papresa Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Χρειάζομαι ίντερνετ για σπίτι για λίγους μήνες τον χρόνο, χωρίς τα διαστήματα να είναι συγκεκριμένα. Δεν θέλω σταθερό τηλέφωνο, υπάρχει εγκατάσταση για γραμμή (έχει παυθεί). Επίσης δεν θέλω πάγια - σταθερή χρέωση. Έχω ακούσει για router με sim. Ισχύει; Από ποιες εταιρείες προσφέρεται και τι προτείνετε;
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Vodafone giga wifi ,συμβόλαιο με μηδενικό πάγιο,20€ για 200gb για 30 μέρες. Αντίστοιχο έχει και η cosmote. Το ζήτημα ειναι να βρεις ποιο έχει καλό σήμα στην περιοχή σου.
kostasbm Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου χωρίς τα διαστήματα να είναι συγκεκριμένα ( το θεσ σαββατοκυριακα)........πάρε what's up εχει unlimited
Λύση papresa Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Μέλος Λύση Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, kostasbm είπε χωρίς τα διαστήματα να είναι συγκεκριμένα ( το θεσ σαββατοκυριακα)........πάρε what's up εχει unlimited Όχι υπάρχουν και διαστήματα μέσα στο έτος για μέρες, εβδομάδες, 1 μήνα, 3 μήνες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα