vps Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Έχω το παρακάτω πρόβλημα στην έξοδο ήχου από HDMI στην Nvidia Η μητρική είναι μια ROG MAXIMUS Z790 DARK HERO Από μια πρόχειρη ματιά στο internet πιθανόν να ευθύνεται της ASUS το ARMOURY CRATE Υπάρχει κάποια βοήθεια Πιθανόν το πρόβλημα ξεκίνησε μετά από 2η εγκατάσταση στους Nvidia Drivers ( αρχικά έπαιζαν όλα ) Δεν ενοχλεί γιατί από ήχο χρησιμοποιώ ηχεία με realtek Ευχαριστώ
skritikos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δοκίμασε με NVCleanstall να κάνεις πλήρη εγκατάσταση.
vps Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 5 ώρες πριν, skritikos είπε Δοκίμασε με NVCleanstall να κάνεις πλήρη εγκατάσταση. Ευχαριστώ για την βοήθεια θα δοκιμάσω κάποια στιγμή...
micos000 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Λοιπόν έχουμε και λέμε... Στις 5/1/2025 στις 11:28 ΜΜ, vps είπε Από μια πρόχειρη ματιά στο internet πιθανόν να ευθύνεται της ASUS το ARMOURY CRATE Το αφαίρεσες και το πρόβλημα συνεχίστηκε ή όχι; Μετά σου είπε ο skritikos... 10 ώρες πριν, skritikos είπε Δοκίμασε με NVCleanstall να κάνεις πλήρη εγκατάσταση. Και είπες ότι θα δοκιμάσεις κάποια στιγμή. Οπότε έχεις δύο πιθανές λύσεις αλλά δεν δοκιμάζεις καμία. Τι άλλο να πούμε; 1
vps Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 14 ώρες πριν, micos000 είπε Λοιπόν έχουμε και λέμε... Το αφαίρεσες και το πρόβλημα συνεχίστηκε ή όχι; Μετά σου είπε ο skritikos... Και είπες ότι θα δοκιμάσεις κάποια στιγμή. Οπότε έχεις δύο πιθανές λύσεις αλλά δεν δοκιμάζεις καμία. Τι άλλο να πούμε; Λίγο αυστηρό το ...ύφος ...Υπάρχει κάποιος λόγος ?? Τη γνώμη σας ζήτησα ...δεν υποχρέωσα σε κάποια άμεση λύση ή ακόμα και απάντηση μου Ευχαριστώ πάντως ...Βέβαια γράφεις χωρίς να εκφράζεις ο ίδιος κάποια άποψη ...
micos000 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Δημοσ. 8 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Σόρυ αν φάνηκα λίγο... αυστηρός. Δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου. Απλά, από την στιγμή που ζητάει κάποιος βοήθεια και γίνονται κάποιες προτάσεις θα πρέπει αυτός που ζητάει, τουλάχιστον να κάνει μια προσπάθεια με αυτά που του προτάθηκαν και να πει αν λύθηκε το πρόβλημα του για να συνεχίσουμε. Δεν υπάρχει νόημα να κάνουμε 10 προτάσεις όταν θα μπορούσε να λυθεί το πρόβλημα με την 1η ή την 2η. Και αυτό με το armoury crate της asus είναι γνωστό ότι κάποιες φορές δημιουργεί προβλήματα σε drivers συσκευών. Νομίζω είχε ξανανεφερθεί σε παλαιότερο νήμα αλλά δεν το βρίσκω αυτήν τη στιγμή. Οπότε καθαρίζεις πρώτα τους nvidia drivers και ξαναστήνεις από την αρχή. Μετά αφαιρείς το armoury crate και βλέπεις αν διορθώθηκε ή όχι. Αφού γίνουν αυτά βλέπουμε για άλλες λύσεις. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου από micos000
vps Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, micos000 είπε Σόρυ αν φάνηκα λίγο... αυστηρός. Δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου. Απλά, από την στιγμή που ζητάει κάποιος βοήθεια και γίνονται κάποιες προτάσεις θα πρέπει αυτός που ζητάει, τουλάχιστον να κάνει μια προσπάθεια με αυτά που του προτάθηκαν και να πει αν λύθηκε το πρόβλημα του για να συνεχίσουμε. Δεν υπάρχει νόημα να κάνουμε 10 προτάσεις όταν θα μπορούσε να λυθεί το πρόβλημα με την 1η ή την 2η. Και αυτό με το armoury crate της asus είναι γνωστό ότι κάποιες φορές δημιουργεί προβλήματα σε drivers συσκευών. Νομίζω είχε ξανανεφερθεί σε παλαιότερο νήμα αλλά δεν το βρίσκω αυτήν τη στιγμή. Οπότε καθαρίζεις πρώτα τους nvidia drivers και ξαναστήνεις από την αρχή. Μετά αφαιρείς το armoury crate και βλέπεις αν διορθώθηκε ή όχι. Αφού γίνουν αυτά βλέπουμε για άλλες λύσεις. Ευχαριστώ για την απάντηση ...πολλές φορές η έλλειψη χρόνου μας κάνει να καθυστερούμε σε άμεσες λύσεις και απαντήσεις . Και επειδή προς στιγμή δε με ¨καίει¨ χρησιμοποιώ ηχεία ...γι΄ αυτό και η όλη φάση.. Θα με ενδιέφερε πάντως να βρίσκαμε το θέμα με το armoury crate ...ευχαριστώ και πάλι
skritikos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, vps είπε Ευχαριστώ για την απάντηση ...πολλές φορές η έλλειψη χρόνου μας κάνει να καθυστερούμε σε άμεσες λύσεις και απαντήσεις . Και επειδή προς στιγμή δε με ¨καίει¨ χρησιμοποιώ ηχεία ...γι΄ αυτό και η όλη φάση.. Θα με ενδιέφερε πάντως να βρίσκαμε το θέμα με το armoury crate ...ευχαριστώ και πάλι Η δική μου λύση για το Armory Crate ήταν....ξήλωμα! Έτσι λύθηκαν διάφορα ανόητα θέματα σε 4 διαφορετικές Asus τα τελευταία 3 χρόνια. Κάνε uninstall, κάνε και ένα full nvidia cleanup και reinstall με το NVCleanstall και μάλλον θα είναι όλα ΟΚ. Και από εκεί και πέρα Nvidia upgrades μέσα από το NVCleanstall μόνο (προσωπικά με 'minimum' options μόνο, αλλά αυτό πάει κατά περίπτωση).
vps Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 23 ώρες πριν, skritikos είπε Η δική μου λύση για το Armory Crate ήταν....ξήλωμα! Έτσι λύθηκαν διάφορα ανόητα θέματα σε 4 διαφορετικές Asus τα τελευταία 3 χρόνια. Κάνε uninstall, κάνε και ένα full nvidia cleanup και reinstall με το NVCleanstall και μάλλον θα είναι όλα ΟΚ. Και από εκεί και πέρα Nvidia upgrades μέσα από το NVCleanstall μόνο (προσωπικά με 'minimum' options μόνο, αλλά αυτό πάει κατά περίπτωση). Το θέμα είναι ότι με το Armory Crate διαχειρίζομαι RGB fan spead κλπ ... Φωτισμός μητρικής και άλλα τσιρκουλε χαχαχα
Aris_ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου πάρε ανεξάρτητο rgb controller για τα άλλα η σεταρε από το bios και άστα σταθερά
skritikos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, vps είπε Το θέμα είναι ότι με το Armory Crate διαχειρίζομαι RGB fan spead κλπ ... Φωτισμός μητρικής και άλλα τσιρκουλε χαχαχα Το μοναδικό RGB που έχω στην ζωή μου είναι το B από το Black όμως! Δηλαδή κανέναν φωτισμό, λαμπάκια, πυγολαμπίδες! Ξήλωσε τα κι αυτά, τσάμπα ενέργεια καταναλώνουν!
vps Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 6 ώρες πριν, Aris_ είπε πάρε ανεξάρτητο rgb controller για τα άλλα η σεταρε από το bios και άστα σταθερά πάρε ανεξάρτητο rgb controller ???? Δηλαδή ... Μιλάς για άλλο πρόγραμμα που να υποστηρίζει το RGB της μητρικής ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα