ababapanos Δημοσ. Σάββατο στις 10:14 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:14 μμ καλησπέρα. το PC που παίζω τώρα ειναι το εξεις: CPU : Intel Core i5 11400 @ 2.60GHz - Rocket Lake 14nm Technology RAM: 16,0GB Dual-Channel DDR4 @ 1596MHz (16-18-18-38) Motherboard : ASRock B560 Pro4 VGA: NVIDIA GeForce RTX 3080 νομιζα πως θα ημουν οκ , αλλα το παιχνιδι μου κανει πολλα disconect και λαγκαρει σε φασεις με πολλες εκρυξεις εφε- και πολλα μομπακια στην οθονη Τι αναβαθμιση προτεινετε να κανω? Αξιζει βασικα να παω σε αναβαθμιση στο συγκεκριμενο η να φτιαξω νεο συστημα απο την αρχη?
nickol-us Δημοσ. Σάββατο στις 10:39 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:39 μμ 22 λεπτά πριν, ababapanos είπε Τι αναβαθμιση προτεινετε να κανω? Αξιζει βασικα να παω σε αναβαθμιση στο συγκεκριμενο η να φτιαξω νεο συστημα απο την αρχη? Θα σου έλεγα να ψαχτείς με optimization στα settings και να μην ασχοληθείς με κάτι άλλο. Το παιχνίδι φαίνεται προβληματικό, παρόμοια θέματα είχε και ο @tsofras με πολύ δυνατότερο και σύγχρονο hardware από το δικό σου... 1
tsofras Δημοσ. Σάββατο στις 10:50 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:50 μμ (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, ababapanos είπε καλησπέρα. το PC που παίζω τώρα ειναι το εξεις: CPU : Intel Core i5 11400 @ 2.60GHz - Rocket Lake 14nm Technology RAM: 16,0GB Dual-Channel DDR4 @ 1596MHz (16-18-18-38) Motherboard : ASRock B560 Pro4 VGA: NVIDIA GeForce RTX 3080 νομιζα πως θα ημουν οκ , αλλα το παιχνιδι μου κανει πολλα disconect και λαγκαρει σε φασεις με πολλες εκρυξεις εφε- και πολλα μομπακια στην οθονη Τι αναβαθμιση προτεινετε να κανω? Αξιζει βασικα να παω σε αναβαθμιση στο συγκεκριμενο η να φτιαξω νεο συστημα απο την αρχη? Ότι είπε και ο Νικόλας επάνω φίλε Και εγώ πούλησα το PC με Ryzen 7700 + 6650XT για να φτιάξω καλύτερο Αγόρασα συνδρομή στο geforce now και έπαιξα εχθές με 3060 και σήμερα με 2080 Άνοιξα post στο official forum και υπάρχει κόσμος μέχρι και με 4090 με προβλήματα Ήμουν έτοιμος να φτιάξω pc και τελικά το παράτησα Το δικό σου είναι σχετικά τούμπανο , δεν είναι λογικό να θες αναβάθμιση απλά για να παίξεις POE2 Οπότε κάνε υπομονή μέχρι να αποφασίσουν να το κάνουν optimize , κόσμος που έπαιζε POE1 αναφέρει ότι γενικά είναι πολύ CPU heavy το game με όλα τα εφέ και ότι δεν κατάφεραν να το κάνουν optimize μετά απο τόσα χρόνια Πιστεύω τώρα που το έχουν φέρει και σε κονσόλες ότι σε κάποια φάση θα ασχοληθούν πιο σοβαρά Εν κατακλείδι , περίμενε να τελειώσει το early access και μετά βλέπεις Τα official system requirements είναι αστεία , αν καταφέρουν να τα πιάσουν τότε θα είσαι μία χαρά Αν τώρα θες να τα σκάσεις με το ζόρι , επειδή το ψάχνω καμία 15αρια μέρες , το παιχνίδι δείχνει να αγαπά intel και nvidia Αν θες να παίξεις σε 2Κ τότε με 14600Κ + 4070 Ti Super θεωρητικά θα είσαι εντάξει Για 4Κ θες 4090 Αξίζει ? Εσύ ξέρεις Εγώ αποφάσισα τελικά σήμερα να το παρατήσω , οκ έπαιξα 200 ώρες το έκανα απόσβεση . Έτσι και αλλιώς απο souls like , diablo 4 γίνεται και αυτό στο early game Επεξ/σία Σάββατο στις 10:52 μμ από tsofras 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα