manos04 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Δημοσ. 4 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Μετά από μη καθαρή εγκατασταση windows, τα πέρασα δηλαδή πάνω από τα προηγουμενα, σβήνω το φακελο old windows, από την εκαθάριση δίσκου και μου το σβήνει. Ο χώρος όμως φαίνεται ακόμη δεσμευμένος. Γύρω στα 30 γιγα. Γνωρίζει κάποιος κάτι γι αυτό; Επίσης αυτό το partition system reserved που εμφανίστηκε, το αφήνω όπως έχει; Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου από manos04
Λύση micos000 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Λύση Δημοσ. 4 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Πρώτα δες μήπως είναι στον κάδο και κάνε ένα check disk μήπως είναι λανθασμένη η αναφορά χώρου. Επίσης στην εκκαθάριση δίσκου πάτα και εκεί που λέει Εκκαθάριση για προχωρημένους και δες μήπως έχει να σβήσεις και άλλα πράγματα. Για τον Ε πάτα WINDOWS+r και δώσε diskmgmt.msc Εκεί βρες τον Ε, κάνε δεξί κλικ->Αλλαγή του γράμματος και αφαίρεσε το γράμμα του δίσκου. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου από micos000
manos04 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Τα είδα όλα αυτά που μου γράφεις, τα έχω σβήσει όλα μέχρι και σημεία επαναφοράς. Έκανα το check disk, πριν κάνει boot αλλά πάλι δεν φαίνεται να ελευθερώθηκε χώρος. SSD είναι ο δίσκος..Μήπως θα βοηθούσε κάποιο άλλο πρόγραμμα ειδικά για SSD; Για τον Ε με την αφαιρεση, όλα καλά. Σ ευχαριστώ ακόμη μια φορά micos000. Μήπως από την ανάλυση δίσκου μπορούμε να καταλάβουμε κάτι; Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου από manos04
micos000 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Δημοσ. 4 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Μια χαρά δείχνουν όλα. Μπορείς να σβήσεις τον φάκελο c:\amd και να καθαρίσεις αυτό το cbspersist.log αρχείο, άντε να καθαρίσεις και το datastore.edb (2bg). Επίσης στα 7άρια αν δεν χρησιμοποιείς την αδρανοποίηση θα μπορούσες να απενεργοποιήσεις το hybernation (4gb) δίνοντας σε γραμμή εντολών σαν διαχειριστής powercfg /h off Κατά τ' άλλα δεν βλέπω κάτι περίεργο ή που να πιάνει άχρηστο χώρο. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου από micos000 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα