Kostas_Piraeus Δημοσ. Κυριακή στις 03:55 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:55 μμ Be Quiet Dark Base 701 multGigabyte B650 Aorus Elite AX V2 Wi-Fi Motherboard ATX με AMD AM5 Socket Ryzen 7 7800X3D Seasonic Focus Plus 850W Full Modular 80 Plus Gold Kingston KC3000 SSD 1TB M.2 NVMe PCI Express 4.0 Kingston KC3000 SSD 4.1TB M.2 NVMe PCI Express 4.0 G.Skill Trident Z5 Neo RGB 32GB DDR5 RAM με 2 Modules (2x16GB) και Ταχύτητα 6000 Sapphire Radeon RX 7900 XT 20GB GDDR6 Nitro+ Vapor-X Κάρτα Γραφικών windows 11 pro Καλησπερα σας. Ειχα ζητησει βοηθεια απο εδω για το build και τελικα το σύστημα μου έγινε 23/12. Το προβλημα μου ειναι οτι οποτε βρισκομαι σε browser (Chrome αλλα και firefox) υπαρχει που και που και για λιγα δευτερα παγωμα. Το ιδιο μπορει να μου κανει και οταν παιζω καποιο παιχνιδι. Απο ενημερωσεις και drivers μου λεει σε ολα οτι ειναι οι τελευταιοι. multip
LouCi4er Δημοσ. Κυριακή στις 09:49 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:49 μμ Αν η μητρικη σου δεν εχει το τελευταιο bios,κανε ενα update και δες αν λυθει το προβλημα. 1
Dark_Nightfall Δημοσ. Δευτέρα στις 11:29 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:29 μμ To F31 φοράει , βάλε το τελευταίο που είναι το F32g https://www.gigabyte.com/Motherboard/B650-AORUS-ELITE-AX-V2/support#support-dl-bios 1
Kostas_Piraeus Δημοσ. χθες στις 03:26 μμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 03:26 μμ Οντως. Τα αναβαθμισα και ολα δειχνουν ομαλα. Σας ευχαριστω παιδια. Τα προγραμματα τα χρειαζομαι ολα της Amd κτλπ ; RyzenMaster AMD_Chipset_Drivers AMD software Dragon Gigabyte control Center
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα