Luffy96 Δημοσ. Δευτέρα στις 03:10 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:10 μμ 1-7 τα είδα πειρατικά 8-9 έχω τα βιβλία (οπότε δεν ασχολούμαι) 10 δε μπήκα καν στον κόπο να το ξεκινήσω Ωραίο το 2024 1
manolis940 Δημοσ. Δευτέρα στις 05:58 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 05:58 μμ Και από την παραπάνω λίστα φαίνεται ότι το μόνο project που άξιζε φέτος στο netflix ήταν το Arcane. Πιστεύω λοιπόν ότι ήταν μια καλή επιλογή να μας κόψει τις συνδρομές μέσω ταγίπ xD
-dL- Δημοσ. Δευτέρα στις 06:00 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:00 μμ (επεξεργασμένο) Ήταν 1998 όταν μέσα απο τον Pendium Slot1 υπολογιστή μου εγκατέστησα το Napster. Μετά Limewire... και μετά μtorrent. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, ο αέρας του πειρατικού στα μαλλιά, η αλμύρα στο στόμα, η αναγούλα στο στομάχι όταν μου κοβόταν το κατέβασμα στο 99%... ή μου κοβόταν η γραμμή επειδή ήθελε κάποιος να πάρει τηλέφωνο και σήκωνε το ακουστικό! Καμμένα cd και μετά DVD με ταινίες και σειρές φτιαγμένες με το xvid4psp και συγχρονισμός υπότιτλων με το subtitle workshop... 27 χρόνια μετά κοιτάζω πίσω και σαν να κατάλαβα.. αλλά δεν κατάλαβα.. πως ήπιε η ζωή το ποτήρι του χρόνου μονορούφι! Άιντε στα επόμενα!!! υγ. η φιγούρα του πειρατή μαρτυράει την ηλικία και δείχνει την νοσταλγία για μια άλλη εποχή που παλεύαμε με κύματα... Πάντως το καθήκον μου το έκανα, μεγάλωσα την επόμενη γενιά κουρσάρων με όλα τα εχέγγυα για ενα ελεύθερο μέλλον! Επεξ/σία Δευτέρα στις 06:03 μμ από -dL- 5 1 3
anax111 Δημοσ. Δευτέρα στις 06:34 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:34 μμ 16 λεπτά πριν, manolis940 είπε Και από την παραπάνω λίστα φαίνεται ότι το μόνο project που άξιζε φέτος στο netflix ήταν το Arcane. Πιστεύω λοιπόν ότι ήταν μια καλή επιλογή να μας κόψει τις συνδρομές μέσω ταγίπ xD Το Arcane μπήκε στην λίστα γιατί διεύρρευσαν κάποια επεισόδια 2 μήνες πριν την προβολή τους στο Netflix. Και φυσικά έγινε ο χαμός στα τορεντάδικα. Το Netflix δεν έχει ανάγκη κανέναν, ηγείται με διαφορά του χώρου στο νόμιμο live streming και κατάφερε να κερδίσει συνδρομητές αντί να χάσει με τον περιορισμό χρήσης των κωδικών. Άλλες υπηρεσίες που προσπάθησαν να κάνουν το ίδιο έχασαν συνδρομητές. Δυστυχώς όμως έχει ρίξει πολύ την ποιότητα στις παραγωγές του. Που είναι η εποχή που έβγαζε το Marco Polo και τις σειρές της Marvel; Αλήθεια υπάρχουν πουθενά νόμιμα αυτές οι σειρές πλέον; Σαν το Daredevil πραγματικά δεν έχω δει σειρά με τέτοια ποιότητα. Αλλά και οι υπόλοιπες ήταν όλες διαμαντάκια. Τώρα βγάζει μια στο τόσο μια καλή ταινία και καμιά καλή σειρά. Δυστυχώς η woke κουλτούρα έχει κάνει τεράστια και φοβάμαι μη αναστρέψιμη ζημιά στον χώρο του θεάματος. Από εκεί και πέρα όσον αφορά την Ελλάδα αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι η πρώτη σειρά στα κατεβάσματα υπότιτλων στα Ελληνικά sites είναι το Dune Prophecy και μάλιστα με διαφορά από τις υπόλοιπες που παίξαν ταυτόχρονα ή τους 3 τελευταίους μήνες. Δεν ήξερα ότι το Dune έχει τόσο κόσμο Ελλάδα. Θυμάμαι όταν είχε έρθει το πρώτο Dune στην Ελλάδα το 1984-85 στους κινηματογράφους ήταν τόσο εξωτικό για το ελληνικό κοινό που ο κόσμος έλεγε "Τι αμερικάνικες βλακείες είναι αυτές;" . Εγώ, έφηβος τότε, είχα πάθει την πλάκα μου στον κινηματογράφο από το Dune που για την εποχή του ήταν παρασάγγες μπροστά σε σκηνογραφία σκηνοθεσία και το θεωρώ ανώτερο από το τωρινό που πιστεύω πως δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί στο μέγιστο τις δυνατότητες που δίνουν τα σημερινά τεχνικά μέσα.
Lucifer Δημοσ. Δευτέρα στις 06:38 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:38 μμ 2 λεπτά πριν, anax111 είπε Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι είναι η woke κουλτούρα;
manolis940 Δημοσ. Δευτέρα στις 06:51 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:51 μμ 14 λεπτά πριν, anax111 είπε Το Arcane μπήκε στην λίστα γιατί διεύρρευσαν κάποια επεισόδια 2 μήνες πριν την προβολή τους στο Netflix. Και φυσικά έγινε ο χαμός στα τορεντάδικα. Το Netflix δεν έχει ανάγκη κανέναν, ηγείται με διαφορά του χώρου στο νόμιμο live streming και κατάφερε να κερδίσει συνδρομητές αντί να χάσει με τον περιορισμό χρήσης των κωδικών. Άλλες υπηρεσίες που προσπάθησαν να κάνουν το ίδιο έχασαν συνδρομητές. Δυστυχώς όμως έχει ρίξει πολύ την ποιότητα στις παραγωγές του. Που είναι η εποχή που έβγαζε το Marco Polo και τις σειρές της Marvel; Αλήθεια υπάρχουν πουθενά νόμιμα αυτές οι σειρές πλέον; Σαν το Daredevil πραγματικά δεν έχω δει σειρά με τέτοια ποιότητα. Αλλά και οι υπόλοιπες ήταν όλες διαμαντάκια. Τώρα βγάζει μια στο τόσο μια καλή ταινία και καμιά καλή σειρά. Δυστυχώς η woke κουλτούρα έχει κάνει τεράστια και φοβάμαι μη αναστρέψιμη ζημιά στον χώρο του θεάματος. Από εκεί και πέρα όσον αφορά την Ελλάδα αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι η πρώτη σειρά στα κατεβάσματα υπότιτλων στα Ελληνικά sites είναι το Dune Prophecy και μάλιστα με διαφορά από τις υπόλοιπες που παίξαν ταυτόχρονα ή τους 3 τελευταίους μήνες. Δεν ήξερα ότι το Dune έχει τόσο κόσμο Ελλάδα. Θυμάμαι όταν είχε έρθει το πρώτο Dune στην Ελλάδα το 1984-85 στους κινηματογράφους ήταν τόσο εξωτικό για το ελληνικό κοινό που ο κόσμος έλεγε "Τι αμερικάνικες βλακείες είναι αυτές;" . Εγώ, έφηβος τότε, είχα πάθει την πλάκα μου στον κινηματογράφο από το Dune που για την εποχή του ήταν παρασάγγες μπροστά σε σκηνογραφία σκηνοθεσία και το θεωρώ ανώτερο από το τωρινό που πιστεύω πως δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί στο μέγιστο τις δυνατότητες που δίνουν τα σημερινά τεχνικά μέσα. Να κατάφερε να μπει στην δεκάδα με δύο επεισόδια και αυτή την αύξηση να την προκάλεσαν οι χρήστες που αγοράζουν νόμιμα την συνδρομή τους; Δεν ξέρω. Ας το δούμε από μία άλλη οπτική. Τι καλό είχε φέτος σε σειρά το netflix που θα άξιζε να μπει σε αυτή την δεκάδα;
anax111 Δημοσ. Δευτέρα στις 07:01 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:01 μμ 4 λεπτά πριν, manolis940 είπε Να κατάφερε να μπει στην δεκάδα με δύο επεισόδια και αυτή την αύξηση να την προκάλεσαν οι χρήστες που αγοράζουν νόμιμα την συνδρομή τους; Δεν ξέρω. Ας το δούμε από μία άλλη οπτική. Τι καλό είχε φέτος σε σειρά το netflix που θα άξιζε να μπει σε αυτή την δεκάδα; Πολύ πρόχειρα το The Diplomat. Απίστευτη σειρά εξαιρετικής ποιότητας αλλά μόλις 6 επεισόδια ρε g@m0t0. Βγάζει ποιοτικές σειρές και τώρα το Netflix απλά καμία σχέση με παλαιότερα όπως π.χ. το αξεπέραστο αριστούργημα Altered Carbon. Και ναι, με μόλις δύο επεισόδια μπήκε στην λίστα γιατί έγινε της κακομοίρας στα τορεντάδικα και τα hosters sites αν το πήρες χαμπάρι όταν κυκλοφόρησαν. 24 λεπτά πριν, Lucifer είπε Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι είναι η woke κουλτούρα; Δες μια κορυφαία σειρά δράσης της δεκαετίας 2000 - 2010 και μετά δες μια από αυτές που πλασάρουν σήμερα σαν κορυφαίες. Θα καταλάβεις.
Lucifer Δημοσ. Δευτέρα στις 07:12 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:12 μμ 11 λεπτά πριν, anax111 είπε Δες μια κορυφαία σειρά δράσης της δεκαετίας 2000 - 2010 και μετά δες μια από αυτές που πλασάρουν σήμερα σαν κορυφαίες. Θα καταλάβεις. Κάποιος άλλος που ξέρει τι σημαίνει το ρήμα "εξηγώ" παρακαλώ
manolis940 Δημοσ. Δευτέρα στις 07:44 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:44 μμ 35 λεπτά πριν, anax111 είπε Πολύ πρόχειρα το The Diplomat. Απίστευτη σειρά εξαιρετικής ποιότητας αλλά μόλις 6 επεισόδια ρε g@m0t0. Βγάζει ποιοτικές σειρές και τώρα το Netflix απλά καμία σχέση με παλαιότερα όπως π.χ. το αξεπέραστο αριστούργημα Altered Carbon. Και ναι, με μόλις δύο επεισόδια μπήκε στην λίστα γιατί έγινε της κακομοίρας στα τορεντάδικα και τα hosters sites αν το πήρες χαμπάρι όταν κυκλοφόρησαν. Δες μια κορυφαία σειρά δράσης της δεκαετίας 2000 - 2010 και μετά δες μια από αυτές που πλασάρουν σήμερα σαν κορυφαίες. Θα καταλάβεις. Αν και το the diplomat δεν το έχω δει αν βάζεις δίπλα του το Altered Carbon .... Θα πω ένα μεγάλο όχι. Καλή είναι και εγώ είδα και τις 2 season (δεν ξέρω αν έχει βγάλει άλλη) αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί με το Silo πχ. που είναι και προς το τέλος της παραπάνω λίστας. Φυσικά υποκειμενικά είναι όλα αυτά αλλά ως μεγαλύτερη κοινή αποδοχή οι περισσότεροι δεν θα βάζανε το Altered Carbon δίπλα με το silo ή το Arcane ή το House of Dragon. 26 λεπτά πριν, Lucifer είπε Κάποιος άλλος που ξέρει τι σημαίνει το ρήμα "εξηγώ" παρακαλώ Εξαρτάται ποιος το αναφέρει. Κάθε φορά που το ακούς μπορεί να σημαίνει και κάτι άλλο. Ανάλογα το θαυμασμό ή το μίσος κάποιου σε μία (ευάλωτη) κοινωνική ομάδα. Αν και κωμικό κυρίως το παρακάτω κανάλι δίνει μία καλή επεξήγηση. 2
Zengar Zombolt Δημοσ. Τρίτη στις 12:11 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:11 πμ 9 ώρες πριν, cumulus είπε Κοίταξε όμως μην έρθει καμιά μέρα ο εργοδότης σου και σου κάνει αυτό το νεύμα. Ύστερα θα μπαίνεις εδώ και θα κλαίγεσαι αμα φτασουμε σε αυτο το σημειο βλεπουμε φιλαρακι. προς το παρον μαζεψε τα δικα σου δακρυα , χαιρετισματα στον δικο σου εργοδοτη και ΚΑΛΗ Χρονια ! 1
-dL- Δημοσ. Τρίτη στις 11:39 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:39 πμ (επεξεργασμένο) 18 hours ago, Lucifer said: Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι είναι η woke κουλτούρα; Η συγκεκριμένη κουλτούρα ονομάστηκε έτσι επειδή αναφέρεται στο γεγονός οτι μεγάλη μερίδα του κόσμου "κοιμάται" και πρέπει να κάνουμε οτι μπορούμε να "ξυπνήσει" (woke/awake). Αυτή η ιδέα υπάρχει απο το 1930 και αναφέρεται στα ίσα δικαιώματα των μειονοτήτων όσον αφορά το φύλο, την ηλικία, την καταγωγή και βέβαια την σεξουλική προτίμηση (αν και ξεκίνησε απο την μαύρη κοινότητα για τα δικαιώματα τους αλλά έγινε "hijack" ο όρος). Μετά το 2010 η βιομηχανία του θεάματος προσπάθησε να εισάγει αυτή την κουλτούρα ώς αντίβαρο στην υπόθεση Weinstein, που ξεκίνησε και το κίνημα metoo, προκαλώντας το αντίθετο αποτέλεσμα απο αυτό που τουλάχιστον έλεγε οτι ήθελε να αναστρέψει, την προκατάληψη. Με αυτό τον τρόπο λοιπόν εισήγαγε "ισότητα" στον χώρο της τέχνης όπου όλοι και όλα πρέπει να περιλαμβάνονται για να ικανοποιηθούν όλοι (ιστορικές φιγούρες απο μαύρους ηθοποιούς συνήθως, κάπου μέσα στο έργο υπάρχει παράλληλη ιστορία gay/lesbian/lgbtqia κλπ). Σαφώς κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει χωρίς να δημιουργηθεί μια σούπα τέχνης/πολιτικής ορθότητας, και έτσι φτάσαμε στα "μπερδεμένα" αποτελέσματα σε ταινίες και σειρές που δεν ... απολαμβάνουμε σήμερα. Γιατί? Επειδή ο τηλεθεατής θέλει να απολαύσει μια ιστορία, ειπωμένη όσο καλύτερα γίνεται για να ξεχαστεί αι να διασκεδάσει για μερικές ώρες αλλά αμέσως καταλαβαίνει οτι υπάρχει "υπόγειο" μύνημα woke μέσα σε αυτό που προσπαθεί να παρακολουθήσει με αποτέλεσμα να μην διασκεδάζει πλέον. Τα παραπάνω είναι μια προσπάθεια να εξηγήσω κάτι όπως θα έκανα στο παιδί μου, χωρίς εξυπνάδες κλπ, και περιλαμβάνουν προσωπική άποψη που δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί κάποιος για να υπάρχει. Επεξ/σία Τρίτη στις 12:52 μμ από -dL-
cumulus Δημοσ. Τρίτη στις 11:49 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:49 πμ 11 hours ago, Zengar Zombolt said: αμα φτασουμε σε αυτο το σημειο βλεπουμε φιλαρακι. προς το παρον μαζεψε τα δικα σου δακρυα , χαιρετισματα στον δικο σου εργοδοτη και ΚΑΛΗ Χρονια ! Ο εργοδοτης ειναι ο εαυτος μου,οποτε τα δακρυα κρατα τα για τον εαυτο σου. 1
Lucifer Δημοσ. Τρίτη στις 01:40 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:40 μμ (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, -dL- είπε Με αυτό τον τρόπο λοιπόν εισήγαγε "ισότητα" στον χώρο της τέχνης όπου όλοι και όλα πρέπει να περιλαμβάνονται για να ικανοποιηθούν όλοι (ιστορικές φιγούρες απο μαύρους ηθοποιούς συνήθως, κάπου μέσα στο έργο υπάρχει παράλληλη ιστορία gay/lesbian/lgbtqia κλπ). Σαφώς κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει χωρίς να δημιουργηθεί μια σούπα τέχνης/πολιτικής ορθότητας, και έτσι φτάσαμε στα "μπερδεμένα" αποτελέσματα σε ταινίες και σειρές που δεν ... απολαμβάνουμε σήμερα. Γιατί? Επειδή ο τηλεθεατής θέλει να απολαύσει μια ιστορία, ειπωμένη όσο καλύτερα γίνεται για να ξεχαστεί αι να διασκεδάσει για μερικές ώρες αλλά αμέσως καταλαβαίνει οτι υπάρχει "υπόγειο" μύνημα woke μέσα σε αυτό που προσπαθεί να παρακολουθήσει με αποτέλεσμα να μην διασκεδάζει πλέον. Τα παραπάνω είναι μια προσπάθεια να εξηγήσω κάτι όπως θα έκανα στο παιδί μου, χωρίς εξυπνάδες κλπ, και περιλαμβάνουν προσωπική άποψη που δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί κάποιος για να υπάρχει. Σε ευχαριστώ. Κι εγώ έχω σκεφτεί πως πολλές φορές μου γίνεται κλύσμα μια κατάσταση σε μια προσπάθεια να "κανονικοποιηθεί". Μετά βέβαια θυμάμαι πως αυτή είναι μια κανονική κατάσταση (υπάρχουν γκέοι, τρανς κτλ και στην πραγματική ζωή) οπότε το πρόβλημα δεν είναι η συμπερίληψη όλων των πτυχών της κοινωνίας, είναι ο λάθος τρόπος στην ενσωμάτωση στα πλαίσια της όποιας ταινίας/σειράς. Γιατί λοιπόν δε λέμε "η ταινία ήταν μαλακία" και λέμε "η ταινία ήταν woke"; Όπως επίσης, γιατί ποτέ κανένας δε γκρίνιαξε για το πόσο πολύ γ@μιάς ήταν ο Χιου Γκραντ, πόσο άντρας ο Κλιντ Ίστγουντ και πόσο misrepresented είναι ο μέσος άντρας στις τσόντες; Θέλω να πω, μήπως είναι κάτι άλλο που τσούζει όσους τους τσούζει; Επεξ/σία Τρίτη στις 01:40 μμ από Lucifer 1
-dL- Δημοσ. Τρίτη στις 03:51 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:51 μμ (επεξεργασμένο) 2 hours ago, Lucifer said: Σε ευχαριστώ. Κι εγώ έχω σκεφτεί πως πολλές φορές μου γίνεται κλύσμα μια κατάσταση σε μια προσπάθεια να "κανονικοποιηθεί". Μετά βέβαια θυμάμαι πως αυτή είναι μια κανονική κατάσταση (υπάρχουν γκέοι, τρανς κτλ και στην πραγματική ζωή) οπότε το πρόβλημα δεν είναι η συμπερίληψη όλων των πτυχών της κοινωνίας, είναι ο λάθος τρόπος στην ενσωμάτωση στα πλαίσια της όποιας ταινίας/σειράς. Γιατί λοιπόν δε λέμε "η ταινία ήταν μαλακία" και λέμε "η ταινία ήταν woke"; Όπως επίσης, γιατί ποτέ κανένας δε γκρίνιαξε για το πόσο πολύ γ@μιάς ήταν ο Χιου Γκραντ, πόσο άντρας ο Κλιντ Ίστγουντ και πόσο misrepresented είναι ο μέσος άντρας στις τσόντες; Θέλω να πω, μήπως είναι κάτι άλλο που τσούζει όσους τους τσούζει; Μπορεί να είναι και έτσι, να τσούζει κάποια μερίδα του κόσμου αλλά είμαι της γνώμης οτι απλά "χαλάνε" μια πετυχημένη συνταγή (που δεν είναι και απαραίτητα η σωστή) με την οποία έμαθες να περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου και να αποσπάσαι απο την καταραμένη καθημερινότητα σου που δεν βελτιώνεται με τίποτα. Με τον ίδιο τρόπο με χαλάνε μιούζικαλ απο εκεί που δεν το περιμένω, μηνύματα για τον θεό με το έτσι θέλω, γυναίκες που είναι πιο "μάτσο" και απο τον Κλίντ και πιό @αρχιδάτες απο τον Χιού... (ταινία/σειρά είπαμε οτι είναι αλλά αμα δεν γίνεται και πιστευτό τότε έληξε..). Για να μην αναφέρω οτι οι μελλοντικές γενιές "εκπαιδεύονται" (πολύ καλά πάει ήδη αυτό..) στο γεγονός οτι οι γυναίκες αντέχουν όσες σφαλιάρες και να φάνε και συνεχίζουν σαν να μην έγινε τίποτα! Η γενιά μου μεγάλωσε με την γνώση και αντίληψη οτι αυτό δεν είναι κάν επιλογή... (στην πλειοψηφία, υπάρχουν πολλοί σκατάνδρες..). υγ οι τσόντες ήταν και είναι η αναισθητοποίηση και διαστρέβλωση του έρωτα με σκοπό το κέρδος, όπου έχουν καταλάβει οτι οι άνδρες δεν μπορούν να αντισταθούν σε αυτό το περιεχόμενο όπως οι γυναίκες δεν μπορούν να αντισταθούν στα καλλυντικά, και χρησιμοποιούν την δύναμη που ασκούν στον ανδρικό πληθυσμό για να αποκτήσουν ότι θέλουν... €€€ Επεξ/σία Τρίτη στις 03:55 μμ από -dL- 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα