IvanpauL Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Καλησπερα σε ολους, Ειμαι 33 ετων και εχω τελειωσει οικονομικα. Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να ασχοληθω με την πληροφορικη (front end συγκεκριμενα). Εχω κανει καποια σκορπια σεμιναρια πληροφορικης (42 Wolfsburg, Mimo) και βλεπω σε καποιες ιδιωτικες σχολες πως εχουν τμηματα για ατομα χωρις εμπειρια. Θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει απορροφηση απο την αγορα εργασιας σε περιπτωση που τελειωσω το συγκεκριμενο τμημα, ή δεν ειναι αρκετο αυτο. Αν καποιος ξερει κατι σχετικα με το θεμα θα με βοηθουσε πολυ. Εκ των προτερων ευχαριστω.
stefanos50 Δημοσ. Τρίτη στις 10:49 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:49 μμ (επεξεργασμένο) Στις 6/1/2025 στις 3:22 ΠΜ, IvanpauL είπε Καλησπερα σε ολους, Ειμαι 33 ετων και εχω τελειωσει οικονομικα. Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να ασχοληθω με την πληροφορικη (front end συγκεκριμενα). Εχω κανει καποια σκορπια σεμιναρια πληροφορικης (42 Wolfsburg, Mimo) και βλεπω σε καποιες ιδιωτικες σχολες πως εχουν τμηματα για ατομα χωρις εμπειρια. Θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει απορροφηση απο την αγορα εργασιας σε περιπτωση που τελειωσω το συγκεκριμενο τμημα, ή δεν ειναι αρκετο αυτο. Αν καποιος ξερει κατι σχετικα με το θεμα θα με βοηθουσε πολυ. Εκ των προτερων ευχαριστω. Βλέπω πρώην συμμαθητές και συμφοιτητές από το μεταπτυχιακό μου στο linkedin που είναι στην αναζήτηση εργασίας εδώ και πάνω από 6 μήνες με προφανώς πτυχίο + μεταπτυχιακό από δημόσια πανεπιστήμια πάνω στην πληροφορική. Οι θέσεις εργασίας είναι πλέον αρκετά πιο περιορισμένες (ειδικά για άτομα τα οποία τώρα προσπαθούν να μπουν στον χώρο χωρίς προϋπηρεσία) ενώ παράλληλα υπάρχει υπερκορεσμός από άτομα τα οποία έχουν ένα σχετικά συναφή background (π.χ. μαθηματικό, φυσικό, οικονομικό) ή ακόμα και πιο άσχετο και με 3-4 πιστοποιήσεις προσπαθούν να πετύχουν μια θέση σε εταιρεία πληροφορικής. Ποια είναι αυτή η ιδιωτική σχολή/τμήμα δεν αναφέρεις συγκεκριμένα αλλά αμφιβάλλω ότι θα σε βοηθήσει να απορροφηθείς από την αγορά εργασίας. Επεξ/σία Τρίτη στις 10:53 μμ από stefanos50
Moderators Kercyn Δημοσ. Τετάρτη στις 10:33 πμ Moderators Δημοσ. Τετάρτη στις 10:33 πμ 10 ώρες πριν, Damianus είπε skills>certs>bootcamps>degrees Επειδή μου ακούγεται λίγο περίεργο αυτό που γράφεις, θα ήθελες να βάλεις ένα (ή και παραπάνω) cert ή bootcamp για frontend που θεωρείς ανώτερα του πτυχίου; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα