SPYROS1951 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Καλησπέρα στην ομαδάρα μας Τη βοήθειά σας παρακαλώ στο εξής πρόβλημα. Πριν από 4 μέρες και οι πέντε FOSCAM IP κάμερες που τις έχω πάνω από 10 χρόνια και λειτουργούσαν άψογα, έπαψαν να στέλνουν email. Άρχισα τους ελέγχους και προσπάθησα να στείλω ένα test email μέσα από το μενού της κάθε κάμερας και όλες μου δίνουν το μήνυμα: "TLS certificate verification failed: unable to get local issuer certificate". Οι SMTP ρυθμίσεις δεν πειράχτηκαν ούτε κάτι άλλο που να το γνωρίζω. Για sender χρησιμοποιώ τον Yahoo μου account. Αν κάποιος το έχει αντιμετωπίσει και μπορεί να με βοηθήσει θα του είμαι υπόχρεος... Ευχαριστώ πολύ
poulinos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 11 hours ago, SPYROS1951 said: Καλησπέρα στην ομαδάρα μας Τη βοήθειά σας παρακαλώ στο εξής πρόβλημα. Πριν από 4 μέρες και οι πέντε FOSCAM IP κάμερες που τις έχω πάνω από 10 χρόνια και λειτουργούσαν άψογα, έπαψαν να στέλνουν email. Άρχισα τους ελέγχους και προσπάθησα να στείλω ένα test email μέσα από το μενού της κάθε κάμερας και όλες μου δίνουν το μήνυμα: "TLS certificate verification failed: unable to get local issuer certificate". Οι SMTP ρυθμίσεις δεν πειράχτηκαν ούτε κάτι άλλο που να το γνωρίζω. Για sender χρησιμοποιώ τον Yahoo μου account. Αν κάποιος το έχει αντιμετωπίσει και μπορεί να με βοηθήσει θα του είμαι υπόχρεος... Ευχαριστώ πολύ δοκιμασε με smtp τον smtp του παροχου σου
hawkpilot Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Ίσως έχει λήξει το πιστοποιητικό της κάμερας. Ψάξε για firmware upgrade ή κάποιον πάροχο που δεν κάνει έλεγχο ασφαλείας. 2
poulinos Δημοσ. Κυριακή στις 07:43 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:43 μμ 10 hours ago, hawkpilot said: Ίσως έχει λήξει το πιστοποιητικό της κάμερας. Ψάξε για firmware upgrade ή κάποιον πάροχο που δεν κάνει έλεγχο ασφαλείας. ειδικα τα firmware updates ειναι πολυ βασικα οχι μονο για πιστοποιητικα αλλα και αντιμετωπιση διαφορων bug.και οταν μιλαμε για καμερες κτλ ειναι λιγο must. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα