lololol2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Παιδία, το Σεπτέμβριο γίνομαι 18 απλώς το καλοκαίρι Ιούνιος-Σεπτέμβριος που θα έχω τελειώσει λύκειο θέλω να απασχοληθώ σε μια θέση καλοκαιρινή σεζον σε καποιο νησι κλπ. Μπορουν να με δεχτούν, δεδομένου οτι τον Ιούνιο δεν θα είμαι 18 χρονών; Που μπορώ να δουλέψω; δωστε μου ιδέες και γνώσεις… Ενδιαφέρομαι Θάσο-Λήμνο κλπ αν και δεν έχω καποια προτίμηση. Σας ευχαριστώ Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου από lololol2008
christos4 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου https://www.hli.gov.gr/ergasiakes-scheseis/nomothesia-ergasiakes-scheseis/prostasia/anilikoi/chronika-oria-ergasias/
johnmegarythmos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Να πας σεζόν σε ξενοδοχείο συνήθως ζητάνε κόσμο. Είτε σε beach bar είτε απλώς σερβιτόρος. Τέλος δες και για τηλεφωνικές πωλήσεις σε πάροχο ρεύματος πχ elpedison άμα σε ενδιαφέρει δίνουν αρκετά μπονους . Άμα νομίζεις ότι δεν μπορείς να φύγεις σεζόν, τότε κοίτα κάτι κοντά στο σπίτι σου πχ σε κάποια καφετερια. Σε σούπερ μάρκετ μπορεί να περνούν με συμβάσεις κοίτα στο my market . Πάντως επειδή έχω δουλέψει jumbo παίρνουν πολύ νέο κόσμο και είναι με συμβάσεις εκεί. Για ταμίας ή για ράφια. Γενικά ευγένεια να έχεις και υπομονή μια χαρά παλεύεται. Νοέμβριο ή Οκτώβριο βγαίνει σύμβαση για άτομο για τα Χριστούγεννα στο jumbo μέχρι και 31/12. Έχεις κάποιο πτυχίο αγγλικών? Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου από johnmegarythmos
lololol2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Έχω ναι. C2 αγγλικα @johnmegarythmos Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου από lololol2008 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα