kage Δημοσ. Τρίτη στις 10:55 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:55 πμ (επεξεργασμένο) https://youtube.com/shorts/o9A6V7TmpoM?si=lmLv3nB0gQJFUl7Q παρτε τα professional κ ενα φακό uv ... αλλιως απο κανα castrol service point ή https://www.castrol.com/el_gr/greece/home/distributors.html#tab_automotive-distributors Καποτε επαιρνα απο γερμανια reifenexpress24/levoil εβγαινε πιο φτηνα κ απο σκρουτζομαγαζα Επεξ/σία Τρίτη στις 12:30 μμ από kage 2
megapaixtaras Δημοσ. Τρίτη στις 05:02 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:02 μμ (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, katargedon είπε Έχεις δίκιο.Εδω αντιγραφουν ολοκληρα ποστ και τα παρουσιαζουν για δικα τους,οι ρεζιλιδες,δεν θα αντιγραψουν λαδια; για ποιον μιλει ο ποιητης?? ποιοι ειναι αυτοι?? συ ειπας: και μετα , 😂 μαλλον θα το δεχτει γιατι οσοι γνωριζουν απο λαδια ειναι απλα στην βασικη γνωση δημοτικου...αλλα επειδη παντελης ελλειψη γνωσεων ,η δευτερη επιλογη( μουντζα 🖐️) ειναι σιγουρη,...συ ειπας 😂 ο συμβουλος,ο ειδικος που δινει συμβουλες για λαδια,ενω δεν ξερει τι λαδι να βαλει στο δικο του..και μετα λεει αλλους ρεζιλιδες...😂..συνεχιζουμε: για τις ελλειπεστατες γνωσεις του,το ειπαμε πιο πανω,να δουμε τωρα και την ειρωνεια ποιος την εχει(σιγουρα παντως αυτος που την ισχυριζεται ,την αρχισε,ετσι γινεται παντα): νουμερο1 ειρωνεια..."οταν μαθεις..." νουμερο 2 ειρωνεια.. νουμερο 3 ειρωνεια.. νουμερο 4 ειρωνεια.. νουμερο 5 ειρωνεια.. αφηνουμε τους ρεζιλιδες και παμε στους αθεατους σχετικους.. 10 ώρες πριν, atheatos είπε Αν κάποιοι έχουν μπερδεψει τα forum με τα club, δεν τους φταίνε οι άλλοι. Όσοι επιθυμούν να μιλούν μόνοι τους και να πλασάρουν τις απόψεις τους χωρίς αντίλογο , μπορεί να φτιάξουν ένα κλειστό club και να συζητάνε με τους ομοίους τους. Πικραμενα σχόλια ότι τους κλείσανε το thread κάποιοι συγκεκριμένοι , λες και δεν υπάρχουν moderators και κόσμος να δουν τι γίνεται, είναι κατάντια. σχετικους??? σχετικος και αντιλογος με αυτους που βαζουν λαθος λαδι στο αυτοκινητο τους και χαλασαν τον καταλυτη και τον λαμδα τους? συ ειπας..εγω παντως δεν τον λεω και σχετικο,ουτε θα τον συμβολευομουν.οσες χιλιαδες ποστς και αν εχει για αλλα θεματα ,για λαδι δεν κανει να συμβουλευει καποιος που δεν ξερει τι λαδι να βαλει στο δικο του η' που προκαλει ζημιες..οποτε τι αντιλογο να κανεις με τοσο ''σχετικους"? τον ανεχτηκαμε ομως επειδη μας αρεσει ο διαλογος και τελικα οπως και τωρα παρακαλουν την λυτρωση που γιαυτους ειναι να κλεισει οποιο τοπικ μπαινουν να μιλησουν για λαδια και υπαρχει αντιλογος απο εμενα τον μονο σχετικο. α και θυμαμαι οτι στην αρχη με ευχαριστησε για την βοηθεια μου. πως γινεται μετα να παει σαυτο? παρεακι ? αισθανθηκε ασχημα και κπμπλεξαρισμενα που καποιος επιτελους ,εγω,ηξερε παραπανω και τον βοηθησε και μου ειπε και ευχαριστω? ψυχολογος δεν ειμαι..παραθετω τα γραφομενα του ,των αληθινα πικραμενων που παρακαλανε σε καθε τους παρεμαβαση σε οτι λεω να κλεισει το τοπικ για να μην εκτιθονται. α και ξεχασα..μπηκαν ,ειπαν παλι τα ιδια αλλα δεν... κουρασαν? δεν σβηστηκαν τα ασχετα σχολια τους?..ισονομια! ευχαριστω. υ.γ. το ποιον παραδεχονται για σχετικο και ποσους εχει βοηθησει και στο σχετικο τοπικ που δημιουργησα αλλα και σε προσωπικα μυνηματα οταν 2 ατομα προσπαθησαν εσκεμενα και καταφεραν να κλεισουν ενα χρησιμο τοπικ 2 φορες για τοσα μελη ,για να ικανοποιησουν τον εγωισμο τους με προσβολες ειρωνειες και προκλησεις,το δειχνουν τα ευχαριστω 19 μελων και 10 ακομα σε προσωπικα μυνηματα... δυστυχως οι μοντερειτορς οπως λεει και ο αθετατος ξερουν και κλεινουν ενα τοπικ για 2 ασεβη μελη εναντι 19+ μελων που το θεωρησαν χρησιμο και θελανε βοηθεια και ενω παρακαλεστηκαν απο καποια μελη να το ξανανοιξουν, για 2 ατομα παλι που απλα θελουν να κανουν φασαρια και τιποτα αλλο και εχουν προσωπικα θεματα ,αγνοουν τα 19 + μελη.. Επεξ/σία Τρίτη στις 05:14 μμ από megapaixtaras
katargedon Δημοσ. Τρίτη στις 06:01 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:01 μμ (επεξεργασμένο) Διαβασε κανεις το σεντονι; Λοιπον για να ενημερωθουν και τα μελη που δεν ξερουν.Ο εν λογω 'μορφωμένος' κυριος,που δεν ηξερε αν ο Ομηρος ειναι ποιητης η συγγραφέας,αντεγραψε η ξαναεγραψε ποστ απο αλλο φορουμ.Τα λινκ οποιος θελει του τα στελνω.Δεν ξερουμε τι απο τα 2 ισχυει γιατι μια ελεγε ετσι,την αλλη γουβετσι.Οπως και να εχει,ειναι ρομπα.Επισης αυτος ξεκινησε την επιθεση και σε εμενα και σε αλλα μελη οπως atheatos,2mm,geopro και αλλους.Περιμενε οτι θα μεινει αναπαντητος.Περηφανευεται για 10 ευχαριστηρια μηνυματα που του εστειλαν,χωρις να ξερει για τα πολλαπλασια που εστειλαν σε εμενα,βριζοντας τον(δεν το εγκρινω).Τον πειραξε πολυ που πήγε να το παιξει γνωστης,αντιγραφοντας λαθος πληροφορίες που διαβασε αλλου και βρεθηκαν ατομα να τον σταματησουν.Προτεινε σε μελος ακομα και λαδια του 2016 λεγοντας οτι δεν χαλανε.Χρησημοποιησε ακομα και δικες μου πληροφοριες,που πριν κατι μηνες αμφισβητούσε.Ολοι ειδαν,ολοι έκριναν.Το κλεμμένο ποστ ειναι διαθεσιμο νομιζω για αναγνωση,αν και στοχευμενα σβήστηκαν δικες μου απαντησεις.Αυτα...ας κλειδωθεί και αυτο,εδω θα ειμαι εγω και στο επομενο ποστ να προστατεψω τα υπολοιπα μελη. Επεξ/σία Τρίτη στις 06:04 μμ από katargedon
Neptu Δημοσ. Τρίτη στις 08:11 μμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 08:11 μμ Στις 6/1/2025 στις 6:51 ΜΜ, pano είπε Συγγνώμη φίλε ts ,αλλά νομίζω ότι ξεκινάει και πρέπει να είμαστε έτοιμοι https://tenor.com/el/view/palomitas-eating-popcorn-popcorn-eat-chill-gif-17592961 😁 είσαι πολύ πίσω. Ήμουν ήδη έτοιμος πριν ανοίξω το θέμα και το ήξερα ότι δε θα απογοητευόμουν. Λοιπόν εγώ φεύγω για εξωτερικό, αν καταφέρετε και δε κλειδώσετε το θέμα, μόλις επιστρέψω θα ανεβάσω φωτογραφίες από το 4λιτρο castrol να αναλύσουμε αν είναι γνήσιο.
kage Δημοσ. Τρίτη στις 09:05 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:05 μμ (επεξεργασμένο) ρε σεις μην τρελαινεστε με τα λαδια...ιδιαιτερα αν εχετε παλιο αμαξι κ εκανε ηδη 10 100αδες km ,δεν αλλαζει η κατασταση του οτι εγινε εγινε... για το μονο π συμφωνω ειναι οτι υπαρχουν υπερβολικα μαιμου Παρολ αυτα στειλτε μου αν καταληξατε μετα απο τοσες σελιδες ποια ειναι group 4 ή 5 pao λαδια βαση γερμανιας ή αγγλιας γενικοτερα ευρωπης(οχι αμερικης/api γιατι εχουν αλλες προδιαγραφες) Επεξ/σία Τετάρτη στις 12:54 πμ από kage
papoys1 Δημοσ. Τρίτη στις 10:36 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:36 μμ Τι θα γίνει ρε παιδιά. Θα το κλειδώσουμε και τούτο😇
megapaixtaras Δημοσ. Τετάρτη στις 08:40 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:40 πμ (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, kage είπε ρε σεις μην τρελαινεστε με τα λαδια...ιδιαιτερα αν εχετε παλιο αμαξι κ εκανε ηδη 10 100αδες km ,δεν αλλαζει η κατασταση του οτι εγινε εγινε... για το μονο π συμφωνω ειναι οτι υπαρχουν υπερβολικα μαιμου Παρολ αυτα στειλτε μου αν καταληξατε μετα απο τοσες σελιδες ποια ειναι group 4 ή 5 pao λαδια βαση γερμανιας ή αγγλιας γενικοτερα ευρωπης(οχι αμερικης/api γιατι εχουν αλλες προδιαγραφες) 10 ώρες πριν, papoys1 είπε Τι θα γίνει ρε παιδιά. Θα το κλειδώσουμε και τούτο😇 παιδια δεν εχει σχεση με τα λαδια ,εχουν προβλημα εγωισμου.και για κινητα να ηταν το ιδιο θα εκαναν οι συγκεκριμενοι. εδω λεει ο ψευτης οτι εχει προβλημα μαζι μου ο geopro που εχουμε τις καλυτερες σχεσεις και σε αλλο φορουμ .οτι ψεμματα βρουν αυτοι οι 2 που εχουν κανει παρεακι ,επειδη βρεθηκε καποιος να διαφωνει.επισης ποτε ο συγκεκριμενος σε τοσα τοπικ με λαδια δεν μπηκε να γραψει ουτε ενα ποστ.μπηκε στο δικο μου λογω παρεας ,ετοιμος για καυγα.εχουν εκτεθει και δεν αφηνουν τοπικ με λαδια που οταν μπαινω να γραψω να αρχισουν επιθεση επι του προσωπικου.εχω αναφερει το γεγονος στους μοντ,οτι δεν γινεται για τοσα μελη να χαλανε ενα τοπικ 2 απο αυτα τα μελη.διαφωνιες υπαρχουν παντου αλλα εδω ειναι επι του προσωπικου και οχι για το θεμα.δεστε που ακομα και τωρα ενω το παιζει αθωος χρησιμοποιει προσβλητικους χαρακτηρισμους και ειρωνειες,δεν εχει αξιοπρεπη πολιτισμενο λογο,μπαινει για την φασαρια.προκαλουν για να κλειδωνετε καθε τοπικ. παμε στο θεμα..εχω ξαναπει οτι οποιος θελει γνησιο καστρολ ,να κανει ενα τηλεφωνο σε μια απο τις αντιπροσωπειες γιατι εχει 2-3 ,τουλαχιστον πριν 6 χρονια που ειχα ρωτησει καθως η καστρολ αλλαζει συχνα σε θεματα οργανωσης ,και να ρωτησει που μπορει στην ελλαδα να βρει δικο τους λαδι,σε ποιον διανομεα,επισημο μεταπωλητη.μετα ειστε καλλυμενοι.το ξερουν και οι ιδιοι το προβλημα με τα μαιμου που ξεκινησε απο την εποχη που τα πηρε η bp και φτιαχνει λαδια σε διαφορα εργοστασια δικα της αλλα δινει και σε τοπικους ανεξαρτητους ,κυριως ανατολικης ευρωπης που γινετε η ζημια. στην ελλαδα κυκλοφορουν κυριως απο ιταλια.το γραφει στο κατω μερος του μπουκαλιου με ενα μεγαλο ΙΤ στην αρχη πριν το νουμερο κωδικο.αν και βλεπω καποια made in EU.αυτο εμενα δεν θα με καλυπτε.γιατι δεν λεει σε ποιο κρατος παραγεται συγκεκριμενα? τι φοβαται? παλια υπηρχε το καλο που παραγοταν στην γερμανια,τωρα νομιζω ειναι στο βελγιο.αν βρειτε στο εξωτερικο ,κυριως γερμανικα σαιτ ,ρωτηστε αν ειναι απο βελγιο και αγοραστε αφοβα. εγω παντως δεν θελω να μπαινω σαυτην την διαδικασια και ετσι στραφηκα σε αλλες μαρκες.οπως ειπα η καστρολ ετσι κιαλλιως δεν εχει κατι αξιολογο σε χαρακτηριστικα λαδι αυτην την στιγμη.το μονο καλο λαδι που παραγει ειναι το 0-30,0-40 που ειναι Α3/Β4 ομως που στην ευρωπη δυσκολο να βρεθει λογω οτι ολα τα αυτοκινητα πλεον διαθετουν gpf,dpf η' ειναι αμμεσου ψεκασμου και λογω ρυπων και περιβαντολογικης πολιτικης και κυριως λογω χαμηλων σουλφουρων στα καυσιμα πλεον δεν τα παραγουν και πολυ οι εταιρειες.στην ευρωπη,παραγουν λιγα στην γκαμα τους και κυριως 5-40. θα το βρειτε μονο στην αγγλια αλλα λογω κοστους μεταφορικων δεν γνωριζω αν αξιζει.στην αμερικη παντως σκιζει σε πωλησεις,ειναι απο τα καλυτερα λαδια. Επεξ/σία Τετάρτη στις 09:03 πμ από megapaixtaras 1
geopro Δημοσ. Τετάρτη στις 10:53 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:53 πμ 2 ώρες πριν, megapaixtaras είπε εδω λεει οτι εχει προβλημα μαζι μου ο geopro που εχουμε τις καλυτερες σχεσεις και σε αλλο φορουμ . O @megapaixtaras είναι μέλος αφοσιωμένο στην ενημέρωση και στο παρελθόν εχω ζητήσει τα φώτα του γνωρίζοντας ότι θα το "ξεσκονίσει" πρώτα. 3
papoys1 Δημοσ. Τετάρτη στις 12:57 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:57 μμ Ναι ρε παιδιά αφήστε τις κόντρες δεν νομίζω πως είναι κανεις που θέλει να δώσει λάθος πληροφορίες ή να πατρονάρει κάποιο προιόν γιατί δεν βγαίνει κάτι τέτοιο από τα λεγομενά σας. Μια εγωιστική κόντρα βλέπω εγώ και τίποτε άλλο και το βασικό από όλη την κουβέντα τόσο εδώ όσο και σε άλλα φόρουμ είναι ότι πρέπει να προσέχουμε όχι τι λάδι θα αγοράζουμε αλλά από που γιατί έχει γεμίσει η αγορά μαιμούδες. Από τη στιγμή που ξέρουμε τι ιξώδες θέλουμε βρίσκουμε μία σίγουρη πηγή (αν και στην Ελλάδα τίποτε δεν είναι σίγουρο) και αλλάζουμε τα λαδάκια μας , όπως και δεν ακούμε πλήρως τις συστάσεις της μαμα που λέει αλλαγή κάθε 20-25 και 30 χιλιάδες χιλιόμετρα. Εμένα λέει 25.000 χιλιόμετρα αλλά τα αλλάζω κάθε 6-7 χιλιάδες μαζί με φίλτρο έχω φτάσει 394.000 χιλιόμετρα και η μηχανούλα μου σκυλί χωρίς να καίει λάδι. Ακούστε και τον μεγαλύτερο λόγω πείρας στη ζωή.Κάπου μπορεί να κάνω και λάθη Ukforthemoment 😉 αλλά δικαιολογούνται λόγω ηλικίας.🤣 3
atheatos Δημοσ. χθες στις 02:19 πμ Δημοσ. χθες στις 02:19 πμ 15 ώρες πριν, geopro είπε O @megapaixtaras είναι μέλος αφοσιωμένο στην ενημέρωση και στο παρελθόν εχω ζητήσει τα φώτα του γνωρίζοντας ότι θα το "ξεσκονίσει" Και πρέπει να παρακαλάει τους mod για αυτό? Επειδή κάποιοι μαθαίνουμε από τα λάθη μας και προσπαθούμε να βοηθήσουμε άλλους να τα αποφύγουν, οπως στο παρόν θέμα, πρεπει να δεχόμαστε επίθεση, από αυτόν που τα ξεσκονίζει? Φτιαχτε ένα club με τίτλο το "αλάνθαστο λαδι " και πείτε τα εκεί χωρίς να κουράζεται του υπόλοιπους.
megapaixtaras Δημοσ. χθες στις 01:24 μμ Δημοσ. χθες στις 01:24 μμ (επεξεργασμένο) για το ποιος δεχεται επιθεσεις εχει γραφτει πιο πανω και υπαρχουν και αλλα.υπαρχουν ολα γραμμενα.το θεμα δεν εχει να κανει με τις αποψεις καποιου εδω μεσα αλλα τον τροπο που τις εκφραζει. τωρα μπορει ο ενας και σχετικος να ειναι καλυτερος και αλανθαστος απο την γνωμη πολλων(2-3) ασχετων ..θυμιζει μια υπογραφη,συ ειπας.. καθε αποψη πρεπει να μην ειναι αγενης και επιθετικη.και αλλα μελη στο τελος ,που μιλουσαμε για τα υβριδικα διαφωνησαν, αλλα ειχαμε μια πολιτισμενη ανταλλαγη γνωμων. υ.γ. ο μονος που αναφερει συνεχεια τους μοντ και τους επικαλειται ακομα και τωρα ,με διαφορες εκφρασεις εισαι ενας.εσυ. εγω απλα τους παρακαλεσα ιδιωτικα και οχι δημοσια οπως εσυ να προστατεψουν ενα χρησιμο τοπικ που βοηθαει,με τις αποψεις ολων, αλλα οχι των αγενων. Επεξ/σία πριν από 23 ώρες από megapaixtaras
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα