Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, thouthou είπε

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, αλλά θα επαναφέρω το ερώτημα που κάνω σε κάθε προσφορά......... 

Αυτά είναι που προσφέρουν οι πλατφόρμες; Έχω δοκιμάσει ΕΟΝ, Cosmotetv, και Apple. Δεν έχω ιδέα από Netflix και Disney. Πέρα από τα βλακώδη δήθεν ουάου interfaces (ναι είμαι από αυτούς που πιστεύω ότι οι νεώτεροι προγραμματιστές/ δήθεν interface μάγκες, είναι απλά ηλίθιοι) βλέπω πλατφόρμες όπου υπάρχουν ελάχιστες επιλογές σε περίοδο 1-2 ετών διαφορά. Για ποιο λόγο να πληρώσω για κάτι που τα ελεύθερα κανάλια μου δίνουν με μεγαλύτερη ποικιλία; Το ρωτάω γιατί όντως αναρωτιέμαι μήπως είμαι χαζός, και δεν μπορώ να καταλάβω το interface. Πχ, το Apple σε σχέση με το Cosmote μου φαίνεται σαν να συγκρίνω το Άττικα με το Μέγκα... Το Ertflix φαντάζει υπερπαραγωγή.... Χάνω κάτι; Ναι, δεν μου αρέσουν οι σειρές που σας αρέσουν, αλλά μιλάω για περιεχόμενο και ποικιλία... Να καταλάβω προσπαθώ, και συγγνώμη για το άσχετο του θέματος... 

Τώρα σοβαρά γράφεις ότι τα ελεύθερα κανάλια σου δίνουν μεγαλύτερη ποικιλία από τις streaming υπηρεσίες? Μοναδική εξαίρεση το Ertflix που πράγματι έχει αξιόλογο και κυρίως δωρεάν περιεχόμενο. Από εκεί και πέρα το εάν κάποιος είναι διατεθειμένος να πληρώνει για να βλέπει έξτρα και πρόσφατο περιεχόμενο/ταινίες/σειρές/αθλητικά, είναι προσωπική επιλογή του καθενός. Κάθε δε δωρεάν παροχή υπηρεσίας είναι μία ωραία ευκαιρία να δοκιμάσεις τι και πως παρέχεται. Προφανώς και το κάνουν με πρόθεση να σε δελεάσουν να πάρεις την υπηρεσία τους (μάρκετιγκ γαρ)....όμως αυτό είναι επιλογή του καθενός. Ήδη η πολύ σύντομη προσφορά της Apple TV τελείωσε....όμως έχουμε ακόμα τις δωρεάν υπηρεσίες της Cosmote TV και της ΕΟΝ. Προσωπικά θα εκμεταλεύομαι οτιδήποτε δωρεάν, χωρίς να είμαι υποχρεωμένος να τις "πληρώσω" και μετά με οποιοδήποτε τρόπο.

Επεξ/σία από ak156
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
10 ώρες πριν, thouthou είπε

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, αλλά θα επαναφέρω το ερώτημα που κάνω σε κάθε προσφορά......... 

Αυτά είναι που προσφέρουν οι πλατφόρμες; Έχω δοκιμάσει ΕΟΝ, Cosmotetv, και Apple. Δεν έχω ιδέα από Netflix και Disney. Πέρα από τα βλακώδη δήθεν ουάου interfaces (ναι είμαι από αυτούς που πιστεύω ότι οι νεώτεροι προγραμματιστές/ δήθεν interface μάγκες, είναι απλά ηλίθιοι) βλέπω πλατφόρμες όπου υπάρχουν ελάχιστες επιλογές σε περίοδο 1-2 ετών διαφορά. Για ποιο λόγο να πληρώσω για κάτι που τα ελεύθερα κανάλια μου δίνουν με μεγαλύτερη ποικιλία; Το ρωτάω γιατί όντως αναρωτιέμαι μήπως είμαι χαζός, και δεν μπορώ να καταλάβω το interface. Πχ, το Apple σε σχέση με το Cosmote μου φαίνεται σαν να συγκρίνω το Άττικα με το Μέγκα... Το Ertflix φαντάζει υπερπαραγωγή.... Χάνω κάτι; Ναι, δεν μου αρέσουν οι σειρές που σας αρέσουν, αλλά μιλάω για περιεχόμενο και ποικιλία... Να καταλάβω προσπαθώ, και συγγνώμη για το άσχετο του θέματος... 

cosmote Και nova κατα βαση πουλανε το αθλητικο περιεχομενο. Το ψυχαγωγικο περιεχομενο ειναι φτωχο, χιλιοπαιγμενα εργα/σειρες και ελαχιστες μετρημενες στα δακτυλα νεες παραγωγες. 

Για τα δωρεαν καναλια να δεις τι? Κωνσταντινου και Ελενης για 3290420348η φορα? Και εκει αργα αλλα σταθερα θα επικρατησει  το μοντελο ΑΝΤ1, τα "καλα" τα κρυβουμε στην πλατφορμα, αν πληρωσεις.

Αν το περιεχομενο απο τις πλατφορμες δε σ'αρεσει, ε προφανως πας παρακατω. Αν θες ποικιλια, πουθενα δε θα βρεις την ποικιλια που εχει το netflix ... τωρα κατα ποσο αξιζει η ποικιλια, ειναι καθαρα υποκειμενικο. Για μενα ελαχιστα πραγματα αξιζουν τον κοπο πλεον, η πλειοψηφια ειναι περιεχομενο για να γεμιζει η πλατφορμα. Για αλλους, περναει η  ωρα χωρις διαφημισεις για ξερωγω 15 ευρω το μηνα, που δε βγαζει ουτε 1 σινεμα για 2 ατομα το μηνα, αρα γουιν. Για ποιοτητα περιεχομενου, HBO και Apple. Disney βασικα πουλαει Marvel σε βαθμο εξευτελισμου, ακομα και  ανθρωποι που τους αρεσει η Marvel τα σπινοφφ  του Disney τα βριζουν. Και την ταινιοθηκη της Disney. Που και αυτη ειναι λιγο stale.

Η ΕΡΤ και το ερφτφλιξ δεν ειναι "δωρεαν" τα πληρωνεις με το ζορι. Απλα πλεον καπου αναγκαστηκαν να προσφερουν κατι για τα χρηματα που εισπρατουν απο τον κοσμο.

Εγω τηλεοραση (με την εννοια των δωρεαν καναλιων) δε βλεπω καθολου πλεον ... εχω 1-2 ωρες την ημερα, δεν εχω καμια ορεξη να περασω τη μιση ωρα βλεποντας διαφημισεις. Θα κατσω να δω ενα -εναμιση επεισοδιο απο  μια σειρα η μια ταινια και that's it. Και γιαυτη τη χρηση βολευουν οι πλατφορμες.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως σε όλες αυτές τις προσφορές 3 μηνών, κλπ, τίποτα επικίνδυνο δεν υπάρχει.
Καταχωρείς την κάρτα σου, πατάς στην αποδοχή της προσφοράς, παίρνεις επιβεβαίωση ότι η συνδρομή σου ενεργοποιήθηκε και θα είναι δωρεάν για Χ μήνες και αμέσως μετά πας και κάνεις cancel τη συνδρομή. Αυτό και είσαι ήσυχος ! Πάντα έτσι το κάνω εγώ.

https://support.apple.com/en-ie/118398

• Like 1
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε Δωρεάν Apple TV σήμερα και αύριο [ΤΕΛΟΣ]
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...