Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, thewildones είπε

δεν μπορώ να αλλάξω store, είναι όλη η οικογένεια (σύνολο 10 συσκευές με icloud στο ελληνικό store και δεν το ρισκάρω (δεν μπορείς να αλλάζεις συχνά store και φοβάμαι καμία στραβή

Sign out απο τον λογαριασμό σου, δημιουργείς νέο account στην χώρα που θέλεις, κατεβάζεις την εφαρμογή που θέλεις, εν προκειμένω το adguard, sign out απο το νέο account και sign in στο παλιό. Profit :)

• Like 1
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 hours ago, thewildones said:

Και εγώ ήμουν εδώ και τρία χρόνια με πολλούς συντρόφους, στην επόμενη ανανέωση θα σου ζητήσει κάρτα με έκδοση από Τράπεζα Αργεντινής, οπότε μάλλον θα "μετακομίσω" Ελλάδα! Να είσαι προετοιμασμένος, σε όλους μας ήρθε!

Πω, είχα καιρό να μπω στον λογαριασμό email με τον οποίο είχα κάνει τη family συνδρομή και τώρα είδα τα μηνύματα...λήγει 16 Γενάρη.

Δοκίμασα με VPN να πάρω τιμές Τουρκίας αλλά δεν λειτουργεί, καταλαβαίνει τη proxy σύνδεση και δεν σε αφήνει να συνεχίσεις.

Δημοσ.
18 hours ago, thewildones said:

Και εγώ ήμουν εδώ και τρία χρόνια με πολλούς συντρόφους, στην επόμενη ανανέωση θα σου ζητήσει κάρτα με έκδοση από Τράπεζα Αργεντινής, οπότε μάλλον θα "μετακομίσω" Ελλάδα! Να είσαι προετοιμασμένος, σε όλους μας ήρθε!

Τελικά με Περού έγινε η δουλειά...8,20€ για οικογενειακό από <5€...ΟΚ

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερα!

εχει λογικη να εχει κοψει κατι σχετικο με

πληκτρολογιο στο

κινητο ? Απο τη στιγμη που το ενεργοποιησα δεν μου διορθωνει τις λεξεις αυτοματα σε καμια εφαρμογη 

μπορει βεβαια να ειναι τυχαιο αλλα ειπα να ρωτησω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...