__aggelos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Χαίρεται είμαι καινούργιος και θα ήθελα να σας ρωτήσω επειδή θέλω να αγοράσω ένα iPhone αλλά χρωσταω από παλαιότερα χρέη συσκευές και θέλουν συγκεκριμένο χαρτί που να λέει ότι περνώ σταθερά το τάδε πόσο κάθε μηνα πως θα μπορούσα να το πάρω με δόσεις απλά πληρωνοντας κάθε μήνα ένα ποσό.
kostasbm Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 5 hours ago, __aggelos said: Χαίρεται είμαι καινούργιος και θα ήθελα να σας ρωτήσω επειδή θέλω να αγοράσω ένα iPhone αλλά χρωσταω από παλαιότερα χρέη συσκευές και θέλουν συγκεκριμένο χαρτί που να λέει ότι περνώ σταθερά το τάδε πόσο κάθε μηνα πως θα μπορούσα να το πάρω με δόσεις απλά πληρωνοντας κάθε μήνα ένα ποσό. πήγαινε μια βόλτα στο Κωτσόβολο να ρωτήσεις......δεν χάνεις τίποτα
alldaynews Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Στο Κωτσοβολο έχει πλάνο δόσεων που χρειάζεται εκκαθαριστικό και ταυτοτητα τα οποια στελνουν στην τραπεζα για εγκριση
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 8 ώρες πριν, __aggelos είπε Χαίρεται είμαι καινούργιος και θα ήθελα να σας ρωτήσω επειδή θέλω να αγοράσω ένα iPhone αλλά χρωσταω από παλαιότερα χρέη συσκευές και θέλουν συγκεκριμένο χαρτί που να λέει ότι περνώ σταθερά το τάδε πόσο κάθε μηνα πως θα μπορούσα να το πάρω με δόσεις απλά πληρωνοντας κάθε μήνα ένα ποσό. Εργάζεσαι;Αυτό το χαρτί που λες είναι οι αποδοχές σου κάθε μήνα απο την εργασία σου.
Fotia Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 23 hours ago, __aggelos said: Χαίρεται είμαι καινούργιος και θα ήθελα να σας ρωτήσω επειδή θέλω να αγοράσω ένα iPhone αλλά χρωσταω από παλαιότερα χρέη συσκευές και θέλουν συγκεκριμένο χαρτί που να λέει ότι περνώ σταθερά το τάδε πόσο κάθε μηνα πως θα μπορούσα να το πάρω με δόσεις απλά πληρωνοντας κάθε μήνα ένα ποσό. Δες και αυτό https://www.plaisio.gr/campaign/Mina-Mina-online Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου από Fotia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα