dtk-386 Δημοσ. Κυριακή στις 05:35 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:35 μμ 4 λεπτά πριν, tollisth είπε Να σου πω ότι δεν περίμενα να ακούσω και για το turbo ότι θα ζοριστεί Για κατανάλωση δεν εχω ιδέα ότι ακούω και διαβάζω δεν ζορίζεται ....το 1.2 έχει ροπή 11,7 νομίζω και το 1.0Τ έχει 17,2 κιλά. Είναι τεράστια η διαφορά ειδικά σε προσπεράσεις και στην πόλη.
tollisth Δημοσ. Κυριακή στις 05:40 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 05:40 μμ 2 λεπτά πριν, dtk-386 είπε δεν ζορίζεται ....το 1.2 έχει ροπή 11,7 νομίζω και το 1.0Τ έχει 17,2 κιλά. Είναι τεράστια η διαφορά ειδικά σε προσπεράσεις και στην πόλη. Αυτό δεν έγραψε ο φίλος ποιο πάνω λέγοντας ότι υπάρχουν στιγμές που κλείνει το ερκοντίσιον? Η κατάλαβα κατι λάθος
Xristaras12 Δημοσ. Κυριακή στις 06:06 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:06 μμ 20 λεπτά πριν, tollisth είπε Αυτό δεν έγραψε ο φίλος ποιο πάνω λέγοντας ότι υπάρχουν στιγμές που κλείνει το ερκοντίσιον? Η κατάλαβα κατι λάθος όταν θες να περάσεις γρήγορα, ναι. Δεν λέμε να του δώσεις μια και να φύγει. Δεν θα το κάνει ουτε το 1000αρι ουτε το 1200. το τουρμπάκι δεν ειναι πανάκεια άλλωστε σε αυτά τα μικρά κυβικά. Χρειάζεται 2-3 δευτερόλεπτα να σπουλάρει στο νορμαλ πρόγραμμα. Στις στροφές της Επιδαύρου πχ στον γυρισμό απο πόρο με 3 άτομα και 2 μεγάλες βαλίτσες ήταν στιγμές πραγματικά ήμουν πάντα με πάνω απο 2500χιλ στροφές για να κρατάω ξύπνιο το τούρμπο να έχει γκάζι το αμάξι, και δε μιλάμε να μπαίνεις με 80 πχ, μιλάμε για νορμαλ τυπικές ταχύτητες. γνώμη μου, ζήτα το για ενα test drive πρώτα αν δεν το έχεις κάνει ήδη. 1 2
Neptu Δημοσ. Κυριακή στις 06:30 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:30 μμ 39 λεπτά πριν, tollisth είπε Για κατανάλωση δεν εχω ιδέα ότι ακούω και διαβάζω Με την κατανάλωση δε θα βγάλεις άκρη. Όπως δεν έχω βγάλει κι εγώ όσες φορές έχω ακούσει τι λένε οι άλλοι. Άσε που οι περισσότεροι είναι γτπκ. Ρωτάς τον άλλον για κατανάλωση και οι 9/10 σου δίνουν απαντήσεις του στυλ.. με 10€ βγάζω 3 μέρες. Ο λόγος είναι ότι ο τρόπος οδήγησης επηρεάζει πολύ την κατανάλωση. Εκτος βέβαια και από το που κινείται ο καθένας. Αν εσύ κινείσαι μόνο επαρχία δε μπορείς να λάβεις υπόψην αυτά που λέει κάποιος που κινείται 80-90% μέσα σε πόλη. Εγώ με ένα τυπικο 1200 turbo έχω πετύχει καταναλώσεις στον ίδιο δρόμο πάντα, από 4,5λίτρα μέχρι 10 λίτρα. Τη μια φορά πήγαινα με 90 και την άλλη κοντά στην τελική. Ένα μεγάλο ποσοστό δε ξέρει να οδηγεί. Βλέπουν φανάρι κόκκινο μπροστά και επιταχύνουν για να αναγκαστούν να το κοκκαλώσουν λίγα μέτρα πιο κάτω. Αυτές οι βλακείες ανεβάζουν την κατανάλωση. Επίσης κάτι άλλο. Λες ότι κυρίως θα οδηγάς μέσα σε πόλη και σου λέμε και τι μπορεί να αντιμετωπίσεις έξω.. Ε πόσες φορές θα είσαι φορτωμένος με 4 άτομα και αποσκευές στο φουλ για να το κάνουμε τόσο θέμα; Κάτι τέτοια λέγαν και σε εμένα όταν ήθελα να πάρω αυτοκίνητο πόλης ότι δε θα έχω χώρους και τα λοιπά, να πάρω μεγαλύτερο... ε και σε 10 χρόνια 1-2 φορές μετρημένες ήταν που ζορίστηκα λόγω έλλειψης χώρων, αλλά τα κατάφερα. Γνώμη μου, νοίκιασε ένα παρόμοιο για ένα σκ και πήγαινε μια εκδρομή να δεις πως πάει. 1
tollisth Δημοσ. Κυριακή στις 06:56 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 06:56 μμ 10 λεπτά πριν, Neptu είπε Επίσης κάτι άλλο. Λες ότι κυρίως θα οδηγάς μέσα σε πόλη και σου λέμε και τι μπορεί να αντιμετωπίσεις έξω.. Ε πόσες φορές θα είσαι φορτωμένος με 4 άτομα και αποσκευές στο φουλ για να το κάνουμε τόσο θέμα; Κάτι τέτοια λέγαν και σε εμένα όταν ήθελα να πάρω αυτοκίνητο πόλης ότι δε θα έχω χώρους και τα λοιπά, να πάρω μεγαλύτερο... ε και σε 10 χρόνια 1-2 φορές μετρημένες ήταν που ζορίστηκα λόγω έλλειψης χώρων, αλλά τα κατάφερα. Έτσι όπως τα λες είναι,για αυτό και καταλήγω στο i20 σαν ενα οικογενειακό για μέσα στην πολη,ενα 70-80% θα είναι εντός σίγουρα Από την άλλη έστω και αυτές οι αναφορές με προβληματίζουν για αυτό και οι ανησυχίες
sailor7733 Δημοσ. Κυριακή στις 07:39 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:39 μμ Καλησπέρα και από μένα! Έχω το i20 το 2020 1.200cc 84hp Κάθε μέρα κάνω περιστερι Μαλακάσα 76 χλμ πήγαινε έλα με 90 χλμ σταθερά κατανάλωση έχω 5.7λιτρα! Έχω 89.000χλμ απροβληματιστα... Με 2 άτομα επιταχύνει νορμάλ Με 3 άτομα συν τίγκα το πορτμπαγκάζ σε ανηφόρες για προσπέραση πάει σιγά σιγά αλλά πας... Δεν έχει το γκάζι που πατάς και έφυγες... Είναι αξιοπρεπέστατο όμως σε όλα Όπως παίζει και το πόδι του καθενός ποσό βαρύ είναι τι αλλαγές κάνει.... Αυτά... Όλα αυτά που λεω 1
kotsonatos04 Δημοσ. Κυριακή στις 09:43 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:43 μμ 13 ώρες πριν, tollisth είπε Διαβάζοντας κάποιες κριτικές και βλέποντας κάποια reviews για την συγκεκριμένη έκδοση από το 2015 και μετά,οι περισσότεροι αναφέρουν τον συγκεκριμένο κινητήρα οριακό για εθνική ( προσπεράσεις) και ανηφόρες (να ανέβεις κάπου ψηλά) και ένα παραπάνω όταν είναι φορτωμένο Ισχύουν αυτά? Πλέον, μεγαλύτερο ρόλο παιζει το "γρανάζωμα" παρά ο κινητήρας αυτός καθ' εαυτός. Σου μιλάω εγώ που έχω το ταπεινό dacia sandero (2021-) 1000 cc ατμόσφαιρα με τα 65 άλογα. Έχουμε ταξιδέψει 5 άτομα και γεμάτο πορτ μπαγκάζ σε ατοκινητόδρομο, βιαζόμουν αρκετά λόγω απρόσμενου γεγονότος και μια χαρά κράταγε τα 140 στην Ιόνια όπου ήταν ίσωμα και γενικά επειδή κάνω αρκετά χιλιόμετρα ανά 2 μήνες μια χαρά πάνε 2-4 άτομα και ταχύτητες 120 χλμ/ώρα με cruise control. Σε ορεινούς δρόμους, που κινούμαι σίγουρα 4 φορές το έτος, δεν έχω κανένα πρόβλημα, πέραν του ότι μερικές φορές θα έχω 2α μέσα αντι για 3η που θα είχες με ένα αμάξι με μεγαλύτερο κινητήρα. Όταν το πήρα δεν είχα πολλέ ςεπιλογές, δεν είχα αμάξι, το παλιό ήταν προβληματικό και ζορισμένος οικονομμικά. Να δώσω τόσα για ένα μεταχειρισμένο; Ποτέ, οπότε αρκέστηκα σε λιγότερα κυβικά και πίστεψέ με, κάνω την δουλειά μου. Άλλωστε δεν είμαι άνθρωπος που αρέσεκετε να κινείται γρήγορα. Το μεγάλο μου πρόβλημα είναι οι ανηφόρες των αυτοκινητορόμων φυσικά που δεν κρατάει αξιοπρεπή ταχύτητα με τίποτα, οπότε ζορίζω την 4η και κινούμαι με 90 χλμ/ώρα (3800 στροφές). ναι εκεί θα έχεις θέμα, πχ Μαρτίνο ή πριν το Μενίδι όπως πάς στην Ιόνια με προορισμό τα Γιάννενα. Εσύ, με λίγο πιο ισχυρό κινητήρα, δεν θα είσαι καλύτερα;
AntonisKo Δημοσ. Κυριακή στις 10:40 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:40 μμ Κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και πάρε το turbo και μας ευχαριστείς μετά 🙂. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα