Nickfoxjr Δημοσ. Σάββατο στις 10:10 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:10 μμ 8 ώρες πριν, ak156 είπε Φίλε μου έχω δωρεάν 3 μήνες Apple TV τόσο στην Samsung όσο και στην LG. Επειδή απεχθάνομαι τις ακυρώσεις των καρτών/συνδρομών (δεν έχω και καμιά με μηδενικό υπόλοιπο) δεν χρησιμοποίησα αυτή την προσφορά ποτέ μέχρι σήμερα. Ε αυτό που είναι δωρεάν και χωρίς δέσμευση το έβαλα έτσι για την εμπειρία. Ευκαιρία να το τεστάρω και στις smart TVs μου και στα TV box μου, Στην LG μπορώ να το ενεργοποιήσω και εγώ;
ardi21 Δημοσ. Σάββατο στις 11:56 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:56 μμ 9 hours ago, kizonis said: Γουστα ειναι αυτα, αλλα για εμενα η apple εχει τα καλυτερα originals. Ο,τι εχω ξεκινησει στην apple το εχω τελειωσει (severance, silo, ted lasso, for all mankind, dark matter, presumed innocent και αλλα πολλα). Ειδικα στα sci-fi δεν εχει αντιπαλο τα τελευταια χρονια. Εχω κοψει το νετφλιξ απο οταν κοψανε το sharing γιατι ετσι κ αλλιως απο καθε σειρα εβλεπα 1.5 επεισοδιο. Και εξαιρετικη ποιοτητα εικονας/ηχου, σε αντιθεση με το netflix. Πραγματικά και γω αυτό παθαίνω. Έχω ξεκινήσει πολλες σειρές στο Netflix και το πολύ στο τρίτο επεισοδιο, τις σταματάω. Ο μόνος λόγος που δεν το έχω κόψει είναι επειδή το sharing μου λειτουργεί ακόμα (δεν ξέρω γιατί).
ak156 Δημοσ. Κυριακή στις 09:43 πμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 09:43 πμ 11 ώρες πριν, Nickfoxjr είπε Στην LG μπορώ να το ενεργοποιήσω και εγώ; https://www.lg.com/gr/tileoraseis/appletvplus 1
thanosAIAS Δημοσ. Κυριακή στις 10:08 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:08 πμ 16 ώρες πριν, NOODLE είπε αδειο και οι τιμες ενοικιασης τσιμπημενες. μονο για να δοκιμασω την tv και δρομο Προτεινόμενα The silo και disclaimer 2
ak156 Δημοσ. Κυριακή στις 10:18 πμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 10:18 πμ 4 λεπτά πριν, thanosAIAS είπε Προτεινόμενα The silo και disclaimer Για να είμαι ειλικρινής το "Disclaimer" αποφάσισα να το δω μετά από μία πρόσφατη συνέντευξη του Παπακαλιάτη που το εκθείαζε ως εξαιρετική σειρά και ως case stydy του πως πρέπει κάποιος να σκηνοθετεί και να "διαμορφώνει" μία σειρά. Πράγματι εντυπωσιάσθηκα από την όλη σειρά, άσε που οι συμμετέχοντες ηθοποιοί/σκηνοθέτης είναι τοπ....βέβαια το είδα πριν την διήμερη προσφορά της Apple TV. Επιπλέον να πω ότι τελειώνοντας τα τεστ μου με το apk παίζει ΠΑΝΤΟΥ και χωρίς περιορισμούς. Ακόμα και σε ΜΗ πιστοποιημένα TVbox, ακόμα και ρουταρισμένα !!!.....τελική εντύπωση... άψογη. 1
d4mage Δημοσ. Κυριακή στις 12:40 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:40 μμ 20 ώρες πριν, andreas1gr είπε Αλλά από όλες τις άλλες παρόμοιες πλατφόρμες, παίζει να είναι η συγκεκριμένη η χειρότερη με μεγάλη διαφορά... Δεν πάιζει, είναι η χειρότερη και μάλιστα με παραπλανητική διαδικασία στον τρόπο που εμφανίζει το περιεχόμενο που μπορείς να δεις με βάση τη μηνιάια συνδρομή σου σε σχέση με το περιεχόμενο που πρόκειται για αγορά - ενοικίαση. Αφού λοιπόν έκανα συνδρομή από το iPhone με το δωρεάν πλάνο των 7 ημερών, συνδέθηκα με το QR στην smart TV όπου μου ζήτησε apple ID και καθώς έψαχνα το περιεχόμενο στα πρώτα 2-3 λεπτά έτσι απλά και μπερδεμένα αγόρα καταλάθος μια τανία στα 9,90€ με μια άμεση χρέωση στο paypal με το apple ID. Το θετικό είναι πως άμεσα μου γυρίσανε τα χρήαμτα πίσω όμως ακύρωσα επιτόπου την συνδρομή διότι αυτές οι πολιτικές είναι για γέλια. Τι δουλειά έχει να μπερδεύει το περιεχόμενο της μηνιαίας συνδρομής και τις αγορές με το mail που έχω συνδέσει wallet και τις συσκευές μου; Η παραπάνω τακτική δεν έχει να κάνει με κάνει με το αν είσαι ή όχι προσεκτικός, εγώ από βιασύνη και από εντελώς καθημερινή χρήση του apple ID σε wallet, αλλαγή κωδικού, password manager μέχρι τις εφαρμογές στο apple store έκανα ένα λάθος. Έβλεπα το περιεχόμενο πάτησα προβολή, μου ζήτησε apple ID και χρεώθηκα. Εάν δεν έβλεπα την ειδοποίση της paypal δεν θα το έπερνα γρήγορα χαμπάρι.
ak156 Δημοσ. Κυριακή στις 01:00 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 01:00 μμ 16 λεπτά πριν, d4mage είπε Δεν πάιζει, είναι η χειρότερη και μάλιστα με παραπλανητική διαδικασία στον τρόπο που εμφανίζει το περιεχόμενο που μπορείς να δεις με βάση τη μηνιάια συνδρομή σου σε σχέση με το περιεχόμενο που πρόκειται για αγορά - ενοικίαση. Αφού λοιπόν έκανα συνδρομή από το iPhone με το δωρεάν πλάνο των 7 ημερών, συνδέθηκα με το QR στην smart TV όπου μου ζήτησε apple ID και καθώς έψαχνα το περιεχόμενο στα πρώτα 2-3 λεπτά έτσι απλά και μπερδεμένα αγόρα καταλάθος μια τανία στα 9,90€ με μια άμεση χρέωση στο paypal με το apple ID. Το θετικό είναι πως άμεσα μου γυρίσανε τα χρήαμτα πίσω όμως ακύρωσα επιτόπου την συνδρομή διότι αυτές οι πολιτικές είναι για γέλια. Τι δουλειά έχει να μπερδεύει το περιεχόμενο της μηνιαίας συνδρομής και τις αγορές με το mail που έχω συνδέσει wallet και τις συσκευές μου; Η παραπάνω τακτική δεν έχει να κάνει με κάνει με το αν είσαι ή όχι προσεκτικός, εγώ από βιασύνη και από εντελώς καθημερινή χρήση του apple ID σε wallet, αλλαγή κωδικού, password manager μέχρι τις εφαρμογές στο apple store έκανα ένα λάθος. Έβλεπα το περιεχόμενο πάτησα προβολή, μου ζήτησε apple ID και χρεώθηκα. Εάν δεν έβλεπα την ειδοποίση της paypal δεν θα το έπερνα γρήγορα χαμπάρι. Πάντως στην συγκεκριμένη δωρεάν διήμερη προσφορά ΔΕΝ υπάρχει πιθανότητα χρέωσης (τουλάχιστον όπως την αξιοποίησα εγώ), εφόσον απλά δημιούργησα ένα apple id ΧΩΡΙΣ κανένα στοιχείο κάρτας κλπ....άλλωστε αυτό τόνισα από την αρχή λέγοντας (χωρίς προυπόθεση/δέσμευση)😉
d4mage Δημοσ. Κυριακή στις 01:56 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:56 μμ 53 λεπτά πριν, ak156 είπε Πάντως στην συγκεκριμένη δωρεάν διήμερη προσφορά ΔΕΝ υπάρχει πιθανότητα χρέωσης (τουλάχιστον όπως την αξιοποίησα εγώ), εφόσον απλά δημιούργησα ένα apple id ΧΩΡΙΣ κανένα στοιχείο κάρτας κλπ....άλλωστε αυτό τόνισα από την αρχή λέγοντας (χωρίς προυπόθεση/δέσμευση)😉 Αναφέρομαι στη συνδρομή ως συνδρομή. Η δωρεάν διήμερη προσφορά δεν αλλάζει κάτι και είναι σαν το δοκιμαστικό πλάνο των 7 ημερών. Μέσα στο apple TV πουλάνε/νοικιάζουν ταινίες ΕΝΩ δεν θα έπρεπε. Τι υποτίθεται πως πληρώνεις δηλαδή;
leo066 Δημοσ. Κυριακή στις 02:20 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:20 μμ Νομίζω είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει χρέωση για αγορά ή ενοικίαση. Αν επιλέξεις Apple TV+ από τις επιλογές αριστερά δεν θα υπάρχει ταινία με χρέωση. 1
d4mage Δημοσ. Κυριακή στις 02:29 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:29 μμ 5 λεπτά πριν, leo066 είπε Νομίζω είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει χρέωση για αγορά ή ενοικίαση. Αν επιλέξεις Apple TV+ από τις επιλογές αριστερά δεν θα υπάρχει ταινία με χρέωση. Άρα συμφωνούμε πως πρόκειται για διαφορετική υπηρεσία η οποία με βάση αυτό που πληρώνεις δεν θα έπρεπε να υπάρχει καν στις επιλογές σου. Επίσης δεν αναφέρω κάπου πως δεν αναγράφεται η τιμή της όποιας χρεώσης... αναφέρω πως ο τρόπος έχει παραπλανητική πολιτική. Σε κάθε περίτπωση ζητάς ακύρωση και σου τα επιστρέφουν όμως δεν δικαιολογεί κάτι.
leo066 Δημοσ. Κυριακή στις 02:32 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:32 μμ Στην εφαρμογή Apple TV μπορείς να αγοράσεις ή νοικιάσεις, δεν έχει σχέση με την υπηρεσία apple tv+. Ότι υπάρχει στην υπηρεσία Apple TV+ συμπεριλαμβάνεται στην συνδρομή. 1
acidsonicer Δημοσ. Κυριακή στις 06:12 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:12 μμ Στις 4/1/2025 στις 1:27 ΜΜ, andreas1gr είπε Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Αλλά από όλες τις άλλες παρόμοιες πλατφόρμες, παίζει να είναι η συγκεκριμένη η χειρότερη με μεγάλη διαφορά... Λίγο αλλα το πιο ποιοτικο περιεχόμενο απο τις περισσότερες πλατφορμες. 3
achisael Δημοσ. Κυριακή στις 11:14 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:14 μμ Στις 4/1/2025 στις 9:09 ΜΜ, Dcmpaira είπε 3 μήνες apple tv για όσους χρησιμοποιήσουν προσφορά που έχει με ενεργοποίηση μέσω playstation. Που το έχει αυτό?
thouthou Δημοσ. Δευτέρα στις 12:56 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:56 πμ Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, αλλά θα επαναφέρω το ερώτημα που κάνω σε κάθε προσφορά......... Αυτά είναι που προσφέρουν οι πλατφόρμες; Έχω δοκιμάσει ΕΟΝ, Cosmotetv, και Apple. Δεν έχω ιδέα από Netflix και Disney. Πέρα από τα βλακώδη δήθεν ουάου interfaces (ναι είμαι από αυτούς που πιστεύω ότι οι νεώτεροι προγραμματιστές/ δήθεν interface μάγκες, είναι απλά ηλίθιοι) βλέπω πλατφόρμες όπου υπάρχουν ελάχιστες επιλογές σε περίοδο 1-2 ετών διαφορά. Για ποιο λόγο να πληρώσω για κάτι που τα ελεύθερα κανάλια μου δίνουν με μεγαλύτερη ποικιλία; Το ρωτάω γιατί όντως αναρωτιέμαι μήπως είμαι χαζός, και δεν μπορώ να καταλάβω το interface. Πχ, το Apple σε σχέση με το Cosmote μου φαίνεται σαν να συγκρίνω το Άττικα με το Μέγκα... Το Ertflix φαντάζει υπερπαραγωγή.... Χάνω κάτι; Ναι, δεν μου αρέσουν οι σειρές που σας αρέσουν, αλλά μιλάω για περιεχόμενο και ποικιλία... Να καταλάβω προσπαθώ, και συγγνώμη για το άσχετο του θέματος... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις