονομίες; Αν ναι ποια μοντέλα επεξεργαστών να κοιτάξω; Αυτονομία > 10 ωρες = lunar lake ή snapdragon. Απο τη στιγμή που ο 2ος έχει θέματα συμβατότητας και τον θες για δουλειά, το πρόβλημα σου έχει μονο μια απάντηση. Lunar lake. Εγω θα κοίταγα και το asus zenbook s14, lenovo yoga slim 7i, και την προσωπική μου αδυναμία αλλα ειναι ακριβό και ίσως μεγάλο για σένα, galaxy book 5 pro 360. Ολα lunar lake. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου από oldnew 1
mindreader Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 14 hours ago, nepomuk said: Λευκο ιπποτη βλεπεις στον οριζοντα ; Εναν Σαμουραι ; Sony , Panasonic ; Ο Κορεατης γιγαντας Samsung ; Το μηλαρακι ; Το παλαι ποτε αχτυπητο διδυμο WinTel ; Qualcomm και τα μυαλα στα καγκελα ; Η apple εδειξε τον δρομο. Παρολο που δεν ηταν καν, αμιγως εταιρια cpu! Φαντασου! Τι να κανουμε, οταν καποια τεχνολογια φτανει στα ορια της, πες πχ cisc, κοιταζουμε τι αλλο εναλλακτικο μπορει να μας βοηθησει να παμε παραπερα. Αυτοι στην intel, επιμενουν. Ετσι ξερουν, ετσι το πανε. Και απλα μενουν μονοι τους. Ειμαι με arm cpu σε mac εδω και 3 χρονια, ολα ειναι τελεια. 1
vas180 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Στις 7/1/2025 στις 9:05 ΠΜ, mindreader είπε Η apple εδειξε τον δρομο. Παρολο που δεν ηταν καν, αμιγως εταιρια cpu! Φαντασου! Τι να κανουμε, οταν καποια τεχνολογια φτανει στα ορια της, πες πχ cisc, κοιταζουμε τι αλλο εναλλακτικο μπορει να μας βοηθησει να παμε παραπερα. Αυτοι στην intel, επιμενουν. Ετσι ξερουν, ετσι το πανε. Και απλα μενουν μονοι τους. Ειμαι με arm cpu σε mac εδω και 3 χρονια, ολα ειναι τελεια. Πιστεύω παίζει ρόλο και το καθημερινό γράφημα του δείκτη της μετοχής τους. Και όχι άδικα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα