Dr_Pepper Δημοσ. Δευτέρα στις 12:48 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:48 πμ (επεξεργασμένο) Χρονιάρες μέρες και επειδή έχει και τζακ ποτ* είπα να παίξω ένα τζόκερ έτσι για το καλό Αλλά μετά είπα να παίξω και ένα κινο που τελικά δεν έπαιξα γιατί τα έπαθλα σε σχέση με την πιθανότητα ειναι ΥΠΕΡΚΑΡΜΙΡΙΚΑ επίσης ανέβασαν το τζόκερ απο 50 λεπτά σε 1 ευρώ λολ τεσπα. Μου αρέσει που βάλανε σε μπανερ ότι δώσανε 64 εκατομμύρια λες και κάτι κάνανε... (τα πιο πολλά εν τω μεταξύ σίγουρα τουλάχιστον τα μισά θα είναι τύπου αγοράζεις ένα ξυστό 5 ευρώ και "κερδίζεις" 5 ευρώ που κακώς λέμε κερδίζεις μιας και απλά δεν έχασες ... 5 βγήκαν απο την τσέπη σου 5 μπήκαν 0 κέρδος αλλά τέσπα, το λέω αυτό γιατί τα συμπεριλαμβάνουν κάτι τέτοια στις μετρήσεις όταν γίνεται η ψευδής διαφήμιση τύπου 1 στους τρεις κερδίζει ή κάτι τέτοια που λένε) Αυτό που δεν λένε όμως ότι τα καθαρά κέρδη (όχι ο γενικός τζίρος δηλαδή) για το 2024 ήταν 352.000.000€ (με 1,6 δις τζίρο) https://www.businessnews.gr/epixeiriseis/item/300257-opap-kathara-kerdi-enneaminou-352-ekat-evro-esoda-1-648-3-ekat#:~:text=εννεαμήνου 352 εκατ.-,ευρώ - Έσοδα €1.648%2C3 εκατ.,έναντι €519%2C9εκ. Οπότε είχανε (μετά φόρων τόκων κτλ ) 416.000.000€ και μόλις τα 64 δόθηκαν στους παίκτες... δηλαδή δώσανε το 15,38% έδωσε ο ΟΠΑΠ σαν payout στους παίκτες... Έψαξα να δω σε άλλες χώρες τι γίνεται Στην Ιταλία το 60% Στην Γερμανία πάνω απο το 50% το ίδιο στην Γαλλία και Αγγλία Στις ΗΠΑ 50% με 70% ανάλογα την εταιρεία και πολιτεία. Δηλαδή ακόμη και στο άπιαστο όνειρο μας βάζουν αλυσίδες σε αυτή την χώρα λες να πετάξεις πχ 5 ευρώ απλά για να αγοράσεις το όνειρο μήπως κερδίσεις κάτι αλλά ούτε και αυτό μπορείς γιατί τα έπαθλα ακόμη και αν εισαι υπερκωλόφαρδος ειναι τόσο καρμίρικά που δεν έχει νόημα να "ονειρεύεσαι" Πχ στο ξυστό οκ έχει το μεγάλο έπαθλο που ειναι εντάξει αλλά αυτό κυριολεκτικά το παίρνει 1 στα 6 εκατομμύρια η και εγώ δεν ξέρω τι.. τα πιο "ρεαλιστικα" (αλλά εξίσου άπιαστα πχ 1 στα 1 εκατομμύριο ή 1 στους 500χιλιαδες κτλ ) ειναι κάτι μικροποσά της πλάκας κάτι 500άρικα κατι 200άρικα.. Που και σε αυτά μπαίνει 20% φόρος αν δεν κάνω λάθος οπότε και να κερδίσεις 500άρικο θα πάρεις 400.... με άλλα λόγια αν παίζεις ένα χρόνο τακτικά υπάρχει περίπτωση (όχι εγγύηση ) να κερδίσεις ένα 50αρικο ουσιαστικά με 100ρικο γιατί αυτά ειναι "κάπως" πιθανα (πχ 1 στις δεκάδες χιλιάδες) και προσέξτε με ναι ξέρω φόρος ηλιθίων, κερδίζει αυτός που δεν παίζει κτλ και γενικά δεν περιμένω/λέω να χαρίζει λεφτά απλά σύγκριση ομοίων πραγμάτων κάνω με έξω δηλαδή έξω τουλάχιστον παίζει να κερδίσεις πχ 500 ευρώ με παρόμοια πιθανότητα που έχει στον οπαπ να σου δώσει 50... εγώ δεν έπαιξα κινο ας πούμε γιατί το πιο πιθανό (αλλά πάλι αρκετά απίθανο) ειναι το 6/6 αλλά δίνει 800 ευρώ (τι 800 δηλαδή... 640 μετά φόρων) σιγά το έπαθλο δώσε κανα 1500 ευρώ ρε φίλε αφού έτσι και αλλιώς 1 κάθε μηνα και ΑΝ βρεθεί 1 θα το πιάσει.... Νομίζω ότι το 6/6 στο κινο ειναι ακόμη πιο απίθανο απο το 6/6 στο λοττο παρόλα αυτά μόνο 800 δίνουν τα καρμίρια, και εννοείται ότι 5/6 4/6 δεν δίνουν τιποτα κάνα 2ευρώ κάτι τέτοια.. εκτός αν βάλεις +ένα ευρώ για το παραένα.. που και πάλι κλάιν μονο για το 5/6 ειναι και πάλι ψιλά... θα μου πείτε στο λόττο όμως δίνουν 10Κ για 10 χρόνια ναι οκ για το 6/6 που κανείς δεν το πιάνει (και νομίζω κανείς δεν το έπιασε απο τότε που το έπαθλο έγινε έτσι με δόσεις.. ) στο 5/6 που παίζει μια στο τόσο ένας να πιάσει το έχουν όμως 1000 ευρώ για 1 χρόνο... δηλαδή 800 καθαρά για ένα χρόνο... σχεδόν βασικός λολ... και ανέβηκε το δελτίο απο 50 λεπτά σε 1 ευρώ.. κάντε τουλάχιστον 1500 ευρώ για 5 χρόνια ή για 3 χρόνια να πείς πως κέρδισες κάτι... Καλύτερα να μου χαρίζανε ένα φουρνάκι που λέει και το αλάνι απο το meme με την Αννίτα καρμίρια... είναι δυνατόν μόνο το 15% απο τα κέρδη να πάει στους παίκτες; ελεος... * Επίσης αμφιβάλω και για την αξιοπιστία όσο αφορά την φερεγγυότητα των αποτελεσμάτων ναι ναι ξέρω έχουν τις πιθανότητες με το μέρος τους πιο πιθανό ειναι να σε χτυπήσει αστραπή 3 φορές συνεχόμενα παρά βάσει πιθανοτήτων να κερδίσεις τζόκερ αλλά επίσης ξέρω ότι αν δεν υπάρχει επίβλεψη και υπάρχει απληστία ακόμη και αν ειναι όλα με το μέρος τους οι άπληστοι θα αναζητήσουν το παραπάνω κέρδος με λαμογιές, και στην ρουλέτα ή τα φρουτάκια ειναι οι πιθανότητες με το μέρος του καζίνο αλλά νομίζω έχετε ακουστά για τσιπαρισμένες ρουλετες κτλ... Πχ μου κάνει εντύπωση πως πάντα βγαίνει ένα συνεχόμενο τζακποτ στις γιορτές ή εκει κοντά ενώ συνήθως κάθε μήνα σχεδόν βρίσκει ένας το 5+1....(υπόψιν ειναι πολλαπλές κληρώσεις κάθε βδομάδα) δηλαδή παίζει να ψάχνουν τον συνδυασμό που δεν παίχτηκε για να βγάλουν τζακποτ και να ανεβάσουν έτσι την κίνηση και άρα τα έσοδα τους. Επεξ/σία Δευτέρα στις 01:08 πμ από Dr_Pepper 4 5
Arkin Δημοσ. Δευτέρα στις 01:21 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:21 πμ Καλα βρε Dr_Pepper ακομα να μαθεις οτι για να κερδισεις το μονο πραγμα που εχεις να κανεις ειναι να μην παιξεις? Ολα στημενα ειναι κυριολεκτικα τα παντα απλα πατανε στην ελπιδα του αλλου που νομιζει και ονειρευετε οτι θα κερδισει εκατομμυρια οτι θα παιξει. Παντου ετσι γινεται απο οπαπ μεχρι καζινο μεχρι οτι θες. ΟΛΑ στημενα το 90% των κερδων παει σε αυτους και το 10% στον κοσμο και αυτο το 5% ειναι οπως ειπες επαιξες 5 ευρω κερδισες 5 ευρω. Θες να εισαι κερδισμενος? Μην παιξεις ουτε 1 λεπτο σε αυτους τους απατεωνες. Οτι αλλο κανεις μονο χαμενος θα βγεις. 5
Dr_Pepper Δημοσ. Δευτέρα στις 01:27 πμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 01:27 πμ 4 λεπτά πριν, Arkin είπε Καλα βρε Dr_Pepper ακομα να μαθεις οτι για να κερδισεις το μονο πραγμα που εχεις να κανεις ειναι να μην παιξεις? 37 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε ναι ξέρω φόρος ηλιθίων, κερδίζει αυτός που δεν παίζει κτλ και γενικά δεν περιμένω/λέω να χαρίζει λεφτά Τα έγραψα αυτά ακριβώς γιατί περίμενα τέτοια σχόλια αλλά και πάλι Απλά επειδή δεν ειναι φρόνιμο να ασχολείσαι με τον τζόγο δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να νοιάζεσαι για το πως λειτουργεί στην χώρα σου αν ειναι νόμιμος αν ειναι δίκαιος κτλ. Άλλη συζήτηση η μία άλλη η άλλη. 2
Neptu Δημοσ. Δευτέρα στις 01:41 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:41 πμ 12 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε Απλά επειδή δεν ειναι φρόνιμο να ασχολείσαι με τον τζόγο δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να νοιάζεσαι για το πως λειτουργεί στην χώρα σου αν ειναι νόμιμος αν ειναι δίκαιος κτλ. από πίτα που δε τρως, τι σε νοιάζει κι αν καεί 1
Dr_Pepper Δημοσ. Δευτέρα στις 01:50 πμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 01:50 πμ (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Neptu είπε από πίτα που δε τρως, τι σε νοιάζει κι αν καεί Έτσι θα πάμε μπροστά; με την αδιαφορία και τον εγωκεντριζμό; η λέξη ιδιώτης είχε άλλη έννοια στα αρχαία (Αλλά και στα αγγλικά) για αυτόν τον λόγο. Και αγρότης δεν είμαι αλλά με νοιάζει τι γίνεται με τον πρωτογενή τομέα και σχολείο δεν πάω αλλά με νοιάζει τι γίνεται με την παιδεία. Επίσης έμμεσα τρώω (αλλά και άμεσα εγώ δεν ντρέπομαι να πω ότι παίζω κάνα τζόκερ )γιατί αν ο ΟΠΑΠ έδινε αντι για 15% το 50% όπως σε άλλες χώρες θα κερδίζανε περισσότεροι άνθρωποι (ενδεχομένως και ο ίδιος μιας και τα περισσότερα κέρδη θα προσέλκυαν μεγαλύτερο ενδιαφέρον) και το κράτος θα είχε περισσότερα έσοδα (απο τους φόρους είπαμε αν κερδίσεις πχ 1000 ερώ τα 200 θα πάνε στο κράτος) αλλά και η αγορά θα δει αύξηση στον τζίρο γιατί όσοι κερδίσουν θα ξοδέψουν παραπάνω πχ αγοράζοντας κανα κινητό κτλ ή και σπίτια όσοι κερδίσουν μεγαλύτερα έπαθλα κτλ. Επίσης αν κλέβει ο ΟΠΑΠ πάλι με νοιάζει για τους ίδιους λόγους οπότε θα με ενδιέφερε αν ξέρει κάποιος να μου πει το εαν και κατα πόσο αποτελεσματικά ελέγχεται γιατί αν ελέγχεται όσο "ελέγχει" πχ η ΕΕΤΤ τον πΟΤΕ και τα καρτέλ καλημέρα σίγουρα κανείς δεν παίρνει τζακποτ και όλα ειναι ψεύτικα Κάτι είχα ακούσει πρόσφατα ας πούμε για συμμορία που ξέπλενε χρήμα με την βοήθεια της ελληνικής καθολικής εκκλησίας αλλά και πως οι εμπλεκόμενοι αγοράζανε κίνο 10000 ευρώ που με έβαλε σε σκέψεις μήπως υπάρχει συνεννόηση εκ των έσω και στήνονται παιχνίδια; Επεξ/σία Δευτέρα στις 01:54 πμ από Dr_Pepper 3 1
Neptu Δημοσ. Δευτέρα στις 02:40 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:40 πμ 39 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε Έτσι θα πάμε μπροστά; με την αδιαφορία και τον εγωκεντριζμό; η λέξη ιδιώτης είχε άλλη έννοια στα αρχαία (Αλλά και στα αγγλικά) για αυτόν τον λόγο. Και αγρότης δεν είμαι αλλά με νοιάζει τι γίνεται με τον πρωτογενή τομέα και σχολείο δεν πάω αλλά με νοιάζει τι γίνεται με την παιδεία. Κι εμένα με νοιάζει διότι επηρεάζει τη ζωή μου. Δε θα ασχοληθώ όμως με το πρόβλημα του κάθε τελειωμένου που πιστεύει ότι η σωτηρία του θα έρθει μέσα από το ΚΙΝΟ/Joker/Lotto..... Να κι αν τον κλέβουνε, να κι αν δε τον κλέβουνε. Ο καθένας είναι άξιος της μοίρας του. Υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα που δε δουλεύουν σωστά στη χώρα μας (πχ υγεία) κι εσύ ασχολείσαι με το αν δουλεύει σωστά ο τζόγος; 5
Dr_Pepper Δημοσ. Δευτέρα στις 02:55 πμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 02:55 πμ 10 λεπτά πριν, Neptu είπε Κι εμένα με νοιάζει διότι επηρεάζει τη ζωή μου. Δε θα ασχοληθώ όμως με το πρόβλημα του κάθε τελειωμένου που πιστεύει ότι η σωτηρία του θα έρθει μέσα από το ΚΙΝΟ/Joker/Lotto..... Να κι αν τον κλέβουνε, να κι αν δε τον κλέβουνε. Ο καθένας είναι άξιος της μοίρας του. Υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα που δε δουλεύουν σωστά στη χώρα μας (πχ υγεία) κι εσύ ασχολείσαι με το αν δουλεύει σωστά ο τζόγος; Ωραία να πουλάμε και παράνομα αλκοόλ να πουλάνε μπόμπες κτλ τι μας νοιάζει ο κάθε μεθύστακας τι κάνει.. Να μην ελέγχουμε και τα ναρκωτικά να μην δίνουμε συνταγές (ο μόνος λόγος ύπαρξης τους ειναι για να μην μπορεί ο καθένας να πάρει ένα ναρκωτικό για την ψυχαγωγία του αν δεν το χρειάζεται η υγεία του ) ας πάει ο καθένας να κουμπώσει ότι χαπάκι θέλει.. Στην τελική φόρουμ ειναι και δεν βάζω κάποιον με το ζόρι να συμμετέχει αν δεν το θέλει ... Μπλαμπλά λέγεται και επειδή έτυχε να ξέρω πόσα βγάζει ο ΟΠΑΠ και έτυχε να παίξω σήμερα και να δω το μπάνερ (και γενικά έχω απο καιρό μεγάλη καχυποψία για το πως λειτουργεί ) είπα να κάνω μπλαμπλά πάνω σε αυτό και δεν βρίσκω κάτι το παράλογο. Άνοιξε ένα θέμα εσύ για την υγεία και ίσως μπω να σχολιάσω αν έχω κάτι να πω. 1 1
momotis Δημοσ. Δευτέρα στις 07:41 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:41 πμ 6 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε έχει και τζακ ποτ* είπα να παίξω ένα τζόκερ έτσι για το καλό . Φίλε και γω παίκτης είμαι, χρόνια. Αλλά πάντα κερδίζω στο τέλος. 1 9
Προτεινόμενες αναρτήσεις