Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Fan είπε

Για ποιον λόγο το θέλεις; Ιδιοκατοίκηση, εκμετάλλευση ή πώληση;

Εκμετάλλευση (μάλλον βραχυχρόνια μίσθωση, ώστε να μένω εκει όταν απισκεπτιμαι τους συγγενείς  καθώς μένω σε διαφορετική πόλη).

1 ώρα πριν, kage είπε

Θα περασει στα χερια σου ελευθερο βαρων δηλ.χωρις υποθηκες προσημειωσεις /κληρονομικα/προστιμα/κατασχεσεις τελη?υποθετικα πανω απο 1000ε/τ.μ.  ..δεν υπαρχει σωστη απαντηση για το κοστος..το σημειο αξιζει ενα ποσο πανω απο 100κ?τα μπετα/μελετη βαση γοκ 1985 ?...το υπογειο τι χρηση θα εχει?γκαραζ αποθηκη?κατοικια?τα 20τ.μ. διαφορας  στο υπογειο υπαρχουν αλλα ειναι αδηλωτα? Αν υποθεσουμε πως υπαρχουν τα χρηματα οποιος κ να το επιβλεψει καλο θα ηταν να μπουν απαραιτητες ρητρες..

€1000/τμ; Δηλαδή €120000 το πρόστιμο;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, angel_yoga είπε

Εκμετάλλευση (μάλλον βραχυχρόνια μίσθωση, ώστε να μένω εκει όταν απισκεπτιμαι τους συγγενείς  καθώς μένω σε διαφορετική πόλη).

Ποσα χιλιομετρα μακρια ειναι η πολη που μένεις ? Εκει που ειναι τα γαπιά , έχεις άλλο σπίτι να μείνεις ? η εργασία σου ειναι καθημερινη με φυσικη παρουσια? ή εργαζεσαι και remote ?

Δημοσ.
2 hours ago, xp-user said:

Αφου εισαι πολτικος μηχανικος μου λυνεις την απορια γιατι γκρεμισαν αυτες τις 2 μικρες πολυκατοικιες ; η μια στην Ανω Γλυφαδα και η αλλη στην Αργυρουπολη ηταν....20 χρονια τουλαχιστον τις θυμαμαι να ηταν στα μπετα

επειδή είμαι στη περιοχή, μήπως αναφέρεσαι σε οικοδομές που έχει πάρει η ten brinke ? Εκεί υπάρχει πολύ χρήμα και το κάνει, επίσης θέλει να βγάλει όσο το δυνατόν περίσσοτερα διαμερίσματα για να πουλήσει, δεν είναι το ίδιο με έναν απλό ιδιώτη που δε τον συμφέρει να γκρεμίσει τα μπετά..

Μιλάμε η εταιρεία αλωνίζει στα νότια προάστια και φυτρώνουν νέες πολυκατοικίες σε σημεία που ήταν δυόροφα το πολύ, έχει χαλάσει πολύ η κατάσταση, με βλέπω στη σύνταξη να φεύγω προς Μεσόγαια Κερατέα κλπ να ηρεμήσω

Δημοσ.
2 ώρες πριν, angel_yoga είπε

Τότε αξίζει να ασχοληθείς, εκτός και εάν είναι υπερβολικά χαμηλή η αξία για αγορά στην περιοχή, οπότε θα πρέπει να το ψάξεις για να αποφύγεις την ταλαιπωρία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 hours ago, xp-user said:

Οικοδομη που εχουν μεινει τα μπετα 20\30 χρονια εκτεθειμένα πιθανότατα η οικοδομη θελει κατεδαφιση και χτίσιμο απο την αρχη. 2 τετοια ακινητα στη περιοχη μου οταν πουληθηκαν τα κατεδαφισε ο νεος ιδιοκτητης και το ξεκινησε απο την αρχη . Μηχανικος δεν ειμαι ο μηχανικος σου θα στο πει σιγουρα τι ισχυει

Πύργος του Πειραιά likes this comment 

6 hours ago, xp-user said:

Επεξ/σία από CptBill
  • Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, angel_yoga είπε

Όσο για τα συνεργεία ο μπαμπάς μου είναι ηλεκτρολόγος σε σύνταξη πιστεύω μπορεί να βοηθήσει τόσο στην εγκατάσταση όσο και στην επίβλεψη. Πιστεύετε αρκεί ή καλυτερα εργολάβος

Ο μπαμπας σου πρεπει να απαντησει αυτη την ερωτηση. Πιστευει οτι μπορει να το κανει και θελει να το κανει ; Αν ναι, ισως ειναι καλη ιδεα. Μην τον βαλεις με το ζορι ομως αν δεν το πιστευει. 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Silenzio είπε

επειδή είμαι στη περιοχή, μήπως αναφέρεσαι σε οικοδομές που έχει πάρει η ten brinke ? Εκεί υπάρχει πολύ χρήμα και το κάνει, επίσης θέλει να βγάλει όσο το δυνατόν περίσσοτερα διαμερίσματα για να πουλήσει, δεν είναι το ίδιο με έναν απλό ιδιώτη που δε τον συμφέρει να γκρεμίσει τα μπετά..

Μιλάμε η εταιρεία αλωνίζει στα νότια προάστια και φυτρώνουν νέες πολυκατοικίες σε σημεία που ήταν δυόροφα το πολύ, έχει χαλάσει πολύ η κατάσταση, με βλέπω στη σύνταξη να φεύγω προς Μεσόγαια Κερατέα κλπ να ηρεμήσω

Οχι αυτο που λεω εγω εγινε χρονια πριν ερθει η Ten Brinke στη περιοχη

Δημοσ.
14 ώρες πριν, vagos789 είπε

Ο μπαμπας σου πρεπει να απαντησει αυτη την ερωτηση. Πιστευει οτι μπορει να το κανει και θελει να το κανει ; Αν ναι, ισως ειναι καλη ιδεα. Μην τον βαλεις με το ζορι ομως αν δεν το πιστευει. 

Χμμ μάλλον δύσκολο τοτε. Ειναι λίγο αργοί σε τέτοια θέματα οι γονεις μου. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...