Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους.με βάση τα χαρακτηριστικά της κάρτας χρειάζομαι έναν ανταπτορα dvi-d για να συνδεθεί με μια παλιά οθόνη η οποία έχει έξοδο μόνο vga.μπορει κάποιος να με βοηθήσει ποιον ακριβώς πρέπει να παραγγείλω;;dvi-d to vga χρειάζομαι λογικά.ή hdmi to vga?

Επεξ/σία από noobogadgetakias
Δημοσ.

Η VGA είναι αναλογική επικοινωνία ενώ οι κάρτες τα τελευταία χρόνια δίνουν μόνο ψηφιακές εξόδους. Οι αντάπτορες DVI to VGA λειτουργούν μόνο αν η έξοδος DVI είναι και αναλογική (DVI-I). Οι κάρτες όμως πλέον δίνουν μόνο ψηφιακή έξοδο (DVI-D). Η λύση που σου μένει είναι αντάπτορας HDMI to VGA.

Μια καλύτερη και ακριβότερη λύση είναι να αλλάξεις την οθόνη. Παλιά οθόνη και με μόνο VGA πιθανόν δεν έχει και πολύ καλή απεικόνιση (κρίμα η 4060).

• Like 1
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε Asus geforce gtx 1060
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η οθόνη θα αλλαχτεί και αυτή από Απρίλιο.απλα τώρα ήθελανα στήσω τον παλιό σταθερό υπολογιστή για την κόρη μου.διορθωσα και τον τίτλο.τραγικο λάθος.ειχα γράψει 4060 αντί για 1060.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα και παλι..επανερχομαι στο θεμα για αποριες που εχω...μπορει να με βοηθησει καποιος για τον σωστο driver της καρτας γραφικων?

https://www.asus.com/supportonly/gtx1060-6gd5/helpdesk_download/

ειναι αυτος?

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, noobogadgetakias είπε

καλησπερα και παλι..επαερχομαι στο θεμα για αποριες που εχω...μπορει να με βοηθησει καποιος για τον σωστο driver της καρτας γραφικων?

https://www.asus.com/supportonly/gtx1060-6gd5/helpdesk_download/

ειναι αυτος?

Στην σελίδα της nvidia μπαίνεις και βάζεις την σειρα 10 και την 1060 και κατεβάζεις τον τελευταίο που δίνει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...