kesah43045 Δημοσ. Δευτέρα στις 04:08 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:08 μμ (επεξεργασμένο) https://www.stacksocial.com/sales/adguard-personal-plan-lifetime-subscription διαθέσιμο ξανά: Άδεια ζωής για το Adguard AdGuard: Συνδρομή διάρκειας ζωής για 11 $ περίπου. 10,57 € Προσωπικά: 3 συσκευές Οικογένεια: 9 συσκευές ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτό το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο μόνο σε ΝΕΟΥΣ χρήστες Επεξ/σία Τρίτη στις 01:29 μμ από kesah43045 3 3
elias99 Δημοσ. Δευτέρα στις 04:40 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:40 μμ έχω το adguard στο chrome μου το οποίο μου blockάρει όλα τα ads από παντού. έχω το adguard dns στο iphone-ipad και δεν βλέπω καθόλου διαφημίσεις . όλα είναι εντελώς δωρεάν. υπάρχει κάποιος λόγος να αγοράσω το lifetime subscription ? τι κερδίζουμε ? 5
default Δημοσ. Δευτέρα στις 06:36 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:36 μμ 1 ώρα πριν, elias99 είπε έχω το adguard στο chrome μου το οποίο μου blockάρει όλα τα ads από παντού. έχω το adguard dns στο iphone-ipad και δεν βλέπω καθόλου διαφημίσεις . όλα είναι εντελώς δωρεάν. υπάρχει κάποιος λόγος να αγοράσω το lifetime subscription ? τι κερδίζουμε ? https://adguard.com/kb/adguard-for-android/features/free-vs-full/ Απο οσα καταλαβα η paid εκδοση σε προστατεύει κααι απο app ads ενω η free απο browser ads. Φαντάζομαι οτι μάλλον αναφέρεται σε διαφημίσεις στο YouTube.
Sebu Δημοσ. Δευτέρα στις 06:40 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:40 μμ 1 hour ago, elias99 said: έχω το adguard στο chrome μου το οποίο μου blockάρει όλα τα ads από παντού. έχω το adguard dns στο iphone-ipad και δεν βλέπω καθόλου διαφημίσεις . όλα είναι εντελώς δωρεάν. υπάρχει κάποιος λόγος να αγοράσω το lifetime subscription ? τι κερδίζουμε ? Υπαρχει ως standalone app το adguard dns στο App Store? Δεν το βρισκω. Ή απλα ρυθμιζεις στα setting του ios τους DNS οπως κανεις λχ οταν βαζεις Cloudfare? Σε τι διαφερει απο το να εχεις εγκατεστημενο και ενεργο το Warp 1.1.1.1 της Cloudfare, το οποιο ομως κανει τα παντα re-route μεσα απο ασφαλεις dns και εκτος του οτι βαραινει και κανει αργο το browsing, τρωει την μπαταρια του κινητου νερακι? 5 minutes ago, default said: https://adguard.com/kb/adguard-for-android/features/free-vs-full/ Απο οσα καταλαβα η paid εκδοση σε προστατεύει κααι απο app ads ενω η free απο browser ads. Φαντάζομαι οτι μάλλον αναφέρεται σε διαφημίσεις στο YouTube. Μπορει οντως να κανει block διαφημισεις σε 3α apps λχ Youtube η paid version? Με ενδιαφερει για αυτο ρωταω. Εχει καποιος real life experience?
Sherlock_7 Δημοσ. Δευτέρα στις 08:01 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:01 μμ Έχω την οικογενειακή έκδοση, κάνει πολλή δουλειά, αλλά τις διαφημίσεις στο YouTube δεν τις κόβει. Σε άλλες εφαρμογές τις κόβει κανονικά. 1
infin1tyGR Δημοσ. Δευτέρα στις 08:09 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:09 μμ (επεξεργασμένο) Σε άλλες εφαρμογές τις κόβει και σε εμένα που απλώς έχω βάλει τον Adguard ως DNS server δωρεάν... (το οποίο μπορεί να είναι και αρνητικό καμιά φορά, αν θες να δεις διαφήμιση σε ένα παιχνίδι για να πάρεις extra credits κλπ. δεν σε αφήνει ) Επεξ/σία Δευτέρα στις 08:11 μμ από infin1tyGR
default Δημοσ. Δευτέρα στις 08:10 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:10 μμ Στη σελιδα τους, περιπου στη μεση, λεει οτι μπορεί και με ποιο τροπο: https://adguard.com/en/article/how-to-block-ads-on-youtube.html Το αν δουλεύει η οχι δε το ξερω γιατι δε το εχω.
Sherlock_7 Δημοσ. Δευτέρα στις 08:16 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:16 μμ 5 λεπτά πριν, default είπε Στη σελιδα τους, περιπου στη μεση, λεει οτι μπορεί και με ποιο τροπο: https://adguard.com/en/article/how-to-block-ads-on-youtube.html Το αν δουλεύει η οχι δε το ξερω γιατι δε το εχω. Ναι, σωστά έτσι δουλεύει 100% γιατί το χρησιμοποιώ, απλά δεν πιάνεται σαν watched στο ιστορικό σου για εμάς του ψυχαναγκαστικούς. 1
thewildones Δημοσ. Δευτέρα στις 09:23 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:23 μμ Αγόρασα το οικογενειακό για να στηρίξω (έστω και με αυτό το ποσό) τους developers, είναι ανεκτίμητη η έλλειψη διαφημίσεων γενικά και ειδικά! 9
Rebelos2018 Δημοσ. Δευτέρα στις 09:47 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:47 μμ Ευχαριστούμε. Η τιμή είναι λάθος πάντως, εμένα μου βγήκε 13.20€
astrolavosg Δημοσ. Δευτέρα στις 09:58 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:58 μμ (επεξεργασμένο) Οπότε από ότι φαίνεται αξίζει η αγορά! Μετά τήν πληρωμή (καλό καί το ότι έχει paypal) κατεβάζεις το πρόγραμμα για να κάνεις install στα windows? Επεξ/σία Δευτέρα στις 09:58 μμ από astrolavosg
Arkin Δημοσ. Δευτέρα στις 10:01 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:01 μμ Αγοραστε την Lifetime χθες. Η τιμη ειναι σκοτωμα και απλα οτι καλυτερο. Ειναι μεχρι 9 συσκευες οποτε μπορειτε να βαλετε τα κινητα της οικογενειας κανα tablet και υπολογιστη αν και εδω ακομα δουλευει το ublock origin. Η free εκδοση δεν εχει ουτε το 10% απο οτι κανει η paid. Βγαινει στο 20αρικο για 9 συσκευες για μια ζωη. Και τα updates ειναι πολυ συχνα. Κοβει tracking διαφημισεις απο εφαρμογες περα απο browsing γενικα παπαδες και το support ειναι τεραστιο. 2
haris013 Δημοσ. Δευτέρα στις 10:16 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:16 μμ Είναι safe να φιλτράρεται το traffic από εκεί? Δηλαδή άμα πάρω τη συνδρομή μπορω να την βάλω μέχρι σε 9 συσκευές? Πχ ipad, κινητό κλπ? Φοβάμαι για τα data ειδικά σε κινητό, web banking κλπ
Mhlogiatros Δημοσ. Δευτέρα στις 10:19 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:19 μμ Φανταζομαι ενα slider είναι να το κλείνεις στο web banking
vsk Δημοσ. Δευτέρα στις 10:38 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:38 μμ Καλησπέρα. Προσωπικά πιστεύω ότι η καλύτερη λύση είναι το AdGuard Home, εφόσον βέβαια μπορείτε να το εγκαταστήσετε σε επίπεδο router ή έστω σε ένα raspberry pi. Έχεις τον δικό σου DNS server στο σπίτι σου και τον ελέγχεις πλήρως, χωρίς όρια Για όσους δεν διαθέτουν raspberry pi ή κατάλληλο router ή γνώσεις/υπομονή να εγκαταστήσουν το AdGuard Home σε δικό τους μηχάνημα, νομίζω ότι το AdGuard DNS είναι η αμέσως καλύτερη λύση. Έχεις έναν παραμετροποιήσιμο DNS δικό σου, σαν το AdGuard Home, αλλά στο φιλοξενεί η AdGuard. Έχεις πλήρη στατιστικά του τι έκοψες, logs, , ρυθμίσεις, κτλ. Αλλά αυτή η υπηρεσία δεν είναι δωρεάν, δεν έχει lifetime συνδρομή και έχει κάποια μηνιαία (λογικά νομίζω) όρια χρήσης. Για 5 χρόνια, κοστίζει περίπου 25 ευρώ χωρίς ΦΠΑ. (Παρεμπιπτόντως, η διαφορά τιμής που είδατε πιο πριν, έχει να κάνει με το ότι η αρχική τιμή δεν έχει ΦΠΑ). Οι δύο αυτές λύσεις προσφέρουν προστασία σε όλες τις συσκευές που θα συνδεθούν στο δίκτυο σας, αφού τις παραμετροποιήσετε βέβαια να έχουν σαν DNS server το δικό σας. Η τρίτη καλύτερη -για μένα- λύση είναι αυτή που προτείνει το συγκεκριμένο thread. Με λίγα χρήματα, έχεις για πάντα την δυνατότητα να κόψεις διαφημίσεις, ύποπτες σελίδες, κτλ, εγκαθιστώντας την εφαρμογή της AdGuard σε κάθε συσκευή ξεχωριστά. Την βάζω τρίτη λύση, γιατί προσωπικά μου αρέσει περισσότερο ο κεντρικός έλεγχος που προσφέρουν οι δύο πρώτες. Επίσης, δεν ξέρω αν μπορεί να εγκατασταθεί ή αν υπάρχει καν εφαρμογή για smart τηλεοράσεις ή άλλες συσκευές εκτός από υπολογιστές, tablets και κινητά. Τέλος, υπάρχει και η δωρεάν λύση να βάλετε σαν DNS server αυτόν της AdGuard ή κάποιον άλλο στο router σας ή στον υπολογιστή σας. Πάλι θα έχετε καλά αποτελέσματα, αλλά μάλλον μηδενικό έλεγχο στο τι μπορείτε ή θέλετε ή δεν θέλετε να κόψετε. Προσωπικά, έχω εφαρμόσει την πρώτη λύση σε ένα raspberry pi4 και είμαι ευχαριστημένος. Τις διαφημίσεις από το Youtube πάντως δεν τις κόβει. Έχουν αλλάξει τον τρόπο που τις εμφανίζουν. Τις ενσωματώνουν στην ροή του βίντεο που βλέπεις, οπότε αν πας να τις κόψεις μπλοκάροντας την IP που τις φέρνει, μπλοκάρεις και το βίντεο που βλέπεις. Τουλάχιστον αυτό ξέρω προς το παρόν, αν έχει αλλάξει κάτι, πείτε μου! 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα