Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους λήγει το συμβόλαιο voda του πατέρα μου(υπάρχει πλέον πολυ μικρό πέναλντι) και θα πάμε στην προσφορά frog με 144 τον χρόνο.....απ' το κατάστημα μας είπαν ότι φορητότητα γίνεται μόνο από καρτοκινητο σε άλλες εταιρίες οπότε το κάνουμε f2g και μετά frog 144....πείτε μου λίγο για την διαδικασία φορητότητα σε frog με την προσφορά από το κατάστημα Θεσσαλονίκης μου είπαν θα υπάρχει η προσφορά έως της 13 του μήνα....πόσες μέρες διαρκεί η φορητότητα από nova karta σε frog

Δημοσ.
14 ώρες πριν, e1995kati είπε

Καλησπέρα σε όλους λήγει το συμβόλαιο voda του πατέρα μου(υπάρχει πλέον πολυ μικρό πέναλντι) και θα πάμε στην προσφορά frog με 144 τον χρόνο.....απ' το κατάστημα μας είπαν ότι φορητότητα γίνεται μόνο από καρτοκινητο σε άλλες εταιρίες οπότε το κάνουμε f2g και μετά frog 144....πείτε μου λίγο για την διαδικασία φορητότητα σε frog με την προσφορά από το κατάστημα Θεσσαλονίκης μου είπαν θα υπάρχει η προσφορά έως της 13 του μήνα....πόσες μέρες διαρκεί η φορητότητα από nova karta σε frog

Είναι από φορητότητα γενικά ή νεα αριθμοδοτηση. Οπότε πάτε στο κατάστημα κανονικά.

Δημοσ.

Θα πας δυο φορές στο καταστημα

την μια θα σου κάνουν αίτημα φορητότητας από το f2go σε frog και μετά μόλις ολοκληρωθεί θα ξαναπάς να σου περάσουν το πρόγραμμα που θες 

Δημοσ.

Πόσες μέρες θέλει να ολοκληρωθεί το αίτημα από f2g σε frog αύριο μετατρεπομε σε f2g θα προλαβω έως τις 13 που είναι η προσφορα

Θέλω αυτό με τα 144 ευρω

Δημοσ.
20 ώρες πριν, e1995kati είπε

Πόσες μέρες θέλει να ολοκληρωθεί το αίτημα από f2g σε frog αύριο μετατρεπομε σε f2g θα προλαβω έως τις 13 που είναι η προσφορα

Θέλω αυτό με τα 144 ευρω

Λογικά θα προλάβεις ….

Δημοσ.

Θα προλάβεις ούτε μια εργάσιμη δεν κάνει 

εγώ έκανα φορητότητα το Σάββατο και σήμερα λόγω αργίας ολοκληρώθηκε η φορητότητα 

Δημοσ.

Ξέρει κανείς αφού γίνει η διαδικασία από frog app θα αρχίσουν τα τηλέφωνα από cosmote και νόβα? 

Σε ποιο στάδιο αναγράφει για αμεση ενεργοποίηση sim? Δηλαδή η φορητότητα από καρτοκινητο σε κάρτοκινητο γίνεται ποιο γρήγορα απ' ότι πχ συμβόλαιο voda σε κάρτοκινητο άλλης εταιρείας?

Έχω δημιουργήσει ένα cosmote id με τον αριθμό κινητού που θέλω να μεταφερθεί αν κάποιος έχει screenshot απ' την διαδικασία θα με βοηθούσε πολύ ευχάριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...