Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, malamask είπε

Τι να σου πω

Μισή ώρα πριν έκανα την παραγγελία (δεν πρόλαβα στο τσακ το 399) και πλήρωσα κανονικά με πιστωτική κάρτα και άτοκες δόσεις

Δεν επέλεξα τιμολόγιο και το πήρε τελικά. Όταν επέλεγα τιμολόγιο δεν προχωρούσε.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Predatorkill είπε

μολις τωρα παλι διαθεσιμο

Μπααα

Παιδιά αυτό γίνεται την τελευταίο μισή ώρα περίπου. Το βάζεις στο καλάθι και το δείχνει εξαντλημένο. Προφανώς είναι λάθος του συστήματος. Νομίζω πως καλό θα ήταν να μην προχωρήσει κάποιος και την πατήσει...

2 λεπτά πριν, giorgos2807 είπε

Δεν επέλεξα τιμολόγιο και το πήρε τελικά. Όταν επέλεγα τιμολόγιο δεν προχωρούσε.

Δεν μπορείς να πάρεις τιμολόγια για αποφορολόγηση γιατί θεωρείται desctop

Δημοσ.
11 minutes ago, malamask said:

Δεν μπορείς να πάρεις τιμολόγια για αποφορολόγηση γιατί θεωρείται desctop

Δεν έχει σημασία ρε παιδιά, το πληρώνεις κανονικά το ΦΠΑ σήμερα και τον Απρίλιο ουσιαστικά θα γίνει ο αντιλογισμός.

Στην τελική αξία αν το κρίνουμε, μιλάμε για φοβερές προσφορές και οι 3. 

• Like 1
Δημοσ.
4 minutes ago, polaki said:

Δεν έχει σημασία ρε παιδιά, το πληρώνεις κανονικά το ΦΠΑ σήμερα και τον Απρίλιο ουσιαστικά θα γίνει ο αντιλογισμός.

Στην τελική αξία αν το κρίνουμε, μιλάμε για φοβερές προσφορές και οι 3. 

Ναι απλά οι περισσότεροι δεν έχουν εταιρεία και νομίζουν ότι η αποφορολόγηση γίνεται μόνο άμεσα με το 39Α. Αλλά όλα αυτά τα προϊόντα ουσιαστικά χωρίς φόρο τα παίρνεις, απλά στη μία περίπτωση γίνεται άμεσα και στην άλλη 3 μήνες μετά. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω ποσο ανάγκη εχει καποιος να παρει ενα Mac Mini με 8 GB ram σήμερα αλλα οι τιμες του πλαισίου ειναι όσο θα έπρεπε να ειναι για ενα προϊόν που εχει ηδη αντικατασταθεί απο το Mac Mini M4 ωπου το base model εχει 16GB ram. 

Κατα την γνωμη μου όσοι αγορασαν mac mini m2 με 8 ή 16 GB Ram πριν βγει το M4 τα παντρεύτηκαν ή πρέπει να τα δώσουν φτηνά (αυτό κανει και το Πλαίσιο, δεν αξιζει να τα εχει στο στοκ του). 

Δεν θα αγοραζα Mac Mini M2 με 8GB RAΜ σημερα οσο και να εκανε. Εκτός αν το ηθελα για χόμπι. 

Ειμαι κάτοχος MBA M2 με 8GB και πολυ συχνά σκέφτομαι να το αλλαξω για κατι με 16GB αλλα έτσι οπως μας τα εκανε η Apple και εγω το παντρεύτηκα. 

Επίσης για όποιον ειναι το πρώτο του Mac, θα πρέπει να αγοράσει και magic keyboard με touch id και magic track pad για να εχει την εμπειρία που πρέπει. 

Επεξ/σία από dbrillis
  • Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι «καλή» προσφορά μόνο το βασικό στα 400 για όσους είναι σίγουροι ότι τα 8GB ram είναι αρκετά για τα task τους και δεν τους ενδιαφέρει το Apple intelligence. Πλέον όλα τα M4 Mac έρχονται με 16GB ram και το base M4 υστερεί λίγο μόνο σε gpu σε σύγκριση με το M2 Pro.

1 hour ago, giorgos2807 said:

Παράγγειλα το M2 Pro/16 GB/512GB στα 799€ και μετά είδα ότι έχει M4/16 GB/256GB στα 739€. Μήπως τελικά δεν άξιζε η προσφορά στα 799?

Σε καμία περίπτωση δεν αξίζει! Ξεστοκαρουν γιατί έρχεται απόθεμα M4 mini. Οπότε θα βρίσκουμε Μ4 από 680-740.

Επεξ/σία από VaggD
  • Like 5
Δημοσ.

Δεν ξέρω γιατί όλοι νομίζουν ότι είναι τρελή η προσφορά όταν το M4 Mac mini έχει 739€.

Σε όλα τα τεστ βγαίνει καλύτερος από τον M2 Pro Mac mini.

Κυκλοφορεί με 16 RAM και όσον αφορά τον σκληρό δίσκο:

1. Μπορείτε να συνδέσετε εξωτερικό SSD.
2. Θα κυκλοφορήσει σύντομα hub από Satechi όπως και από άλλες εταιρείες για σύνδεση M.2 NVMe.
3. Οι SSD στον M4 Mac mini δεν είναι κολλημένοι στη motherboard και βγαίνουν κανονικά οπότε υπάρχει περίπτωση κάποια εταιρεία να κυκλοφορήσει δίσκους που να λειτουργήσουν απευθείας.

• Like 6
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Axelq είπε

3. Οι SSD στον M4 Mac mini δεν είναι κολλημένοι στη motherboard και βγαίνουν κανονικά οπότε υπάρχει περίπτωση κάποια εταιρεία να κυκλοφορήσει δίσκους που να λειτουργήσουν απευθείας.

Δυστυχώς δε μπορώ να πάω σε mac λόγω workflow όπου δεν υποστηρίζεται ή ακόμα και αν κάποτε γινόταν θα μου έβγαινε η ψυχή, αλλά αυτό με τους SSD που λες ήταν από πάντα ή μόνο από M4 γενιά και μετά;

Επίσης, ας μη ξεχνάμε ότι το Μ4 είναι και αρκετά μικρότερο από όλα τα άλλα έπειτα από τόσες γενιές.

Δημοσ.
44 minutes ago, dbrillis said:

Δεν ξέρω ποσο ανάγκη εχει καποιος να παρει ενα Mac Mini με 8 GB ram σήμερα αλλα οι τιμες του πλαισίου ειναι όσο θα έπρεπε να ειναι για ενα προϊόν που εχει ηδη αντικατασταθεί απο το Mac Mini M4 ωπου το base model εχει 16GB ram. 

Κατα την γνωμη μου όσοι αγορασαν mac mini m2 με 8 ή 16 GB Ram πριν βγει το M4 τα παντρεύτηκαν ή πρέπει να τα δώσουν φτηνά (αυτό κανει και το Πλαίσιο, δεν αξιζει να τα εχει στο στοκ του). 

Δεν θα αγοραζα Mac Mini M2 με 8GB RAΜ σημερα οσο και να εκανε. Εκτός αν το ηθελα για χόμπι. 

Ειμαι κάτοχος MBA M2 με 8GB και πολυ συχνά σκέφτομαι να το αλλαξω για κατι με 16GB αλλα έτσι οπως μας τα εκανε η Apple και εγω το παντρεύτηκα. 

Επίσης για όποιον ειναι το πρώτο του Mac, θα πρέπει να αγοράσει και magic keyboard με touch id και magic track pad για να εχει την εμπειρία που πρέπει. 

Έτσι ακριβός, έχουν γεμίσει οι αγγελίες με base M2 Mac mini. 

• Like 2
Δημοσ.

νομίζω όποιος το πάρει θα ναι λάθος… το απλό m4 έχει 699 ευρώ από αμαζον. 
είναι πολύ ανώτερο από το m2 pro. Για μένα δε είναι προσφορά αλλά ξεστοκαρισμα ..

The M2 series of chips was launched merely two years ago, and it is good to see that the M4 chip is beating the mid-ranger in CPU and GPU results. In single-core performance, the M4 chip received 3,828 compared to the M2 Pros 2,701, which shows a massive difference in performance

• Like 2
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, dbrillis είπε

Μόνο το magic keyboard της Apple είναι συμβατό με τα Mac mini;

Δημοσ.
38 minutes ago, Axelq said:

Δεν ξέρω γιατί όλοι νομίζουν ότι είναι τρελή η προσφορά όταν το M4 Mac mini έχει 739€.

Σε όλα τα τεστ βγαίνει καλύτερος από τον M2 Pro Mac mini.

Κυκλοφορεί με 16 RAM και όσον αφορά τον σκληρό δίσκο:

1. Μπορείτε να συνδέσετε εξωτερικό SSD.
2. Θα κυκλοφορήσει σύντομα hub από Satechi όπως και από άλλες εταιρείες για σύνδεση M.2 NVMe.

Θα συμφωνήσω σε όλα μαζί με εξαίρεση το 3.

Το plug-and-play swap του SSD δεν είναι δυνατό, καθώς το module είναι κλειδωμένο μέσω λογισμικού. Για να παρακαμφθεί αυτό, απαιτείται η αφαίρεση του NAND flash. Ωστόσο, η διαδικασία είναι σίγουρα ευκολότερη όταν πρόκειται για αποσπώμενο module σε σύγκριση με ένα που είναι κολλημένο στη μητρική. Τουλάχιστον αυτή ειναι η κατάσταση μέχρι στιγμής. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...