Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Geralt_Haute_Bellegarde είπε

Έτσι πάμε γερά πειρατικά! :mrgreen:

Ελληνικά δεν έχει όμως... πχ ελληνικές ταινίες και σειρές ... εκτός απο κάποιες με 3 πίξελ ανάλυση στο youtube.

Και ειναι αμαρτία ειδικά για τις παλιές θέλω να πω δεν ειναι ότι και αν θες να αγοράσεις πως τις βρίσκεις εύκολα...  (επίσης έγινε καμία προσπάθεια να γίνουν remaster 4K μόνο τον μπακαλόγατο και κανα 2 άλλες θυμάμαι που τις βάλανε χρώμα.. ) 

Πχ πως θα μπορούσε να είναι (ή απο επίσημο DVD θα το πήραν ή απο τίποτα αρχείο ερτ μέσω ertflix κτλ) 

και πως ειναι ολόκληρη η ταινία στο youtube 

Και IPTV λίγο που ψάχτηκα δεν έχει καμια λίστα της προκοπής τα μισά δεν δουλεύουν μαζί και μεγάλα ή η ανάλυση ειναι χάλια ή καθυστερούν να ανοίξουν ή πότε λειτουργούν πότε όχι κτλ... χάλι μαύρο. 

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
8 ώρες πριν, goapad είπε

αα ωραίες προτάσεις για σειρές για πείτε ποια αξίζει ?

Έχεις δει 

Mr in-between?

Από τις πιο καλές άγνωστες σειρές

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το prime ειναι σχεδον τσαμπε! δουλευει παντου. εχει χαλια UI βεβαια αλλα τι να κανεις.

επισης το HDR σε ταινιες-σειρες με ολεντ τηλεοραση μαμαει. 

Επεξ/σία από pcos
Δημοσ.
10 hours ago, goapad said:

Απο ολες αυτες, μακραν το Silo..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, goapad είπε

49 λεπτά πριν, oldnew είπε

Απο ολες αυτες, μακραν το Silo..

Το Silo γαμάει @oldnew όντως, περιμένω να ολοκληρωθεί η δεύτερη σεζόν για να την δω μονορούφι. Επίσης εξαιρετικά σε άλλο ύφος βεβαίως είναι το Slow horses, το Only murders in the building, Penguin, Shogun κτλ. Τώρα δεν ξέρω @goapad τι έχεις δει και σου αρέσει. Είναι πολλές. 

Επεξ/σία από vastegial_74
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, eko13 είπε

Θα συμφωνησω οτι η παρουσια σειρων του prime  ειναι εντυπωσιακη, δωστε κανα ευρω ρε τσιπηδες στο Καϊρο 🤣

Αν δεν έχεις apple tv η εφαρμογή του Prime είναι για πέταμα. Ακόμα και να είχα prime για το amazon, που ανά περιόδους έχω βάλει, πειρατικά θα το έβλεπα.

Επεξ/σία από Jts
Δημοσ.

Το shogun επίσης καλο ως ιστορία, και καλό γυρισμένο ίσως αλλα ειναι remake. Το original κατα τη γνώμη μου είναι αξεπέραστο.. Δείτε κατευθείαν το πρωτότυπο.. Δεν ξέρω αν μου φαίνεται τοσο καλο το παλαιο επειδή το είδα μικρός αλλά δεν νομίζω να είναι ιδέα μου. Οποίος δει το παλαιο θα με θυμηθεί. 

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, goapad είπε

Το silo αξίζει. 

Μικρή κοιλιά στην πρώτη σεζόν στο δεύτερο επεισόδιο αλλά το σώσαν αμέσως. 

Σεζόν 2 κυλάει καλά. Αρκετά μεγάλη διαφοροποίηση από το πρωτογενές υλίκο (βιβλία) 

• Like 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Ok-jeronimo441 είπε

Το silo αξίζει. 

Μικρή κοιλιά στην πρώτη σεζόν στο δεύτερο επεισόδιο αλλά το σώσαν αμέσως. 

Σεζόν 2 κυλάει καλά. Αρκετά μεγάλη διαφοροποίηση από το πρωτογενές υλίκο (βιβλία) 

Βλέπω τώρα τρέιλερ από Silo φαίνεται πολύ δυνατό!

Δημοσ.
15 hours ago, Zengar Zombolt said:

🏴‍☠️Indeed ! 🏴‍☠️
johnny depp film GIF

Κοίταξε όμως μην έρθει καμιά μέρα ο εργοδότης σου και σου κάνει αυτό το νεύμα. Ύστερα θα μπαίνεις εδώ και θα κλαίγεσαι 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...