Diavolos666 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, έχω να κάνω μία ερώτηση για τηλεόραση γενικά (για σήμα και κανάλια). Προσωπικά ΔΕΝ βλέπω τηλεόραση αλλά βλέπουν οι γονείς μου, και είμαστε στις Σέρρες και είμαστε ο μοναδικός νομός που αντί να μας βάλουν στα κανάλια μαζί με την Κεντρική Μακεδονία, μας έβαλαν με την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη... ελληνική πατέντα. Η ερώτησή μου είναι υπάρχει κάποιος τρόπος να βάλουμε μία "καλύτερη" κεραία και να πιάνουμε και καλύτερο σήμα και όλα τα κανάλια που είναι στην περιοχή μας αλλά και αν γίνεται της Κεντρικής Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη κτλ). Έχω ακούσει κατά καιρούς να λένε κάποιοι ότι βάζουν δορυφορικό πιάτο και πιάνουν πολύ περισσότερα αλλά δεν το έχω ψάξει γιατί πραγματικά ποτέ δεν με ενδιέφερε η τηλεόραση από τότε που απέκτησα διαδίκτυο στο σπίτι (πριν 20 χρόνια δηλαδή) Εν ολίγοις, αν κάποιος ξέρει κάποιο τρόπο να πιάνουμε παραπάνω κανάλια από άλλη περιοχή? Όχι με συνδρομές φυσικά. Αυτό με το δορυφορικό πακέτο Digea τι κανάλια πιάνει, από όλη την Ελλάδα ή από την περιοχή που σου επιτρέπεται?? Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου από Diavolos666
man39 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Εάν βάλεις πιάτο και ειδικό δεκτη για digea συγκεκριμένα στον δορυφόρο hellas sat 39 ( 1 μέτρο κατοπτρο είσαι οκ πιστεύω) βλέπεις sky, mega ,antena, makedonia, , ρικ Κύπρος 4Ε ΕΡΤ 1 2 3 ,alpha ,star,open Δες σε αυτό το λινκ μέσα αν έχω ξεχάσει κάτι από κανάλια.Αυτα τα κανάλια τα βλέπει και η Αθήνα https://en.kingofsat.net/pos-39E.php Εάν αγοράσεις δεκτη για digea θα πας σε ένα κατάστημα και θα του πεις να μπορώ να βλέπω digea από hellas sat να είναι έτοιμος τους λες.Η το κανονίζεις να σου κάνουν την εγκατασταση και τους πληρώνεις όταν βλέπεις τα Ελληνικά όλα που υπάρχουν στο λινκ. Δεν μπορούν όλοι οι δέκτες να τα παίξουν τα κανάλια αυτά λόγο τεχνικών θεμάτων για αυτό στο γράφω έτσι ώστε να το πεις στον εγκατάστατη να σου δώσει καλο και σωστό δεκτη .
nkarama Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Εχεις πρόβλημα με την λήψη κατ αρχήν? γιατι δεν λες κάτι τέτοιο. Η θέαση με το δορυφορικό πιάτο των καναλιών της digea ΔΕΝ είναι απολύτως νόμιμη. Για το λόγο αυτό πρέπει να σου "φτιάξουν" τον δέκτη στα καταστήματα που αναφέρει ο φίλος απο πάνω. Για να περάσουν τα κλειδιά. Ο λόγος ύπαρξης της δορυφορικής αυτής εκπομπής, είναι για να τροφοδοτεί τους αναμεταδώτες της Digea ανα την Ελλάδα. Η εκπομπή είναι κλειδωμένη (με κάποιο αρχαίο τρόπο κωδικοποίησης, που όλοι ξέρουν να το σπάσουν) αρα και η θέασή της δεν επιτρέπετε.. Αλλο τώρα ότι όλοι ξέρουν πως να το ξεκλειδώσουν. Μια αλλαγή να αποφασίσει η εταιρεία, έχετε μείνει όλοι με το δέκτη στο χέρι... Μικρή πιθανότητα, αλλά υπαρκτή! Επίσης, τοπικά δεν υπάρχουν σε αυτό το Link.
man39 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, nkarama είπε Επίσης, τοπικά δεν υπάρχουν σε αυτό το Link. Για την digea εγραψα Το Link εχει μεσα συχνοτητες digea στον 39E .
nkarama Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 16 hours ago, man39 said: Για την digea εγραψα Το Link εχει μεσα συχνοτητες digea στον 39E . στο δορυφορικό λινκ εννοώ, ότι δεν υπάρχουν τοπικά κανάλια. Οχι στον σύνδεσμο που έβαλες. Πράγματι απο εκεί μπορεί να δει τι μπορεί να "κατεβάσει" απο τον hellasSat. Το αναφέρω σαν "λινκ", γιατί πρακτικά για αυτούς τους λόγους χρησιμοποιείτε. Για να τροφοφοτήσει τους επίγειους πομπούς της Digea ανα την Ελλάδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα