infin1tyGR Δημοσ. Δευτέρα στις 11:14 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:14 μμ 57 minutes ago, haris013 said: Φοβάμαι για τα data ειδικά σε κινητό, web banking κλπ End-to-end encryption με https και SSL certificates υπάρχει σχεδόν στα πάντα σήμερα, πόσο μάλλον στις τράπεζες. Τίποτα δεν μπορεί να δει κανείς ενδιάμεσος. 1
ParafronGR Δημοσ. Δευτέρα στις 11:25 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:25 μμ Έχω τη Family edition από την προσφορά του καλοκαιριού και ο λόγος που την αγόρασα ήταν καθαρά λόγω iOS καθώς ζητούσε τα ίδια χρήματα μόνο και μόνο για να βάλω ώς dns αυτό του Adguard. Από'κει και πέρα, σε υπολογιστή και κινητό που το χρησιμοποιώ (ειδικά απ'όταν ξαναγύρισα στο Android), ναι μεν δεν έχω διαφημίσεις, αλλά δεν έχω καταλάβει κάτι διαφορετικό από τις free εκδόσεις και τα διάφορα addons που κυκλοφορούν. Για παράδειγμα: στον υπολογιστή, παρ'όλο που τρέχω τα πάντα που προσφέρει το πρόγραμμα, σε σελίδες όπως το Twitch παίζει κανονικά διαφημίσεις (όχι τόσο συχνά όσο χωρίς, αλλά και πάλι) ενώ σε διάφορα site εξακολουθώ και βλέπω διαφημίσεις για τη Μαρία που είναι κοντά στο σπίτι μου και με θέλει παθιασμένα. Έτσι, έχω ΚΑΙ το adguard ΚΑΙ τα γνωστά παλιά addons/adblockers που είχα μια ζωή σε Chrome. Σε κινητό έχω παρατηρήσει το εξής παράδοξο: η κοπέλα μου παίζει παιχνίδια τύπου Candy Crush που είναι η χαρά των διαφημίσεων. Με το dns του adguard, δεν βλέπει ΠΟΤΕ διαφημίσεις, είτε τις εμφανίζει σφάλμα, είτε την βάζει κατευθείαν στο παιχνίδι πχ σε κάποια παιχνίδια που στηρίζονται στις διαφημίσεις για να δώοσυν κάποια extras όπως έξτρα ζωές/καρδίες κτλ, δεν δουλεύουν καν τα κουμπία. Όταν της κλείνω το dns (το βάζω στο προεπιλεγμένο) και τρέχω το πρόγραμμα στο κινητό, που & που εμφανίζονται διαφημίσεις και σε παιχνίδια και σε εφαρμογές. Αν βάλουμε και στην εξίσωση και το ότι τρέχει συνεχώς στο background, τρώει απευθείας ακυρο. Εδώ και 3 μήνες που είμαι πάλι με Android, έχω περάσει μόνο το dns και την εφαρμογή την ενεργοποιώ μόνο σε ταξίδια στο εξωτερικό που εκεί τρώει block το dns (πχ στη Γερμανία δεν μπορούσα να συνδεθώ με κανένα WiFi δίκτυο όσο είχα το dns του adguard). 2
vali Δημοσ. Δευτέρα στις 11:52 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:52 μμ 2 hours ago, Rebelos2018 said: Ευχαριστούμε. Η τιμή είναι λάθος πάντως, εμένα μου βγήκε 13.20€ Θέλει να βάλεις ως χωρα Αλβανια, Γροιλανδία ή κάποια που δεν έχει ΦΠΑ. 1
sakis han Δημοσ. Τρίτη στις 12:14 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:14 πμ Ρε παιδια αυτο θα δουλευει στο manifest V3 η τζαμπα θα το πληρωσουμε? Επισης τωρα κοβει τα παντα στο chrome η οχι?...γιατι τοσα χρονια που εχω το ublock origin δεν εχω δει ιχνος διαφημισεις μεχρι τωρα. Πιο πολυ το σκεφτομαι για μελλοντικα οταν το chrome σταματησει να υποστηριζει το manifest V2. Να τονισω οτι δεν με ενδιαφερει κανενας αλλος browser εκτος του chrome.
polaki Δημοσ. Τρίτη στις 01:01 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:01 πμ 1 hour ago, vali said: Θέλει να βάλεις ως χωρα Αλβανια, Γροιλανδία ή κάποια που δεν έχει ΦΠΑ. Έβαλα και όντως δεν έχει ΦΠΑ
Sherlock_7 Δημοσ. Τρίτη στις 01:42 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:42 πμ Πώς γίνεται η Αλβανία να έχει μηδενικό ΦΠΑ;
Rebelos2018 Δημοσ. Τρίτη στις 01:46 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:46 πμ 1 ώρα πριν, vali είπε Θέλει να βάλεις ως χωρα Αλβανια, Γροιλανδία ή κάποια που δεν έχει ΦΠΑ. Μάλιστα, θα το ξέρω για άλλη φορά.
nek4d Δημοσ. Τρίτη στις 03:28 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:28 πμ 1 hour ago, Sherlock_7 said: Πώς γίνεται η Αλβανία να έχει μηδενικό ΦΠΑ; Ε, αφου τοσο εχει, χρονια τωρα ψωνιζουμε λογισμικο απο εκει, τι να κανουμε, να της βαλουμε με το ζορι? (Και 5 πολιτειες Αμερικης το ιδιο, Αλασκα, Οχαιο, κλπ κλπ) 2
liopyr Δημοσ. Τρίτη στις 08:00 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:00 πμ Ublock origin σε desktop (firefox - chrome), brave σε Android, δεν έχω δει πουθενά διαφήμιση. Ούτε σε YouTube αν μπω από browser, όχι το app. Δεν είναι πολλά τα λεφτά που ζητάει, αξίζει όμως για να κόβεις διαφημίσεις μόνο σε παιχνίδια, που μπορεί και να τις θες κιόλας; 1
manolis940 Δημοσ. Τρίτη στις 08:13 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:13 πμ 6 ώρες πριν, Sherlock_7 είπε Πώς γίνεται η Αλβανία να έχει μηδενικό ΦΠΑ; Γιατί σε χώρες τις ΕΕ είναι υποχρεωμένος ο πωλητής να χρεώνει τον ΦΠΑ. Φαντάζομαι στην Αλβανία τέτοια κόμπλεξ δεν έχουν. 1
Doubt Δημοσ. Τρίτη στις 08:26 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:26 πμ Είδα τελευταία πως η έκδοση του viber για υπολογιστή εμφανίζει διαφημίσεις σε βίντεο σε μικρό παράθυρο κάτω αριστερά, δεν ξέρω αν το έχετε δει κι εσείς. Αν δοκιμάσεις να το κλείσεις σου εμφανίζεται προτροπή για viber premium. Το προϊόν της προσφοράς τα κόβει αυτά τα διαφημιστικά βίντεο;
astrolavosg Δημοσ. Τρίτη στις 09:51 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:51 πμ Το έβαλα στο καλάθι και με στέλνουν να πληρώσω σε dollars! Άλλαξα χώρα στο Account σε Αλβανία αλλά δεν το αποθηκεύει. Έχει πληρώσει κάποιος με Paypal?
Sadako Δημοσ. Τρίτη στις 11:35 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:35 πμ (επεξεργασμένο) Κι εγώ πήγα να αλλάξω χώρα (μόνο στο checkout), αλλά όταν πάω να πληρώσω με PayPal (15,97 δολλάρια για την family που τα μετατρέπει στο checkout σε 16,16 ευρώ) , αλλά μετά το "processing order" πετάει πάνω δεξιά ένα "There was an error processing your order with PayPal. Please choose another form of payment." και στο refresh αλλάζει το ποσό σε 19,80 δολλάρια. Πρέπει μήπως να βάλουμε και τίποτα διεύθυνση Αλβανίας μέσα από το account εκεί που προσθέτουμε νέα address; EDIT: Και με Google Pay που δοκίμασα, με virtual κάρτα Revolut πετάει ένα "State must be filled" Μπα, δεν θέλει με τίποτα. Μέχρι και διεύθυνση Αλβανίας έβαλα στο account (που δεν φαίνεται να την σώζει πάντως παρόλο που πατάω save) και μετά το Place Order πετάει πάλι "State must be filled". Κάτι κάνω λάθος, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι. Επεξ/σία Τρίτη στις 11:53 πμ από Sadako 1
gallikan Δημοσ. Τρίτη στις 12:23 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:23 μμ Προσωπικά χρησιμοποιώ Opera browser παντού και το ενσωματωμένο add block που έχει κόβει διαφημίσεις ακόμη και από το youtube!
lordvec Δημοσ. Τρίτη στις 12:23 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:23 μμ Τζιζ κακά, είναι ρώσικη εταιρεία, με έδρα στην Κύρπο. Εμείς ως γνωστό τα δεδομένα μας τα δίνουμε μόνο σε Αμερικάνους. (το χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια, το είχα αγοράσει σε προσφορά περισσότερο στο πνεύμα "να τους πληρώσω και κάτι, τόσα χρόνια κάνω τη δουλειά μου στο τζαμπέ") Η τελευταία έκδοση έχει και καλά full private browser ενώ έχει και ενσωματομένο ad free youtube player. Δεν έχω δοκιμάσει τίποτα από τα 2!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα