warewolf Δημοσ. Τρίτη στις 12:41 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:41 μμ Στο android αν κάποιος χρησιμοποιεί firefox, μπορεί να του προσθέσει στις επεκτάσεις το ublock origin. 2
Sadako Δημοσ. Τρίτη στις 12:45 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:45 μμ Καμιά βοήθεια για εμάς που παιδευόμαστε; Να πω την αλήθεια χ@σ@ και το ΦΠΑ, για ένα 5ευρω σιγά, απλά δεν ήθελα να πληρώσω κανονικά με την κάρτα μου. Με PayPal κατάφερε να πληρώσει κανείς;
kotsoz Δημοσ. Τρίτη στις 01:05 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:05 μμ 19 minutes ago, Sadako said: Καμιά βοήθεια για εμάς που παιδευόμαστε; Να πω την αλήθεια χ@σ@ και το ΦΠΑ, για ένα 5ευρω σιγά, απλά δεν ήθελα να πληρώσω κανονικά με την κάρτα μου. Με PayPal κατάφερε να πληρώσει κανείς; εγώ με paypal το πλήρωσα αλλά το έφαγα το ΦΠΑ και το χώνεψα κ ολας. όχι ότι έχω βγάλει άκρη με το τι πρέπει να ρυθμίσω και που
SOCRATIS1000 Δημοσ. Τρίτη στις 01:15 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:15 μμ Τι διαφημίσεις σε ότι μπλοκ πρόγραμμα έχω δοκιμάσει στο YouTube ,απλά τις κάνεις fast forward ,η δείχνει μαύρο και ξεκινάει το βίντεο Το μόνο που κόβει όντως κάθε διαφήμιση του YouTube είναι το ublock ,ίσως για αυτό και το πέταξαν έξω από τα plugins πλέον ( αν και ακόμα μπορώ να το ενεργοποιήσω )
bananasplit Δημοσ. Τρίτη στις 01:17 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:17 μμ Το έχω αγοράσει ήδη μια φορά, αλλά θα το αγοράσω και για τις υπόλοιπες συσκευές του σπιτιού, (πάνω από 9). Το ΜΟΝΟ πρόβλημα που εγώ είχα βρει είναι πως στα win11 κάνει πολύ αργή τη φόρτωση σελίδων και τρώει πόρους του υπολογιστή. (ΠΡΟΦΑΝΩΣ έχω κάνει κάτι λάθος στις ρυθμίσεις του για τα Windows. Στα κινητά πχ, στο ταμπλετ κλπ είναι ΑΨΟΓΟ). Αγοράστε το άφοβα πάντως.
definitio Δημοσ. Τρίτη στις 06:20 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:20 μμ Προσωπικά είχα γραφτεί στο Youtube Premium με διεύθυνση Αργεντινής θαρρώ...<5€ το μήνα (μαζί με τα έξοδα μετατροπής συναλλα΄γματος...~3,45€ + 1€ μετατροπής) σε κάμποσες συσκευές.. Λύσεις adblock δεν δούλευαν πάντα επαρκώς καλά...σε σταθερές κ φορητές συσκευες. Αν καταναλώνετε αρκετά ΥΤ για ενημέρωση & διασκέδαση, αξίζει έναντι τρίτης εφαρμογής για τις διαφημίσεις...
Rebelos2018 Δημοσ. Τρίτη στις 06:35 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:35 μμ 14 λεπτά πριν, definitio είπε Προσωπικά είχα γραφτεί στο Youtube Premium με διεύθυνση Αργεντινής θαρρώ...<5€ το μήνα (μαζί με τα έξοδα μετατροπής συναλλα΄γματος...~3,45€ + 1€ μετατροπής) σε κάμποσες συσκευές.. Λύσεις adblock δεν δούλευαν πάντα επαρκώς καλά...σε σταθερές κ φορητές συσκευες. Αν καταναλώνετε αρκετά ΥΤ για ενημέρωση & διασκέδαση, αξίζει έναντι τρίτης εφαρμογής για τις διαφημίσεις... Με τον ios τρόπο;
definitio Δημοσ. Τρίτη στις 06:43 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:43 μμ με ένα απλό VPN, τώρα δεν θυμάμαι περισσότερες λεπτομέρεις πώς είχε γίνει ακριβώς.
Edito Δημοσ. Τρίτη στις 07:36 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:36 μμ Το έκανα download για iOS .Απλα πως κάνω log in και activate ;
spyges Δημοσ. Τρίτη στις 08:58 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:58 μμ Καλησπέρα καλή χρονιά Γραφεσαι πρώτα και μετά κάνεις την αγορά από το account; Αυτό έκανα και δεν δέχεται ούτε κάρτα ούτε PayPal? Καμία ιδέα;
kotsoz Δημοσ. Τρίτη στις 09:51 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:51 μμ 2 hours ago, Edito said: Το έκανα download για iOS .Απλα πως κάνω log in και activate ; Πας ρυθμίσεις -> licence -> login και στο username βάζεις το activation key ενώ το password το αφήνεις κενό. Εγώ βλέπω στις οδηγίες για ios έχει μόνο την ενεργοποίηση στο safari. Σε όλα τα άλλα apps πως το ενεργοποιείς ? Έχει κανεις ιδεά ?
Edito Δημοσ. χθες στις 03:45 πμ Δημοσ. χθες στις 03:45 πμ Θενκ γιου!! 5 hours ago, kotsoz said: Πας ρυθμίσεις -> licence -> login και στο username βάζεις το activation key ενώ το password το αφήνεις κενό. Εγώ βλέπω στις οδηγίες για ios έχει μόνο την ενεργοποίηση στο safari. Σε όλα τα άλλα apps πως το ενεργοποιείς ? Έχει κανεις ιδεά ?
thewildones Δημοσ. χθες στις 08:26 πμ Δημοσ. χθες στις 08:26 πμ 14 hours ago, definitio said: Προσωπικά είχα γραφτεί στο Youtube Premium με διεύθυνση Αργεντινής θαρρώ...<5€ το μήνα (μαζί με τα έξοδα μετατροπής συναλλα΄γματος...~3,45€ + 1€ μετατροπής) σε κάμποσες συσκευές.. Λύσεις adblock δεν δούλευαν πάντα επαρκώς καλά...σε σταθερές κ φορητές συσκευες. Αν καταναλώνετε αρκετά ΥΤ για ενημέρωση & διασκέδαση, αξίζει έναντι τρίτης εφαρμογής για τις διαφημίσεις... Και εγώ ήμουν εδώ και τρία χρόνια με πολλούς συντρόφους, στην επόμενη ανανέωση θα σου ζητήσει κάρτα με έκδοση από Τράπεζα Αργεντινής, οπότε μάλλον θα "μετακομίσω" Ελλάδα! Να είσαι προετοιμασμένος, σε όλους μας ήρθε! 1
Ola150 Δημοσ. χθες στις 08:34 πμ Δημοσ. χθες στις 08:34 πμ 7 minutes ago, thewildones said: Και εγώ ήμουν εδώ και τρία χρόνια με πολλούς συντρόφους, στην επόμενη ανανέωση θα σου ζητήσει κάρτα με έκδοση από Τράπεζα Αργεντινής, οπότε μάλλον θα "μετακομίσω" Ελλάδα! Να είσαι προετοιμασμένος, σε όλους μας ήρθε! Αν έχετε iOS γυρνάτε το store σε Τουρκία και αγοράζετε μέσω αυτού την συνδρομή
thewildones Δημοσ. χθες στις 08:47 πμ Δημοσ. χθες στις 08:47 πμ 5 minutes ago, Ola150 said: Αν έχετε iOS γυρνάτε το store σε Τουρκία και αγοράζετε μέσω αυτού την συνδρομή Σε ευχαριστώ, το ξέρω αλλά δεν μπορώ να αλλάξω store, είναι όλη η οικογένεια (σύνολο 10 συσκευές με icloud στο ελληνικό store και δεν το ρισκάρω (δεν μπορείς να αλλάζεις συχνά store και φοβάμαι καμία στραβή 10 hours ago, kotsoz said: Πας ρυθμίσεις -> licence -> login και στο username βάζεις το activation key ενώ το password το αφήνεις κενό. Εγώ βλέπω στις οδηγίες για ios έχει μόνο την ενεργοποίηση στο safari. Σε όλα τα άλλα apps πως το ενεργοποιείς ? Έχει κανεις ιδεά ? Ανοίγεις την εφαρμογή καιο έχει μέσα εικονίδιο για Safari προστασία και DNS, αυτό το μεσαίο το ενεργοποιείς. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα