Godfath3r Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Godfather ELPIZW na kaneis plaka etsi? Oxi, alla den einai to idio na vlepeis mia tainia pou "vasizetai" sta effect kai sthn mousikh (etsi nomizw) se screener ap'oti na thn vlepeis sto cinema!!
konnak Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Ξέρεις πόσες φορές έχω μετανιώσει που πήγα να δω στο σινεμά μια ταινία που αποδείχθηκε ότι βασιζόταν στα εφέ και τη μουσική;
KaizerSoze Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Godfath3r, apla rwtaw an EILIKRINA den xereis pws tin eidame prin vgei sinema
epote Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Όχι άλλο Jerry Bruckheimer .... amen to that my man!
^BOOMBOOM Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Εγω πήγα εν γνώση μου να δώ κλωτσοπατινάδα Jerry's style αλλα η ταινία απογοητεύει ΚΑΙ σε αυτό το θέμα. SPOILER μαλακία σπόιλερ αλλα λέμε τώρα, το "μάχημο" συνολάκι της Keira μου θύμισε απελπιστικά την ηρωίδα απο το κόμικ ΑΡΜΑΔΑ που είχε παλιά το 9 της ελευθεροτυπίας.
epote Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 ^BOOMBOOM, pragmatika:P etsi htan! mild spoiler h opoia keira being 45 kila eixe foveres ikanotites maxhs apenanti se antres 80 kilas, kai h panoplia ths prosefere foverh prostasia sto ano deksi tetartimorio ths aristerhs rogas ths
LL_NEO Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 το οποίο τεταρτιμόριο όντας επιμελως ακάλυπτο μου κέντρισε την προσοχή και δεν κατάφερα να δω τις επικές μάχες...
tsabukalis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 ΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑ!!!!! Mη το δείτε σας προειδοποιώ κρατήστε τα 7 ευρώπουλά σας
KaizerSoze Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Den tin vrika TOSO aparadekth gia DSL.Tin vrika TOSO aparadekth gia 7 eurw .Moy ekane poly entypwsi oi polly kakes ermhneies,den to perimena.A,kai oi asxetoi xaraktires(i Kira apo to pouthena xafnika kateythian face of the day.Kala,oi misoi ippotes htan apla gia na yparxoun)
hurin Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Όχι ρε παιδιά ! Και άλλες περιπέτειες βασίστηκαν στα εφέ και τις μάχες , αλλά δεν ήταν μπούρδες . Καμία εμβάθυνση στους χαρακτήρες , ασήμαντα ηθικά διλήματα , κενά στην ιστορία . Ή μήπως να μιλήσουμε και για τις μάχες ? Το χόλιγουντ πέθανε , ζήτω η Ασία !
mindtrapper Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Pantos to montaz itan xalia. Tha perimeno to dvd pou kai kala tha einai allios. Gia na doume. Tetoia patata pou itan tha bgei grigora se dvd...
random Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 χωρις να την εχω δει, απο αυτα που διάβασα εχει πολλες ομοιότητες με το βιβλίο "Η τελευταία λεγεώνα" - the last legion - tou V.Manfredi ισως ειναι κανονικό κλέψιμο, ή μια "συνέχεια" του βιβλίου χωρις τη συμμετοχη του συγγραφέα. βεβαια δεν λεει την ιδια ιστορία, ο πρωταγωνιστής του ενός ειναι απλη αναφορά στο άλλο, τα δυο κεντρα Ρωμη-Βρετανία ειναι εδώ, και η παρέα των 6-7 που τα βαζει με ολοκληρο στρατό, κλπ ειναι στην ιδια λογική. (για οποιον δεν εχει διαβασει το βιβλίο, σιγουρα δεν ειναι οτι καλυτερο στο ιστορικο μυθιστόρημα, αλλα αν το διαβασεις απλα σαν περιπέτεια περναει ευχαριστα. εγω βρηκα τελειως παραπλανητικό τον τιτλο και το οπισθοφυλλο/εισαγωγή και μου την έδωσε. Αν λεγόταν "Η συντροφιά του Σπαθιού" σε εναν αόριστο χρόνο τύπου Κόναν ο βάρβαρος, θα ηταν πιό τίμιο, αλλα δεν θα πούλαγε μάλλον)
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 moufa, moufa, moufa.Kai oxi tipota alla pethane kai o Filos mou me ton aeto, polu ton goustara itan popu cool.Anyways den itan i proti kaki tenia, anyways. 8) 8) 8) prosexe ligo ta spoiler an mporeis:)
xcupra Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Συγνωμη ρε παιδια,ουτε εμενα μου αρεσε πολυ, αλλα τι περιμενατε να δειτε? Προτιμω παντως που την ειδα στο cinema αν και ειχα την επιλογη να τη δω σε DVD. :wink:
theobabis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Κατι σαν αυτο μηπως? Παραγωγη του 81 παρακαλω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.