ak156 Δημοσ. Σάββατο στις 01:12 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:12 μμ (επεξεργασμένο) Δωρεάν Apple TV σήμερα και αύριο (χωρίς καμιά διαδικασία ή δέσμευση) Εντάξει δεν είναι καμιά φοβερή προσφορά μεγάλης διάρκειας, όμως δεν έχει και καμιά προυπόθεση/δέσμευση !! - Χρησιμοποιεις το apple id που έχεις ή δημιουργείς άμεσα και δωρεάν ένα (μόνο με το email σου) - Παίζει σε Smart TV, tablet, PC/laptop, Android TV box κλπ https://link.apple.com https://www.apple.com/apple-tv-app/ Επεξ/σία Σάββατο στις 02:19 μμ από ak156 3
andreas1gr Δημοσ. Σάββατο στις 01:27 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:27 μμ 13 λεπτά πριν, ak156 είπε Δωρεάν Apple TV σήμερα και αύριο (χωρίς καμιά διαδικασία ή δέσμευση) Εντάξει δεν είναι καμιά φοβερή προσφορά μεγάλης διάρκειας, όμως δεν έχει και καμιά προυπόθεση/δέσμευση !! - Χρησιμοποιεις το apple id που έχεις ή δημιουργείς άμεσα και δωρεάν ένα (μόνο με το email σου) - Παίζει σε Smart TV, tablet, PC/laptop, Android TV box κλπ https://link.apple.com https://www.apple.com/apple-tv-app/ Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Αλλά από όλες τις άλλες παρόμοιες πλατφόρμες, παίζει να είναι η συγκεκριμένη η χειρότερη με μεγάλη διαφορά... 4 1
ak156 Δημοσ. Σάββατο στις 01:35 μμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 01:35 μμ (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Αλλά από όλες τις άλλες παρόμοιες πλατφόρμες, παίζει να είναι η συγκεκριμένη η χειρότερη με μεγάλη διαφορά... Δεν διαφωνώ σε αυτό. Όμως το "χρήμα πολλοί εμίσησαν, το Δωρεάν κανείς"😁 Μάλιστα εάν κανείς διαθέτει κανά ελεύθερο 6ωρο το ΣΚ θα του πρότεινα να δει την σειρά "Disclaimer" / "Αποποίηση". 7 επεισόδια όλα όλα. Κατά την γνώμη μου εξαιρετική σειρά. Τζαμπα είναι άλλωστε😉 Επεξ/σία Σάββατο στις 02:23 μμ από ak156 1
adi32 Δημοσ. Σάββατο στις 01:39 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:39 μμ Μπας και τσιμπήσουν κανένα κορόιδο για νέες συνδρομές
ak156 Δημοσ. Σάββατο στις 01:52 μμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 01:52 μμ (επεξεργασμένο) Φίλε μου έχω δωρεάν 3 μήνες Apple TV τόσο στην Samsung όσο και στην LG. Επειδή απεχθάνομαι τις ακυρώσεις των καρτών/συνδρομών (δεν έχω και καμιά με μηδενικό υπόλοιπο) δεν χρησιμοποίησα αυτή την προσφορά ποτέ μέχρι σήμερα. Ε αυτό που είναι δωρεάν και χωρίς δέσμευση το έβαλα έτσι για την εμπειρία. Ευκαιρία να το τεστάρω και στις smart TVs μου και στα TV box μου, Επεξ/σία Σάββατο στις 01:53 μμ από ak156
kizonis Δημοσ. Σάββατο στις 02:47 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:47 μμ 1 ώρα πριν, andreas1gr είπε Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Αλλά από όλες τις άλλες παρόμοιες πλατφόρμες, παίζει να είναι η συγκεκριμένη η χειρότερη με μεγάλη διαφορά... Γουστα ειναι αυτα, αλλα για εμενα η apple εχει τα καλυτερα originals. Ο,τι εχω ξεκινησει στην apple το εχω τελειωσει (severance, silo, ted lasso, for all mankind, dark matter, presumed innocent και αλλα πολλα). Ειδικα στα sci-fi δεν εχει αντιπαλο τα τελευταια χρονια. Εχω κοψει το νετφλιξ απο οταν κοψανε το sharing γιατι ετσι κ αλλιως απο καθε σειρα εβλεπα 1.5 επεισοδιο. Και εξαιρετικη ποιοτητα εικονας/ηχου, σε αντιθεση με το netflix. 9 1
Sebu Δημοσ. Σάββατο στις 04:13 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:13 μμ For All Mankind και Slow Horses και Foundation τα προτεινω. Μη κατοχος της πλατφορμας αλλα ενθερμος υποστηρικτης αυτων των σειρων. Συμφωνω οτι εδω και λιγα χρονια το Νετφλιξ εχει πεσει σε ποιοτητα υλικου και εχει ανεβει Apple, HBO, Amazon και Disney+. Παιζει φυσικα και το τι χρημα ριχνεις στις παραγωγες. Το Νετφλιξ ειχε ριξει τα πρωτα χρονια, υπερβολικα πολυ χρημα, το οποιο ισως να μην ειχε την ανταποδοτικοτητα ή τη διαρκεια που φανταζοντουσαν. Κυκλους κανει. 3
LeoTheAkuma Δημοσ. Σάββατο στις 04:18 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:18 μμ 1 ώρα πριν, kizonis είπε Γουστα ειναι αυτα, αλλα για εμενα η apple εχει τα καλυτερα originals. Ο,τι εχω ξεκινησει στην apple το εχω τελειωσει (severance, silo, ted lasso, for all mankind, dark matter, presumed innocent και αλλα πολλα). Ειδικα στα sci-fi δεν εχει αντιπαλο τα τελευταια χρονια. Εχω κοψει το νετφλιξ απο οταν κοψανε το sharing γιατι ετσι κ αλλιως απο καθε σειρα εβλεπα 1.5 επεισοδιο. Και εξαιρετικη ποιοτητα εικονας/ηχου, σε αντιθεση με το netflix. Όλα τα άλλα σχόλια περισσεύουν μετά από αυτό. Ειδικά το Severance είναι άλλο επίπεδο. 4
kizonis Δημοσ. Σάββατο στις 05:15 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:15 μμ 56 λεπτά πριν, Sebu είπε For All Mankind και Slow Horses και Foundation τα προτεινω. Μη κατοχος της πλατφορμας αλλα ενθερμος υποστηρικτης αυτων των σειρων. Συμφωνω οτι εδω και λιγα χρονια το Νετφλιξ εχει πεσει σε ποιοτητα υλικου και εχει ανεβει Apple, HBO, Amazon και Disney+. Παιζει φυσικα και το τι χρημα ριχνεις στις παραγωγες. Το Νετφλιξ ειχε ριξει τα πρωτα χρονια, υπερβολικα πολυ χρημα, το οποιο ισως να μην ειχε την ανταποδοτικοτητα ή τη διαρκεια που φανταζοντουσαν. Κυκλους κανει. Το HBO ηταν και ειναι κορυφαια πλατφορμα στα originals. Ευχαριστως θα τους πληρωνα καθε μηνα αν δεν ηταν μεσω Vodafone TV. Παντως πιστευω οτι το Νετφλιξ ακομα ριχνει το περισσοτερο χρημα απ ολους, αλλα αντι να κοιταξουν να κανουν εναν πιο περιορισμενο αριθμο καλων παραγωγων, εχουν γινει τα Jumbo των συνδομητικων. Φορτωνουν προιοντα με το φτυαρι και τα ξεφορτωνουν μολις τελειωσει η σεζον. Ποτε ξανα λεφτα στο Netflix, οι περισσοτερες παραγωγες τους εχουν βγει με στοχο να γινουν memes και να παθαινει ο κοσμος fomo (squid game κτλ). 2
NOODLE Δημοσ. Σάββατο στις 05:31 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:31 μμ αδειο και οι τιμες ενοικιασης τσιμπημενες. μονο για να δοκιμασω την tv και δρομο 1
eko13 Δημοσ. Σάββατο στις 05:54 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:54 μμ (επεξεργασμένο) Ειμαι ο μονος που δεν ασχολειται με προσφορες για περιορισμενο διαστημα? Σαν τα παιχνιδια για ενα σαββατοκυριακο. Δηλαδη να βαλεις Απλ τιβι για δυο μερες? Για ποιο λογο? Το θεωρω κοροιδια! Βαλτο κανα μηνα να μιλησουμε σε νεα βαση... Επεξ/σία Σάββατο στις 05:54 μμ από eko13 1
alefther Δημοσ. Σάββατο στις 07:17 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:17 μμ 5 ώρες πριν, andreas1gr είπε Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Αλλά από όλες τις άλλες παρόμοιες πλατφόρμες, παίζει να είναι η συγκεκριμένη η χειρότερη με μεγάλη διαφορά... διαφωνω καθετα, πληρωνω και τις 4ς (netflx, disney, apple, amazon) και θεωρω το περιεχομενο της apple ειναι σκαλες ανωτερο απο το by the numbers περιεχομενο στις αλλες και ειδικα netflix. Σε ποιοτητα μονο με HBO συγκρινεται, και δυστυχως το HBO Ελλαδα το παιρνεις μονο μεσω Vodafone που σημαινει ΑΘΛΙΑ ποιοτητα εικονας και με το ζορι υποτιτλοι που προσωπικα μου σπανε τα νευρα. 1
Dcmpaira Δημοσ. Σάββατο στις 09:09 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:09 μμ 3 μήνες apple tv για όσους χρησιμοποιήσουν προσφορά που έχει με ενεργοποίηση μέσω playstation.
Nickfoxjr Δημοσ. Σάββατο στις 09:24 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:24 μμ Δείτε με την ακόλουθη σειρά: Severance Foundation Silo Τεχεράνη Σκοτεινη ύλη Hijack 1
Dcmpaira Δημοσ. Σάββατο στις 09:52 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:52 μμ Slow Horses η καλύτερη σειρά της πλατφόρμας με διάφορα. Δείτε και black bird για Κατι σύντομο καθώς και το εξαιρετικό Shrinking που είναι από τους δημιουργούς του Ted Lasso που ήδη πρέπει να έχετε δει. 29 λεπτά πριν, Nickfoxjr είπε Δείτε με την ακόλουθη σειρά: Severance Foundation Silo Τεχεράνη Σκοτεινη ύλη Hijack 3 ώρες πριν, eko13 είπε Ειμαι ο μονος που δεν ασχολειται με προσφορες για περιορισμενο διαστημα? Σαν τα παιχνιδια για ενα σαββατοκυριακο. Δηλαδη να βαλεις Απλ τιβι για δυο μερες? Για ποιο λογο? Το θεωρω κοροιδια! Βαλτο κανα μηνα να μιλησουμε σε νεα βαση... Βγάζουν συνέχεια μηναία και 3μηναια προσφορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις