Fatu Δημοσ. Δευτέρα στις 12:23 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:23 μμ Καλημέρα και Χρόνια Πολλά: Καλώς εχόντων των πραγμάτων τέλη Φλεβάρη - αρχες Μάρτη θα μπω σε νέο σπίτι το οποίο ανακαινίζω τώρα οπότε πρέπει να προμηθευτω τηλεόραση. Ουσιαστικά προκειται για πρώτο σπίτι δικό μου με συσκευές μου, οπότε δεν το είχα ψάξει καθόλου. Είχα αγοράσει μια TCL 65 από την Vodafone cyber Monday στα 400 ευρω χωρίς να δωσω σημασία στα stats γιατι η τιμή ήταν too good, αλλά μου επαιξε μαλακία η easymail και τώρα περιμένω τα λεφτα μου πίσω και ψάχνω για τηλεόραση καλύτερη προφανώς και ακριβότερη αφού έχασα τις ευκαιρίες της περιόδου: Συγκεκριμένα: Διαθέσιμο budget: 800 Απόσταση και γωνία θέασης: Απόσταση περιπου 3 μέτρα θα ελεγα. Χρήση και τι μας ενδιαφέρει περισσοτερο [ταινιες (αναφερτε την πηγή : torrent, bluray, dvd, netflix), gaming, pc monitor (αυτό βεβαία είναι σε άλλη ενότητα του φορουμ), digea, κτλ]: Θα συνδεεται με ethernet στο net (ανακαινιση κανω, προφανως και θα εχω παντού lan δικτυο), και θα παιζει netflix,disney plus, κανα streamio για τα υπολιπα, μπάλα cosmote tv, ενώ αγόρασα πρόσφατα και PS5. προτίμηση σε μέγεθος (γιατί "size matters "): 65'' θα πάρω. Έχουμε κάποιον περιορισμό λόγω πεθεράς/ χώρου/διάταξης/ μεγέθους επίπλων: Ετσι όπως το έχουμε στο μυαλό μας δεν θα είναι πάνω σε έπιπλο αλλά θα στερεωθει στον τοιχο με ό,τι έπιπλο να μπαίνει απο κάτω. Δεν το έχω ακριβώς στο μυαλό μου βεβαια. Μας ενδιαφέρουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικα; ( 3D, smart, ultra HD, HDR κτλ): Φανταζομαι ότι λόγω PS5, θέλουμε κάποια ειδικά χαρακτηριστικά. Έχουμε κάποια μοντέλα ήδη στα υπόψιν : Ενώ δεν την ήξερα καν, λόγω μη ασχολίας με το ζητημα, μετά από ερευνα στο forum προσανατολιζόμουν σε TCL 65C805. Δεν ξέρω αν αξίζει σε αυτές τις τιμές κάτι σε LG/Samsung που ηταν παλιότερα το δίπολο. Κατάστημα προτίμησης (προαιρετικά): Όχι, απλά να είναι κάποιο μεγάλο κατάστημα λόγω εγγυησης καλύτερα και όχι σκρουτζομαγαζο. Επίσης θα μπει και στο υπνοδωμάτιο κάποια στιγμη μια μικροτερη, απλά δεν θα ασχοληθώ ιδιαιτερα, μια τυπική αγορά βασει τιμής θα είναι. Σας ευχαριστώ πολύ,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα